Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα εξοδα ειτε παραληπτη ειτε εντολεα σημαινει εξοδα οποτε τα υπολογιζεις μαζι.

τωρα το πως ενα εμβασμα εξωτερικου ειναι ιδιο με εσωτερικου μου κανει εντυπωση.αν ισχυει και σε πιο γνωστες τραπεζες τοτε ειναι η απολυτη καταντια

Δημοσ.

Καλησπέρα ,θέλω να στείλω 700 ευρώ σε έναν φιλο στην Αγγλία..ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να του τα στείλω ;

Μηπως με αυτο το φιλο γνωριστηκατε online και καταγεται απο τη Νιγηρια;

Δημοσ.

Επικοινωνησα σημερα με την Εθνικη τραπεζα και ελαβα αυτη την απαντηση.

Ελπιζω να ειναι ευδιακριτο το κειμενο της εικονας που ανεβασα

post-241002-0-52098600-1350321222_thumb.png

Δημοσ.

αυτες οι απαντησεις της εθνικης ειναι ακομη χειροτερες...στα γραψε οπως την συμφερουν.

εσενα σε αφορα ποσα δεινεις στην εθνικη ή ποσο θα σου κοστισουν ολα μαζι?!

για να τελειωνει το θεμα απο εθνικη προς αλλη τραπεζα εσωτερικου ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ 1,5ευρω σε καθε εμβασμα!(τραπεζες+διας)

http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/369b41004c18b640b715bf0ea341f3a8/el_transaction_terms.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=369b41004c18b640b715bf0ea341f3a8&CACHEID=2d8f60004c18b4d8a944bdf7be91589f

σελιδα 9

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις,τελικά τα έστειλα μέσω εθνικής και πλήρωσα 8 ευρώ παραπάνω.Αν του τα έστελνα κατευθείαν σε λίρες θα πλήρωνα 35 ευρώ παραπάνω

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις,τελικά τα έστειλα μέσω εθνικής και πλήρωσα 8 ευρώ παραπάνω.Αν του τα έστελνα κατευθείαν σε λίρες θα πλήρωνα 35 ευρώ παραπάνω

Άρα το μισό ευρώ της Εθνικής είναι μούφα;

Έχω γενικά την εντύπωση πως το 0.50 αναφέρεται στη δικιά τους προμήθεια, αλλά έχει προμήθεια και η τράπεζα εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...