Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays/14 Oct./Samsung 40EH6030 3D LED 469€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung 40EH6030 3D LED 469€, e-shop, crazy sundays

http://www.e-shop.gr...zysundays.phtml

Ειναι η Σαμυ που ειχε πεσει στα 499€ μεχρι τωρα, και πολλοι -αναμεσα τους και γω- τη θεωρουσαμε ευκαιρια.

Χθες(Σαββατο) που περασα απο τα καταστηματα να της ριξω μια ματια (ξανα), δεν μου γεμισε το ματι.

Εχανα σαν εικονα απο τις διπλανες της (μοντελα ανω των 600- 650€) ενω με χαλασε και ο ογκος που εχει.

(δεν ειναι slim) περισσοτερο κανει για LCD και οχι LED.

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή εγώ έχω μπερδευτεί γιατί είμαι ανάμεσα σε δυο τηλεοράσεις LED η μια είναι η Samsung 40EH6030 και η άλλη η LG 2LM615S δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Θέλω να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη από αυτές τις δύο δηλαδή καλύτερο 3D ποια έχει και αν ισχύει με τον χρόνο απόκρισης στα 200 Hz ότι δεν έχει καμία από τις δυο και ότι είναι στα 110 Hz. Επίσης αν έχετε να προτείνεται κάποια άλλη τηλεόραση το πολύ μέχρι 600 ευρώ. Σας Ευχαριστώ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157175

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157189

Δημοσ.

Φίλε μου, γεμίζεις με άσκοπα posts το forum. Αφού άνοιξες θέμα στις τηλεοράσεις.

Πάντως, στην LG θα κατέληγα λόγω παθητικού 3D.

Δημοσ.

Eιπα να το γραψω πριν αλλα λεω "ε πρεπει να το εχουν μαθει μεχρι τωρα.,.."!

10 το ενα των passive της LG, 27 τα ΔΥΟ active της samsung (το 27 με το 140 ειναι μαλλον για πιο πολλα θαυμαστικα)...

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103679

Kαι επειδη ο ανθρωπος ρωταει συγκεκριμενα και γενικα για το 3D, πιθανοτατα δεν ξερει τιποτα περι των μειων του passive και μπορει να βρεθει να νομιζει οτι κοιταει παιδικο παιχνιδι ενω εχει σκασει ενα 600αρικο, γι αυτο λεω να τη δει μονος του!

Δημοσ.

Γυαλιά έχει και φθηνότερα...

Το θέμα είναι ότι το παθητικό μπορεί αν μην είναι HD, αλλά είναι πιο ξεκούραστο, προσωπικά, σε δύο περιπτώσεις που είδα, σε κατάστημα και από LG & Panasonic παθητικό και από Sammy ενεργητικό.

Δημοσ.

Για ταβάνι 500€ είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή..

Sent from my iPhone using Insomnia

Συμφωνώ. Και είναι μια χαρά τηλεόραση, ας έχει και λίγο μεγαλύτερο πάχος.

Δημοσ.
Mηπως εκει που εκατσες να δεις passive σου ειχαν μια ωραιοτατη πολυθρονα που ηταν... φιξ ωστε να μην κουνιεσαι με τιποτα; :devil:

Και μια υπάλληλο γυμνόστηθη να μου κρατά τον καφέ...

Κι είμαι κάτοχος Panasonic Ut50, αν αναρωτιέσαι.

Δημοσ.

Παιδιά, έχω την LG 60PZ950 (πλάσμα) με γυαλιά active. Ναι, συμφωνώ είναι κουραστικά, είναι βαριά, αλλά δεν έχουν σχέση με τα passive σε θέμα εικόνας. Απλά το κάθε ζευγάρι (αν βρεις) κοστίζουν €70 - ακόμα και στο Amazon, eBay κλπ. Επίσης, για να καταλάβεις διαφορά, απαιτείται απόλυτο σκοτάδι, πράγμα αδύνατον σε μαγαζί. Ας μην ξεχνάμε και το υλικό αναφοράς που συνήθως προβάλουν που καμμία σχέση δεν έχει με τις HD 3D ταινίες που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Ανάμεσα στις 2 δεν υπάρχει σύγκριση.. Ας πάει το παιδί να τις δει από κοντά και θα καταλάβει μόνος του..

Το 3D στις συγκεκριμένες είναι η μέρα με την νύχτα.. Όσο για την τιμή των γυαλιών βγαίνουν 30€ από προσφορές και 40€ κανονικά για την σάμμυ, ενώ για την lg στα μισά.. Σιγά την διαφορά..

Επίσης το βάρος και το πάχος δεν το σχολιάζω.. Όλη μέρα ανακαινίζετε το σαλόνι σας? Μια φορά την στήνεις και την παρατάς :)

• Like 1
Δημοσ.

Και μια υπάλληλο γυμνόστηθη να μου κρατά τον καφέ...

Κι είμαι κάτοχος Panasonic Ut50, αν αναρωτιέσαι.

Active 3D δηλαδη! Μαλλον ομως δεν επιασες την ερωτηση μου! Τις πολυθρονες που ανεφερα στις βαζουνε γιατι αν πας να δεις 3D σε μια passive LG LM620 (για παραδειγμα) και.... κουνηθεις απο το sweet spot του κεντρου/μεση της οθονης παπαλα το 3D! Δεν στεκομαι καν στο non-fullHD 3D που απο ...ΤΗΧ αποστασεις ειναι γελοιο και μονο που κουνηθηκες=no3D ειναι no go το passive...
Δημοσ.

Να σημειωσω δυο-τρια πράγματακια.

1. παραειναι χοντρουλα η Σαμυ

2. η LG δεν αποκωδικοποιει DTS

3. οπως τις ειδα ρυθμισμενες σε 2 καταστηματα σε εικονα 2D, θα επαιρνα LG.

και να ρωτησω:

1. η Σαμυ ερχεται με τα νεα γυαλια; που ειναι πιο ελαφρυα.

2. γιατι να προτιμησω active 3D;

3. γιατι να προτιμησω passive 3D;

4.40"-42" φτανουν για 3D;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...