Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι οτι εχω fb , αλλα γινεται με sms?

τα Notifications δεν βγαινουν απο το app στα smartphones?

Επεξ/σία από kuzko21
Δημοσ.

Γεια σας,πως γινετε να μου 'χονται ειδοποιήσεις σε sms στο κινητο μου ;

εχω cosmote whats up

Φτιάχνεις λογαριασμό στο mycosmos.gr

βάζεις αυτό το email στο FB

όποτε εχεις email λαμβάνεις sms

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάχνεις λογαριασμό στο mycosmos.gr

βάζεις αυτό το email στο FB

όποτε εχεις email λαμβάνεις sms

πως ομως ;

Δημοσ.

Ακόμη και να γίνεται, αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι θα χτυπάει μήνυμα στο κινητό κάθε λίγα δευτερόλεπτα για την κάθε αργόσχολη π@π@ριά που θα ποστάρει ο καθένας, έτσι;

Δημοσ.

πως ομως ;

Τι εννοείς πως; Δοκίμασες να το κάνεις και κόλλησες κάπου ή θες εικονίτσες βήμα-βήμα;

1. Αφού εχεις cosmote μπορεις να φτιάξεις email mycosmos.gr
  2. Μετά στείλε ένα email στο λογαριασμό για να καταλάβεις πως είναι οι ειδοποιήσεις
  3. Τέλος πήγαινε στις ρυθμίσεις του facebook και άλλαξε το πρωτεύον email σου με αυτό που έφτιαξες.
  4. Μετά για κάθε π@π@ριά του FB θα παίρνεις email στο Mycosmos και άρα ειδοποίηση με sms.

Δημοσ.

τι ονομα χρηστη να βαλω;

και κωδικο

Κάτω αριστερά γράφει «Πατήστε για βοήθεια» που εξηγεί αναλυτικά πως αποκτάς λογαριασμό.

Δημοσ.

Γεια σας,πως γινετε να μου 'χονται ειδοποιήσεις σε sms στο κινητο μου ;

εχω cosmote whats up

Autonomous δεν είναι κακό να ζητάς λύσεις για διάφορα προβλήματα και μετά να φτιάχνεις άρθρα για το blog σου. Η γνώση πρέπει να διαδίδεται, είναι κανόνας. Δεν τίθεται θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας, ούτε αναφορά πηγής, αλλά στο χωριό μου λένε «ευχαριστώ» όταν κάποιος παίρνει βοήθεια.

Δημοσ.

Autonomous δεν είναι κακό να ζητάς λύσεις για διάφορα προβλήματα και μετά να φτιάχνεις άρθρα για το blog σου. Η γνώση πρέπει να διαδίδεται, είναι κανόνας. Δεν τίθεται θέμα πνευματικής ιδιοκτησίας, ούτε αναφορά πηγής, αλλά στο χωριό μου λένε «ευχαριστώ» όταν κάποιος παίρνει βοήθεια.

sorry re man απλα εχω χαθει μεσα στα θεματα που ο ιδιος δημιουργησα :P χιλια ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...