Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι φοιτητής στην Πάτρα και μετά από πολλή σκέψη με τα υπέρογκα σε σχέση με άλλες εταιρίες πάγια του ΟΤΕ, αποφάσισα να αλλάξω εταιρία. Προβληματίζομαι ανάμεσα στη ΗΟL και τη CYTA, θα ήθελα τις γνώμες σας για τις δυο εταιρίες. Δε με καίει τόσο το τηλέφωνο, καθώς και με απλές χρεώσεις πιστεύω θα βγεί η δουλειά, κυρίως το ίντερνετ και η αξιοπιστία τους.

Δημοσ.

Εχω hol εδώ και ένα χρόνο, όπως και πολλοί φίλοι έχουν Cyta και hol αντίστοιχα.

Δεν έχω δει κανένα πρόβλημα σε καμία από τις δυο αυτές εταιρίες και κατα συνέπεια, θεωρώ ότι και οι δυο είναι εξαιρετικές. Αν ποτέ άλλαζα από hol (για τον ψ λόγο), θα πήγαινα σε Cyta.

Ειναι βέβαια και πως θα σου κάτσει, αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα όποια και αν επιλέξεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχω, αλλά δε με ενδιαφέρουν ούτως η άλλως προγράμματα με κινητό τηλέφωνο μαζί.

Αν είχες, απλά θα έβαζες 24άρα με 15€ χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα σε χάλαγε; :-)

Δημοσ.

cyta Με χαλαει λογω voip οποτε δεσμευεσαι με το ρουτερ που δινουν εκτος αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια οποτε βαζεις οτι θες.η hol δεν δινει fast path αλλα δεν ξερω αν δινει η cyta.Εγω θα προτιμουσα HoL.ισως παιζει και forthnet φοιτητικο σε καλη τιμη που ειχαν πει καποιοι.κοιτατε και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...