Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια... φοιτητης στην Αθηνα, νεο σπιτι κλπ.

Ασφαλως και νεα συνδεση στο ιντερνετ.

Ελα μου ντε που οταν αναλαμβανουν βιαστικοι πατεραδες τα κανουν ανω κατω.

Λοιπον, η γραμμη και το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενα αυτην την στιγμη υπο το προγραμμα OTE Double Play Economy, που - φυσικα - προσφερει ιντερνετ 2mbps...

Αρκετα χρονια ημουνα με το ταπεινοτατο 2mbps πισω στο σπιτι, αλλα τωρα δεν αντεχω αλλο, ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ οταν μαθαινω πως μπορω να διεκδικησω καλυτερη τιμη στην 24αρα λογω φοιτητικης ιδιοτητας.

Το θεμα ειναι, οτι το Economy ειναι ενεργοποιημενο τωρα... ειναι δυνατον να τροποποιηθει ωστε το ιντερνετ να γινει 24αρι;

Και να χασω τα αλλα προνομια του economy (δωρεαν λεπτα κλπ) καρφακι δεν μου καιγεται, εφοσον το ιντερνετ παει στα 24.

Απλα, ειναι νεα συνδεση και δεν ξερω αν η 12μηνη δεσμευση επιτρεπει την μετατροπη...

Ξερει κανεις αν γινεται;

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Ieremias33
Δημοσ.

Γιατι δε πληρωνεις τα τελη και να κανεις νεα συνδεση στα 14.90€ που εχουν πολλες εταιριες με 24αρα;

Ποσα πληρωνεις τωρα;

Δημοσ.

Και ποιες είναι οι εταιρίες αυτές φίλε cris41;Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πάμε παρακάτω τώρα.Πλέον ο ΟΤΕ δίνει μόνο 24άρα που έχεις δίκιο πως συμφέρει.Είναιο 15,25(πάγιο) + 8(μηνιαία τιμή) = 23 ευρώ.Η πολιτική όμως του ΟΤΕ πριν το 12μηνο δεν επιτρέπει την μεταπήδηση σε κάποιο πρόγραμμα κατώτερης τιμής και πιθανόν δωρεάν ομιλίας(π.χ εσύ δεν μπορείς στο 12μηνο να επιλέξεις σκέτη 2άρα ή 24άρα χωρίς δωρεάν ομιλία.Μόνο στο dp και dp plus μπορείς να πας).Αυτό ισχύει για οικιακά τιμολόγια.Τώρα για φοιτητικό μέσω ΔΙΟΔΟΣ δεν ξέρω μήπως ισχύει κάτι άλλο.Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ρώτα τους.Δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα.

ΥΓ:δεν χρειάζεται να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς για ανθρώπους οι οποίοι σου δίνουν προφανώς μια αξιοπρεπή ζωή.Φαντάσου άλλους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πάνε κάπου να σπουδάσουν λόγω οικονομικής αδυναμίας.Ή φαντάσου κάποιους άλλους που δεν μπορούν να βάλουν internet στο σπίτι τους για τον ίδιο λόγο.

Δημοσ.

Και ποιες είναι οι εταιρίες αυτές φίλε cris41;Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πάμε παρακάτω τώρα.Πλέον ο ΟΤΕ δίνει μόνο 24άρα που έχεις δίκιο πως συμφέρει.Είναιο 15,25(πάγιο) + 8(μηνιαία τιμή) = 23 ευρώ.Η πολιτική όμως του ΟΤΕ πριν το 12μηνο δεν επιτρέπει την μεταπήδηση σε κάποιο πρόγραμμα κατώτερης τιμής και πιθανόν δωρεάν ομιλίας(π.χ εσύ δεν μπορείς στο 12μηνο να επιλέξεις σκέτη 2άρα ή 24άρα χωρίς δωρεάν ομιλία.Μόνο στο dp και dp plus μπορείς να πας).Αυτό ισχύει για οικιακά τιμολόγια.Τώρα για φοιτητικό μέσω ΔΙΟΔΟΣ δεν ξέρω μήπως ισχύει κάτι άλλο.Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ρώτα τους.Δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα.

