sakisbm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά! Το πρόβλημα είναι το εξής. Ο υπολογιστής αφού περνάει το post πριν φτάσει στο boot (σε εκείνη η λίστα που κατεβαίνει) κάνει επανεκκίνηση. Τι συμβαίνει ρε σεις!; έχω φρίξει τόσες μέρες κ λύση δεν βρήκα. Πως έγινε αυτο; Εκανα μετακομιση κ στο άλλο σπίτι ενω άναβε δεν έδιχνε την κάρτα γραφικών. Ρωρα τουλαχιστον αυτο δεν το κανει. Τι δοκίμασα; Εβγαλα μπαταρια. Εκανα clear cmos. Αποφόρτησα καμιά 10αρια φορες. Ελυσα ολα τα καλωδια. Αφησ μονο πληκτρ/ποντικι. Το ξεκινησα με μια ραμ. Το ξεκινησα με μια ραμ σε διαφορετικο σλοτ. Παρολα αυτα παντα το κανει το ιδιο. Στην αρχη νομιζα πως φταιει το καλωδιο της οθονης αλλα το προβλημα ειναι σοβαροτερο. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από sakisbm
ipduh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 δες τα κουμπιά και τα καλώδια του power και του reset
sakisbm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Θα το δοκιμάσω κ αυτό φίλε μου όταν γυρίσω απ την δουλειά
cloak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πες μας το συστημα σου κατ΄αρχας. Μπες στο bios και βαλε τις ρυθμισεις στο default. Αν συνεχισει να μην ανοιγει πρεπει να bootαρεις απ΄το drive με το HirenbootCD η κατι παρομοιο, και βλεπουμε
madtaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ισχύει αυτό με το κουμπί σε μια αντιστοιχη περιπτωση ενός φίλου μου έψαχνα 2 μέρες να βρώ τι φταίει τα είχα ξυλώσει και τα είχα τεστάρει όλα...ειχα απελπιστεί...και σε κάποια φάση βγάζω τα καλώδια του power button, βραχυκυκλώνω τα 2 πινάκια με ένα κατσαβίδι και το πρόβλημα λύθηκε, το pc bootαρε κανονικά. Το κουμπί είχε πιάσει μέσα απίστευτη μάκα και έμενε κολλημένο, με αποτελεσμα να κάνει συνεχώς restart, με ένα καθαρισματάκι έστρωσε! Μετά χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο που πάλευα τόσες ώρες για μια τόσο απλή βλάβη
Poincareγρ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τσέκαρε αν έχεις βάλει από τα Bios να bootάρει από το σκληρό δίσκο, και δοκίμασε ξανά χωρίς το DVD-RW. Επίσης, για δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο/ποντίκη... (ποτέ δεν ξέρεις...)
vaggospat13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργία , πριν αρχισει να φορτωνει τα windows Πατα f8
sakisbm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πες μας το συστημα σου κατ΄αρχας. Μπες στο bios και βαλε τις ρυθμισεις στο default. Αν συνεχισει να μην ανοιγει πρεπει να bootαρεις απ΄το drive με το HirenbootCD η κατι παρομοιο, και βλεπουμε Τσέκαρε αν έχεις βάλει από τα Bios να bootάρει από το σκληρό δίσκο, και δοκίμασε ξανά χωρίς το DVD-RW. Επίσης, για δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο/ποντίκη... (ποτέ δεν ξέρεις...) δοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργία , πριν αρχισει να φορτωνει τα windows Πατα f8 Τις default ρυθμίσεις τις έβαζα συναίχεια. Το dvd το έβγαλα και δεν έγινε τπτ. Δοκίμασα και μόνο με τον άλλον μου δίσκο που κρατάω κοπιά. Το θέμα είναι ότι δεν φτάνει καν στο boot. Θα δοκιμάσω αυτό με τα κουμπιά που είπαν τα παιδιά και θα σας ενημερώσω πάλι. Ακόμα δεν γύρισα σπίτι.
skfn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Όταν το έπαθα εγώ , ήταν δίσκος! Σε εσένα αποκλείσθηκε αυτή η περίπτωση αφού δοκίμασες 2ο δίσκο (τώρα το είδα)
sakisbm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά τζίφος πάλι. Είδα τα κουμπιά αλλά δεν έγινε κάτι. Έβγαλα κ τα καλώδια για το ξεκίνημα αλλά τώρα δεν περνάει καν το ποστ :/
saltjon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 βγαλε την καρτα γραφικων και δοκιμασε με τον επεζεργαστη μονο,να δειις εαν μπενει και μετα δοκιμασε με τον δισκο βλεπεις εαν μπενει και μετα με την καρτα (.μπορει να εχει προβλημα η καρτα)
mavlamemos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Από τροφοδοτικό πως τα πας? Ποιο έχεις? Αν έχει θέμα αυτό πρόσεξε μην πάρει καμία μητρική η κανα δίσκο μαζί του.
CaptainHog Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 καλα.σε βλεπω για μητρικη...δισκος δεν ειναι.μνημες οχι.καρτα γραφικων οχι.κουμπια οχι.τοτε???που καταληγουμε? μητρικη.βαλε τα υπολοιπα σε μια αλλη μητρικη (εαν εχεις καποια αλλη που να ειναι συμβατη με τα πραγματα σου) και αν και εκει εχεις θεμα τοτε εκανα λαθος.αλλα επειδη το εχω παθει αλλαξα μητρικη και εστρωσαν ολα....
sakisbm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια σήμερα πάλι με ένα ξύλωμα και να βγάλω και την κάρτα γραφικών και μετά βλέπουμε. Μακάρι να είναι κάτι απλό
john...sss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 εκανες τιποοτα ? μπορεις να παρεις αυτο http://dx.com/p/pc-motherboard-repair-troubleshoot-boot-failure-diagnostic-pci-card-21997?rt=1&p=2&m=2&r=3&k=1&t=1&s=59492&u=21997 υπααρχει και στο ricardo.gr αλλα 10 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα