Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

εχοντας εμπειρια απο παραγγελιες δεματων απο το internet και γνωριζοντας οτι ο ταχυδρομος στο σπιτι μου στην πατρα οταν το δεμα ειναι λιγο πιο μεγαλο και δεν χωραει στο γραμματοκιβωτιο,το αφηνει απλα εκει απ'εξω(μονοκατοικια το σπιτι μου να πω επισης).

μεχρι τωρα δεν με ενοχλουσε.δεν περνουσε σχεδον καθολου κοσμος απο εκει μπροστα ωστε να φοβηθω οτι θα το χασω το δεμα,ολο και καποιος απο την οικογενεια μου το μαζευε οταν το εβλεπε.

τωρα ομως μενω αθηνα,ως φοιτητης.η πολυκατοικια που μενω εχει μια μικρη εισοδο με μια πορτουλα,που ανετα οποιοσδηποτε την ανοιγει και μπαινει μεσα,μεχρι την κυριως εξωτερικη-πορτα της πολυκατοικιας.

θελω να παραγγειλω ενα tablet μαζι με μια θηκη τωρα.αυτο εχει φυσικα μεγεθος αρκετα μεγαλυτερο του γραμματοκιβωτιου,δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλει μεσα.

η ερωτηση μου λοιπον τωρα ειναι η εξης:οι ταχυδρομοι στην αθηνα τι κανουν?οπως της πατρας τα αφηνουν απεξω τα δεματα?μα καλα,κινδυνος να το κλεψει κανενας δεν υπαρχει?

αξιζει να το παραγγειλω στην τωρινη που διευθυνση τελικα ή να το στειλω στο πατρικο μου απευθειας?

το amazon παρεχει καποιο ειδος ασφαλειας-προστασιας(λεμε τωρα)?

ευχαριστω!

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

εχοντας εμπειρια απο παραγγελιες δεματων απο το internet και γνωριζοντας οτι ο ταχυδρομος στο σπιτι μου στην πατρα οταν το δεμα ειναι λιγο πιο μεγαλο και δεν χωραει στο γραμματοκιβωτιο,το αφηνει απλα εκει απ'εξω(μονοκατοικια το σπιτι μου να πω επισης).

μεχρι τωρα δεν με ενοχλουσε.δεν περνουσε σχεδον καθολου κοσμος απο εκει μπροστα ωστε να φοβηθω οτι θα το χασω το δεμα,ολο και καποιος απο την οικογενεια μου το μαζευε οταν το εβλεπε.

τωρα ομως μενω αθηνα,ως φοιτητης.η πολυκατοικια που μενω εχει μια μικρη εισοδο με μια πορτουλα,που ανετα οποιοσδηποτε την ανοιγει και μπαινει μεσα,μεχρι την κυριως εξωτερικη-πορτα της πολυκατοικιας.

θελω να παραγγειλω ενα tablet μαζι με μια θηκη τωρα.αυτο εχει φυσικα μεγεθος αρκετα μεγαλυτερο του γραμματοκιβωτιου,δεν υπαρχει περιπτωση να το βαλει μεσα.

η ερωτηση μου λοιπον τωρα ειναι η εξης:οι ταχυδρομοι στην αθηνα τι κανουν?οπως της πατρας τα αφηνουν απεξω τα δεματα?μα καλα,κινδυνος να το κλεψει κανενας δεν υπαρχει?

αξιζει να το παραγγειλω στην τωρινη που διευθυνση τελικα ή να το στειλω στο πατρικο μου απευθειας?

το amazon παρεχει καποιο ειδος ασφαλειας-προστασιας(λεμε τωρα)?

ευχαριστω!

θα σου αφησει χαρτι λογικα

Δημοσ.

Πάρτο συστημένο...;

βγαινει πολυ εκτος budget,το ειχα σκεφτει κι εγω αυτο.

οκ αν ειναι να αφησει χαρτι ενταξει.αρκει να μην το αφησει εκτεθιμενο.

ευχαριστω για τις απαντησεις:)

Δημοσ.

αν δεν είναι συστημένο, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αφήσει χαρτί. το συστημένο είναι το registered, όχι το express ή κάτι που αναφέρεται σε ταχύτητα παράδοσης. και οκ, δίνεις 3ψήφιο για τάμπλετ, τα 15 παραπάνω για να 'σαι σίγουρος σε καίνε;

Δημοσ.

αν δεν είναι συστημένο, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αφήσει χαρτί. το συστημένο είναι το registered, όχι το express ή κάτι που αναφέρεται σε ταχύτητα παράδοσης. και οκ, δίνεις 3ψήφιο για τάμπλετ, τα 15 παραπάνω για να 'σαι σίγουρος σε καίνε;

εχεις point δεν μπορω να πω..

αν το παρω συστημενο,και μου αφησει χαρτι,το αφηνει στο κοντινοτερο ταχυδρομειο το δεμα ή σε κανα κεντρο διαλογης Αττικης?

Δημοσ.

οτι δεν χωραει στην τσαντα ή ειναι βαρυ απλα δεν το παιρνει και σου φερνουν χαρτι να πας να το παρεις εσυ απο ταχυδρομειο...

αλλιως συστημενο(signer for)στο κοντινοτερο ταχυδρομειο

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτηση.

Κοστος+μεταφορικα+εξοδα συστημενου+πιθανοτητα ΦΠΑ+τελωνειου (σε περιπτωση που παραγγελνεις εκτος ΕΕ) ποσα ευρω πιο χαμηλα βγαινουν απο το να παρεις το ιδιο ή ενα παρεμφερες ταμπλετ απευθειας απο Ελλαδα?

Εγω οταν το εψαξα για ipad κατεληξα στο γεγονος οτι ειναι πολλη φασαρια και ρισκο για το τιποτα το να το φερω απεξω.

Αν δεν θες να παραγγειλεις συστημενο τοτε πρεπει να κανεις το 1 και να ελπιζεις στο 2:

1. Να βρεις τον ταχυδρομο της γειτονιας σου και να του ζητησεις οτι οταν ερθει μεγαλο δεμα να μην το αφησει χυμα στο σπιτι αλλα να χτυπησει την πορτα (με την ελπιδα να το θυμαται οταν ερθει η ωρα)

2. Να ειναι σε υπηρεσια στην γειτονια σου ο συγκεκριμενος την μερα που θα φτασει το ταμπλετ.

Δημοσ.

Ερωτηση.

Κοστος+μεταφορικα+εξοδα συστημενου+πιθανοτητα ΦΠΑ+τελωνειου (σε περιπτωση που παραγγελνεις εκτος ΕΕ) ποσα ευρω πιο χαμηλα βγαινουν απο το να παρεις το ιδιο ή ενα παρεμφερες ταμπλετ απευθειας απο Ελλαδα?

Εγω οταν το εψαξα για ipad κατεληξα στο γεγονος οτι ειναι πολλη φασαρια και ρισκο για το τιποτα το να το φερω απεξω.

Αν δεν θες να παραγγειλεις συστημενο τοτε πρεπει να κανεις το 1 και να ελπιζεις στο 2:

1. Να βρεις τον ταχυδρομο της γειτονιας σου και να του ζητησεις οτι οταν ερθει μεγαλο δεμα να μην το αφησει χυμα στο σπιτι αλλα να χτυπησει την πορτα (με την ελπιδα να το θυμαται οταν ερθει η ωρα)

2. Να ειναι σε υπηρεσια στην γειτονια σου ο συγκεκριμενος την μερα που θα φτασει το ταμπλετ.

αξιζει πιο πολυ να το παρω απο amazon αγγλιας.βγαινει αρκετα χαμηλοτερα.και ας εχει κατιτις παραπανω ταλαιπωρια..

επισης(just for the record) θα το στειλω τελικα με κανονικο (μη συστημενο) ταχυδρομειο στο πατρικο,καθως σκεφτομαι πως ο παραγοντας "χρονος" (να παω στο ταχυδρομειο ή να περιμενω τον ταχυδρομο να ερθει για να του μιλησω κτλπ) δεν υπαρχει λογω σχολης.

ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες επισης :)

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις post restant και την διεύθυνση του ταχυδρομίου απο δίπλα.Έτσι θα πάει κατευθείνα στο ταχυδρομιο και θα σου στείλουν χαρτί να το πάρεις εσύ.

Δημοσ.

Θα καλέσεις το ταχυδρομείο της γειτονιάς σου και θα τους ζητήσεις να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο για τη διεύθυνσή σου. Αν δεν είναι εκεί θα σου δώσουν το τηλέφωνο για τους ταχυδρόμους που θα καλέσεις για να συννενοηθείς.

Μόλις βρεις τον υπεύθυνο θα ζητήσεις για τα μεγάλου όγκου δέματα να αφήνεται ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο. Τόσο απλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...