Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά κατέβασα το call of duty 4 για να θυμηθώ λίγο τα παλιά παίζει κανονικά όλα οκ αλλά δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω δεν φαίνεται στο υπολογιστή πουθενά κοίταξα και στον φάκελο που κατέβασα μήπως και λέει κάτι σχετικό αλλά τίποτα έχω δοκιμάσει με ccleaner καμιά ιδέα εσύ που ξέρετε περισσότερα από εμένα

Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε

Δημοσ.

Στο πινακας ελεγχου->προσθαφαιρεση προγραμματων δεν υπαρχει;;;

δες εκει και σβηστο απο εκει...

Δημοσ.

όχι είναι το πρώτο πράγμα που έκανα σκεφτικά να διαγράψω όλα τα σχετικά αρχεία αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα λήθη το θέμα για να καταλάβεις για να παίξω μπαίνω από το φάκελο που κατέβασα δεν υπαρχή κάπου αλλού

Δημοσ.

Το πιο πιθανό να είναι «portable» έκδοση. Από το εικονίδιο του παιχνιδιού κάνε δεξί κλικ ιδιότητες και δες τι λέει στο πεδίο «θέση». Αν είναι η ίδια με τον φάκελο που έχεις το εικονίδιο και τρέχεις το παιχνίδι, κάνεις μια πίσω, επιλέγεις τον φάκελο και τον σβήνεις. Αν δεν είναι πήγαινε εκεί που σου λέει («Άνοιγμα θέσης αρχείου» ή κάπως έτσι) και κάνεις το ίδιο.

Δημοσ.

Όταν το εγκατέστησες το έκανες μέσω iso αρχείου ή ήταν συμπιεσμένο και είχε κάποιο setup αρχείο;

Δοκίμασε με το δωρεάν revo uninstaller.

Αν δεν το βρεις ούτε με αυτό τότε δες μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού μήπως υπάρχει κάτι με το όνομα uninstall ή κάπως παρόμοιο.

Αν δεν έχει ούτε κάτι τέτοιο τότε αν έχεις κρατήσει το setup πακέτο δες μήπως έχει κάποιο αρχείο reg και αν έχει άνοιξε το με δεξί κλικ->άνοιγμα και δες που βάζει καταχωρήσεις. Διέγραψε με το χέρι αυτά τα κλειδιά αλλά κράτα ένα αντίγραφο ασφαλείας από την registry πριν το κάνεις. Αν θέλεις ζιπάρισε το και ανέβασε το κάπου και δώσε μας το λινκ να το δούμε.

Τέλος, σβήσε τον φάκελο με το παιχνίδι και είσαι εντάξει. Μάλλον το παιχνίδι είναι κάποιο custom rip και όχι το επίσημο iso.

Δημοσ.

για να καταλάβεις για να παίξω μπαίνω από το φάκελο που κατέβασα δεν υπαρχή κάπου αλλού

Noμιζω πως ειναι σαν το slender κ καποια αλλα παιχνιδια που εχω,Ειναι ο φακελος που περιεχει ολα τα αρχεια του παιχνιδιου στη θεση που τον εχεις βαλει, αλλα το παιχνιδι δεν εχει εγκατασταθει σαν προγραμμα κ δε φαινεται πουθενα στη προσθαφαιρεση προγραμματων.

Δεν υπαρχει αρχειο install ή setup για να κανεις εγκατασταση.

Μπορεις να το παιξεις μονο αν ανοιξεις το φακελο κ τρεξεις την εφαρμογη.Σε αυτη τη περιπτωση εγω σβηνω το φακελλο που ειναι ολα τα αρχεια του παιχνιδιου κ τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...