ΥΓ:δεν χρειάζεται να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς για ανθρώπους οι οποίοι σου δίνουν προφανώς μια αξιοπρεπή ζωή.Φαντάσου άλλους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πάνε κάπου να σπουδάσουν λόγω οικονομικής αδυναμίας.Ή φαντάσου κάποιους άλλους που δεν μπορούν να βάλουν internet στο σπίτι τους για τον ίδιο λόγο.

Hol στα 15€ που εχω εγω, και Forthnet στα 16.90 που το εχουμε ξαναπει εδω μεσα σιγουρα.

Δημοσ.

Hol στα 15€ που εχω εγω, και Forthnet στα 16.90 που το εχουμε ξαναπει εδω μεσα σιγουρα.

15 τον πρώτο χρόνο,αρκεί να έχεις σύνδεση vodafone.Η κανονική τιμή δεν είναι αυτή είναι 20,10 και κάτι ψιλά(ανάλογα από πότε έχεις το πρόγραμμα).Η forthnet το έχει 17,9 τον πρώτο χρόνο, και μετά στα 25,47, και η διαφορά με τον Οτε είναι στα 5 ευρώ τον μήνα για τον 1ο χρόνο.Αν διακόψει τώρα θα πρέπει να πληρώσει τέλη αποσύνδεσης 110 ευρώ.Άρα τον πρώτο χρόνο θα πληρώσει 60 ευρώ λιγότερο στην forthnet,αλλά θα βγει ζημιωμένος κατά 50 ευρώ.Και όταν περάσει ο πρώτος χρόνος θα δίνει 2 ευρώ παραπάνω σε σχέση με Οτε.

Δημοσ.

Ναι. Εχεις δικιο. Εγω καθε ετος(3ο τωρα) τους ειπα οτι θα αποχωρησω απο την hol αν δε μου το κανουν για το επομενο ετος παλι 15€ και μου το κανανε ξανα.

Δημοσ.

Ωραια... φοιτητης στην Αθηνα, νεο σπιτι κλπ.

Ασφαλως και νεα συνδεση στο ιντερνετ.

Ελα μου ντε που οταν αναλαμβανουν βιαστικοι πατεραδες τα κανουν ανω κατω.

Λοιπον, η γραμμη και το ιντερνετ ειναι ενεργοποιημενα αυτην την στιγμη υπο το προγραμμα OTE Double Play Economy, που - φυσικα - προσφερει ιντερνετ 2mbps...

Αρκετα χρονια ημουνα με το ταπεινοτατο 2mbps πισω στο σπιτι, αλλα τωρα δεν αντεχω αλλο, ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ οταν μαθαινω πως μπορω να διεκδικησω καλυτερη τιμη στην 24αρα λογω φοιτητικης ιδιοτητας.

Το θεμα ειναι, οτι το Economy ειναι ενεργοποιημενο τωρα... ειναι δυνατον να τροποποιηθει ωστε το ιντερνετ να γινει 24αρι;

Και να χασω τα αλλα προνομια του economy (δωρεαν λεπτα κλπ) καρφακι δεν μου καιγεται, εφοσον το ιντερνετ παει στα 24.

Απλα, ειναι νεα συνδεση και δεν ξερω αν η 12μηνη δεσμευση επιτρεπει την μετατροπη...

Ξερει κανεις αν γινεται;

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

θεωρητικά το φοιτητικό είναι πιο ακριβό (στο πρώτο εξάμηνο σε σύγκριση με το economy) καθώς βγαίνει 23 ευρώ το μήνα, αντί για 21,90 του economy πάρε 13888 και ρώτα. Βέβαια πρώτα ρώτα αν βγάζει η γραμμή σου 24άρα γιατί αν δεν βγάζει δεν έχει νόημα όλο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...