qweRRr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μου έφερε ένας φίλος ενα toshiba!Θα του περάσω τα 7.!Πρέπει να κατεβάσω κανένα driver ή θα μπουν όλα αυτόματα με τα 7? Ειναι ενα toshiba satellite c660D-101 !
cris41 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αυτοματα(συνηθως) μπαινουν στα ubuntu etc αν ειναι συνδεδεμενα στο ιντερνετ. Πρεπει να τους κατεβασεις και να τους βαλεις.
qweRRr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη με λιγο ψαξιμο εχει πανω απο 15-20 drivers για chipset και αλλα διαφορα πρεπει να τα κατεβασω αυτα??Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται μονο για την καρτα γραφικων και ειμαι κομπλε!
άδικος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε ο,τι βρεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήχο, vga, blutooth κλπ. Πέρνα τα windows & ο,τι χρειαστεί μετά το περνάς. Οι οδηγοί ας μείνουν να υπάρχουν σαν backup. 1
asd123q Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε ο,τι βρεις για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήχο, vga, blutooth κλπ. Πέρνα τα windows & ο,τι χρειαστεί μετά το περνάς. Οι οδηγοί ας μείνουν να υπάρχουν σαν backup. Εξάλλου έχω 2ο pc οπότε θα τα περάσω σε στικάκι ότι χρειαστεί απλά συνήθως τι χρειάζεται?
άδικος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη με λιγο ψαξιμο εχει πανω απο 15-20 drivers για chipset και αλλα διαφορα πρεπει να τα κατεβασω αυτα?? Δε χρειάζεται να κατεβάσεις όλες τις εκδόσεις από κάθε συσκευή. Μόνο την τελευταία σταθερή. Εξάλλου έχω 2ο pc οπότε θα τα περάσω σε στικάκι ότι χρειαστεί απλά συνήθως τι χρειάζεται? Είπαμε όλους τους τελευταίους οδηγούς για τα 7. Δεν είναι κόπος να το κάνεις μια φορά. Δε θα χρειαστεί ξανά. Εσύ είσαι ο φίλος του ή ομοιοπαθής; http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU 1
qweRRr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δε χρειάζεται να κατεβάσεις όλες τις εκδόσεις από κάθε συσκευή. Μόνο την τελευταία σταθερή. Είπαμε όλους τους τελευταίους οδηγούς για τα 7. Δεν είναι κόπος να το κάνεις μια φορά. Δε θα χρειαστεί ξανά. Εσύ είσαι ο φίλος του ή ομοιοπαθής; http://eu.computers.....jsp?service=EU Το έχω βρει το site! Εψαξα λιγο και βρηκα πως μετα μολις τελιωσει η εγκατασταση μπορω να κατεβασω ενα προγραμμα slim drivers και με ενημερωνει για το τι λειπει και το κατεβασω αυτοματα απο εκει!
άδικος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν χίλια τέτοια προγράμματα. Πολλά από αυτά δε κάνουν αυτό που υπόσχονται αν δε πλερώσεις. Όπως αγαπάς. 1
qweRRr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μαλιστα!Να σαι καλα! Θα γινει με τον τροπο που μου είπες! Να τα κατεβάσω όλα οσα αντιστοιχουν στο μοντέλο?
άδικος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αν σου είναι βολικότερο με το πρόγραμμα δοκίμασε το & βλέπεις. Επειδή δε χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εφαρμογές δε λέει κάτι. Απλά είμαι της λογικής να μη φορτώνω το pc με προγράμματα που είναι για δουλειές που μπορείς να τις κάνεις μόνος & είναι άχρηστες μετά. Επέλεξε το μοντέλο σου (c660d) & αν μπορείς short model no για να περιορίσεις τα αποτελέσματα. Λειτουργικό 64 ή 32 bit & driver type: all. Κάποια utility & bios update που έχει δε θα τα χρειαστείς.
qweRRr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραίος! Δίκιο έχεις! Τα κατέβασα τα βασικά! Της κάρτας θα το κατεβάσω μετά! Εάν υπάρξει θέμα θα επανέλθω! Σε ευχαριστώ και πάλι Άδικε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα