ChimairaX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι κατατοπιστικός ο τίτλος του θέματος, αλλά δεν ξέρω και πως να το ζητήσω να δω αν υπάρχει ! Ψάχνω ένα προγραμματάκι που να κάνεις custom επιλογές από ένα παράθυρο, και να τις βγάζει ΜΟΝΟ αυτές σε ένα μικρούλι κουτάκι. ΠΧ: Θέλω από το insomnia μόνο το tab "forum" τις "αγγελίες" και την αναζήτηση. Ενώ το βλέπω έτσι: Αυτό το προγραμματάκι να μου δείχνει αυτά που θέλω κάπως έτσι: Αν με καταλάβατε... Ευχαριστώ κ περιμένω να δω αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο!
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν δεν παρέχει η ίδια η σελίδα customization όπως π.χ. η σελίδα του igoogle, δεν μπορείς να επέμβεις εσύ σε τέτοιες αλλαγές.
ChimairaX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν δεν παρέχει η ίδια η σελίδα customization όπως π.χ. η σελίδα του igoogle, δεν μπορείς να επέμβεις εσύ σε τέτοιες αλλαγές. Δεν εννοώ για ιστοσελίδες. Παράδειγμα έφερα το insomnia. Συγκεκριμένα για ένα πρόγραμμα το θέλω.
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή θέλεις από την οθόνη ενός προγράμματος να σου εμφανίζει συγκεκριμένα στοιχεία μόνο; Πάλι, δεν το βλέπω εφικτό γιατί θα πρέπει να επεμβαίνει στον ίδιο τον κώδικα του προγράμματος και να τροποποιεί το gui του. Ας πει όμως και κάποιος άλλος την άποψη του αν και δεν νομίζω να υπάρχει ή να μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. 1
tolis_01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κάτι που να λειτουργεί παντού δεν νομίζω ότι υπάρχει. Πρέπει να είναι custom για το insomnia, και θέλει κόπο. Πχ στο 4chan έχουν scriptάκια (όπως το 4chan X και το oneechan) που τρέχουν μέσω greasemonkey με τα οποία μπορείς να customάρεις τη σελίδα αλλά και ποιες κατηγορίες θα βλέπεις στην αρχική (πάνω κάτω αυτό που ζητάς δηλαδή).
nikomas50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε το ScreenHunter. Πρέπει να κάνει αυτό που ζητάς αν έχω καταλάβει καλά. Στις ρυθμίσεις προορισμού (To\Caption\Settings) ξετικάρεις τα πάντα και στην Transparency επιλέγεις 100% Διαθέτει δικό του Image Editor για να συναρμολογήσεις τα κομμάτια, αν και μπορείς να το κάνεις και με τη ζωγραφική των Windows.
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη, μιλάμε για screengrabs ή για λειτουργικό Interface; Εγώ κατάλαβα ότι ο o.p. θέλει να διαμορφώσει το Interface ενός προγράμματος.
nikomas50 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη, μιλάμε για screengrabs ή για λειτουργικό Interface; Εγώ κατάλαβα ότι ο o.p. θέλει να διαμορφώσει το Interface ενός προγράμματος. Θα δείξει! Μακάρι να έχω καταλάβει εγώ σωστά και να λύσει το πρόβλημά του. Αχ αυτά τα Ελληνικά μας και η ορολογία των υπολογιστών!
tolis_01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αν λέει για screenshots τότε κι εγώ μιλάω για εντελώς άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα