Προς το περιεχόμενο

coil whine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μανία με τα κλειδώματα εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον gamer Hd να πάρει τις σωστές αποφάσεις και μας την λέτε κιόλας Ε μα έλεος ποια,ήμαρτον,βγαίνω απο τα ρούχα μου (και πως θα ξαναμπώ),θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο και είμαι και χαμηλά,αντι να βοηθήσετε το παιδί μας βγαίνεται και απο πάνω.Είναι να μην τα πάρω (μετά δεν μπορώ να τα αφήσω) απεριφραστί, ασκαρδαμυκτή και απριόρι ουφ τα είπα και ξεθύμανα και αμαρτία ουκ έχω.

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως τους στο στελνω πισω? Μηπως να το παω στο μαγαζι πρωτα?

XARILAOU TRIKOUPI 31 16346

MASTROJOHN PAUL (PURPLE BEARED )CORSAIR RMA EXECUTIVE SERVICE

ATHENS GREECE

εγω εκει εχω στειλει την Η100 μου και μου την καναν αντικατασταση αμεσως ....οπως επισης και ενα 600τ με προβληματικο κοντρολλερ

• Like 1
Δημοσ.

Είδες τι είναι η Ελλαδάρα;

gamer hd επιβεβαιώνω για το παλικάρι στην Χαριλάου Τρικούπη.

Φτιάχνει corsair, corsa, κορσέδες, κούρσες και από ότι μαθαίνω τελευταία με κάθε επισκευή μπαίνεις σε κλήρωση για ταξίδι στην Κορσική.

Όταν το πας μάλιστα πες ότι θες αλλαγή της φτερωτής με την "Παπαρήγα την καλή" που είναι μια κόκκινη τελείως αθόρυβη που ψύχει όλο το pc καλύτερα κι από υδρόψυξη, σχεδόν σαν να του βάζεις υγρο άζωτο είναι

• Like 3
Δημοσ.

Κοιτα, το άζωτο στα λάστιχα ειναι ένα πλεονέκτημα, δεν διαστέλεται όπως ο απλός ατμοσφαιρικός αέρας και έχεις την ίδια πίεση και στους 4 τροχούς ανεξαρτήτα απο το γεγονός οτι έχεις φέρει τα πίσω λάστιχα στα λινά τους.

+1 και απο μένα για το άζωτο λοιπόν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...