Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ρε καλαντα, καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα ειλικρινα χανεις απο τον τροπο που τα λες. Κατι εχεις μεσα σου, κατσε και ψαξε τι. Οσο το εχεις μεσα σου, δεν θα βρεις τιποτα. Οσο σε τρωει αυτο μεσα σου, ποτε δεν θα βρεις τιποτα. Εγω πχ εδω και καιρο δεν ειμαι στα καλα μου. Ε δεν εχω την απαιτηση να με θελει η αλλη, και οταν καποια δειξει ενδιαφερον απορω για το αν στεκει καλα ή οχι (πραγμα που εγινε το καλοκαιρι). Εχω φιλοσοφισει τα παντα σε βαθμο αηδιας, ειμαι ξεροκεφαλος οσο δεν παει, σκεφτομε παρα πολυ, σε βαθμο που μου κανει κακο, αλλα δεν κατηγορω τις γυναικες και τοσο. Βλεπεις, ο γλιτσας, ο μοντ, ο μπαρμαν κλπ εχουν μια αυτοπεποιθηση Α. Εσυ δεν την εχεις. Αυτο φενεται στην επαφη σου με τις γυναικες, και το μυριζουν απο χιλιομετρα. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Oοook. Κατι τελευταιο, ποσο χρονων εισαι ? http://www.insomnia.gr/topic/461008-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1/
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παω στιχοιμα οτι δε γνωρισες καμια με το να εισαι το αλητακι που κολαγε χαρτακια... Κλπ Τοσο σκληρος?? 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 γιατι γουσταρω να τσακωνομαι. Και εδω περναμε στην κατασταση τουρλουμπουκι που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σε καποια περιοδο ηταν και αυτο ενδειξη σκληροτητας. Υπαρχει απειρος κοσμος που πηδηξε γκομενες (που ειτε πιναν ειτε οχι) επειδη ηταν αυτος που εφερνε χορτο στην παρεα
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Kαι γω νομιζα οτι κολλουσε χαρτακια στην πλατη των συμφοιτητων του. Σορρυ μαν.
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εγω βλεπω οτι βρισκεις απειρες δικαιολογιες και κατηγορεις τους παντες γυρω σου εκτος απο τον εαυτο σου για την κατασταση σου, οπως κανει ενα μεγαλο ποσοστο οπως εκανα και εγω πριν μερικα χρονια. 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ακομα Περισσοτερος κοσμος που γαμησε επειδη πηγαινε σε ποριες η στους αγανακτισμενους. Και γενικα οσο πιο ποζερος εισαι τοσο περισσοτερο γαμας. Τα εχω πει 500 φορες αυτα το θεμα ειναι οτι καποιοι και να θελουν δε μπορουν να ποζεριασουν.. Οχι επειδη δε μπορουν να παρουν ενα ιφον η να πανε σε μια πορια και να βριζουν τους μπατσους ξερογω.. Επιδη δε τους επιτρεπει πια η οριμοτητα τους και το μυαλλο τους εγω βλεπω οτι βρισκεις απειρες δικαιολογιες και κατηγορεις τους παντες γυρω σου εκτος απο τον εαυτο σου για την κατασταση σου, οπως κανει ενα μεγαλο ποσοστο οπως εκανα και εγω πριν μερικα χρονια. Ισως ισχυει αυτο που λες αλλα δε νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι ανυποστατα.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Προσεχε μονο μη μεινεις μια ζωη να ψαχνεις τους λογους που γαμανε οι αλλοι μεγαλε... 4
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ακομα Περισσοτερος κοσμος που γαμησε επειδη πηγαινε σε ποριες η στους αγανακτισμενους. Και γενικα οσο πιο ποζερος εισαι τοσο περισσοτερο γαμας. Τα εχω πει 500 φορες αυτα το θεμα ειναι οτι καποιοι και να θελουν δε μπορουν να ποζεριασουν.. Οχι επειδη δε μπορουν να παρουν ενα ιφον η να πανε σε μια πορια και να βριζουν τους μπατσους ξερογω.. Επιδη δε τους επιτρεπει πια η οριμοτητα τους και το μυαλλο τους Ισως ισχυει αυτο που λες αλλα δε νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι ανυποστατα. θελεις να μας πεις οτι καποιοι βρισκουν γκομενα ποιο ευκολα απο αλλους δηλαδη οτι η ζωη δεν ειναι δικαιη? εχθες γεννηθηκες δεν το ηξερες? τους κατηγορεις που γαμανε περισσοτερο ? τι σε ενδιαφερει τι κανουν το θεμα ειναι εσυ τι κανεις για να βελτιωσεις την ζωη σου περα απο το να παραπονιεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις