Προς το περιεχόμενο

Mipws exei kaneis ton HP 1220c ? (printer)

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω τον ειχα για χρονια,μεχρι που ψοφησε και πηρα αλλον.

οσα χρονια τον ειχα δεν ειχα βρει ή δεν ειχα ακουσει να μπορει να τυπωσει σε cd.

Δημοσ.

wow pou to ksethapses auto to topic....... apla xronia twra exw problima me to na blepw apo to pc poso melani exei minei ston printer.... se winxp kai win2k den douleuei to toolbox pou sou dinei..

Δημοσ.

Ooooops!!! Δεν κοίταξα καν την ημερομηνία.... Δεν ξέρω πως βρέθηκε και έκανα απάντηση σε κάτι τόσο παλιό.

Anyway, σε κάποια περίπτωση με εντός εγγύησης τον printer είχα πρόβλημα αν το έβαζα σε PC και τύπωνα από δίκτυο.

Πήρα την HP Hellas και μου είπαν απλά βάλε Win2K/XP σε κάποιο PC και όλα είναι ΟΚ.

Φυσικά δεν συμφώνησα στη λύση και έστειλα mail στη μαμά εταιρία.

Μετά από 2 ημέρες μου είχαν δώσει τη λύση και με πήραν στη συνέχεια από την HP Hellas (Στο κινητό μου ????!!!!) για να δουν αν λύθηκε το πρόβλημα.

Μάλλον τους έβαλε χέρι η μαμά εταιρία.

Λοιπόν στο θέμα τώρα. Τι ακριβώς εννοείς ότι δεν δουλεύει το Toolbox ? Βγάζει κάποιο σφάλμα ; Έχεις δοκιμάσει νέους drivers από HP ?

Δημοσ.

exw dokimasei ta panta basika... 3 xronia twra den exw brei kamia lisi .. oso epsaksa sto site tis hp ta forum faq kai loipa oloi lene oti den afinoune ta win2k/xp kai genika NT windows na kanei to printer bi-directional communication exontas ws apotelesma na min mporei to toolbox na sou bgalei poso melani exei minei sto printer.. se win98 kai 95 pou to eixa dokimasei douleue mia xara.. anyway ..thnx gia to endiaferon alla den nomizw na uparxei lisi sto problima giati oloi ma oloi pou exoune auto to printer eixane to idio akribws problima se ola ta forum tis hp pou diabasa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...