Προς το περιεχόμενο

Διακοπή σύνδεσης...πριν συνδεθεί


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Η αγαπητή Vodafone έκανε την ομορφιά να μειώσει το παλιό απεριόριστο Mobile Broadband των 30 gb στα μόλις 15. Η τιμή της ομορφιάς είναι 60€ και δυστυχώς δεν το έμαθα νωρίτερα, γιατί δεν παραλαμβάνω τον έντυπο λογαριασμό, αν και πληρώνω τη σύνδεση (πάει στο όνομα αυτού που έκανε τη σύνδεση, ο οποίος και δεν μου είπε τίποτα). Εν πάση περιπτώσει, μέχρι αρχές Νοέμβρη, είμαι χωρίς ίντερνετ.

Έτσι λοιπόν, στις 15/10 (χθες) έκανα αίτηση για connx. Με τη διαφορά ότι δεν συνδέθηκε σε τηλεφωνική γραμμή, γιατί η τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει. Πρέπει πρώτα να έρθει ηλεκτρολόγος να μου περάσει γραμμή, μετά να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ και μετά να μου αποσταλεί εξοπλισμός και να γίνει η εγκατάσταση. Και όλα αυτά, με τους ρυθμούς χελώνας που επικρατούν στην ελληνική επαρχία, θα γίνουν αρχές του μήνα, όταν δηλαδή η Vodafone θα μου ξαναπαραχωρήσει επιεικώς τα 15 gb της (τα τελευταία, γιατί προφανώς θα κάνω άμεσα διακοπή).

Το θέμα είναι ότι είδα προσφορά της Wind σήμερα με ακόμα χαμηλότερη τιμή από το connx και με ενδιαφέρει να έχω κινητή σύνδεση γιατί είναι απείρως πιο πρακτική για μένα.

Τα προβλήματα που ανακύπτουν είναι δύο:

1) πώς θα γίνει να μάθω την ταχύτητα της Wind στην περιοχή χωρίς να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά για στικάκια

2) αν στις 16/10 πάρω στον ΟΤΕ για να ακυρώσω το connx, δεδομένου ότι δεν υπάρχει η γραμμή ακόμα, θα με χαρατσώσουν με τα 110 € της διακοπής σύνδεσης ή επειδή ακόμα δεν συνδέθηκε σε αριθμό τηλεφώνου είναι απλό αίτημα και δεν έχω υποχρέωση; Και καλά, αυτό θα το μάθω. Αν τυχόν μου πουν ότι χρωστάω 110 €, υπάρχει εδώ στο σάιτ καμιά αντίστοιχη περίπτωση και τι έγινε;

 

Να σημειώσω ότι η ταχύτητα της Vodafone εδώ ήταν ικανοποιητική για τα δεδομένα της περιοχής, γύρω στο 1.5-2 η πραγματική του download και γύρω στο 1 του upload βάσει μετρήσεων του speedtest.net. Μου είπαν ότι Wind και Vodafone έχουν πάνω κάτω τις ίδιες ταχύτητες αλλά το βρίσκω ψιλοάκυρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τέλη απενεργοποίησης στον ΟΤΕ δεν θα τα πληρώσεις γιατί δεν έχεις τις υπηρεσίες(τηλεφωνία-ίντερνετ).Δεν σημαίνει πως επειδή κάνεις την αίτηση από εκείνη την στιγμή ξεκινάει η παροχή της υπηρεσίας.Όταν λάβεις το πρώτο bit και μετά χρεώνεσαι.

Βέβαια θα σου έλεγα να πάψεις να χρησιμοποιείς mobile internet (με 60 ευρώ στον ΟΤΕ,ΟΤΕTV θα έβαζες επιπλέον και θα σου περίσσευαν).Αν όμως πιστεύεις πως είναι τόσο πιο πρακτικό το δέχομαι.

Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα της wind δεν θα βγάλεις άκρη αν μιλήσεις με την εταιρία.Πες καλύτερα σε ποια περιοχή είσαι μην τυχόν και δει κανένας "γείτονας" και σου πει την γνώμη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποινή πληρώνεις εφόσον έρθουν οι τεχνικοί να σου συνδέσουν τη γραμμή και τους πεις ΟΚ. αν τους πεις ότι άλλαξες γνώμη ακυρώνεται επιτόπου. ΑΝ λείπεις και το κουτί είναι απ έξω και σε συνδέσουν μόνοι τους πληρώνεις ποινή. Αν θες να το κόψεις επικοινωνείς κατευθείαν με το κατάστημα που έκανες την αίτηση να σου πουν σε τι φάση είναι η αίτηση και αν μπορούν να την ακυρώσουν. Θεωρητικά έχεις υπογράψει τα συμβόλαια για δέσμευση 1χρόνου αλλά αν δεν σε έχουν συνδέσει ακόμα οι τεχνικοι τότε μπορείς να την ακυρώσεις.

 

ρώτα τους γείτονες αν έχει κανείς wind γιατί όσο και αν το διαφημίζουν έχει το χειρότερο 3g δίκτυο απ όλες τις εταιρίες.

 

ΑΝ έχει ολοκληρωθεί και έχει συνδεθεί η γραμμή πληρώνεις ποινή έχεις δεν έχεις χρησιμοποιήσει το ίντερνετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να 'στε καλά, ρε παιδιά! Πήρα τηλέφωνο για ακύρωση, μου είπαν ότι όντως δε χρωστάω κάτι (που ήταν και το πιο λογικό εδώ που τα λέμε), ο ηλεκτρολόγος άλλωστε θα κάνει κάτι χρόνια να με επισκεφθεί. Πήρα και στη Wind να ρωτήσω και μου είπαν ότι η περιοχή δεν έχει 3G. Από γείτονες αποκλείεται να βρω άκρη γιατί εδώ όλοι έχουν connex και 1-2 cyta. Μάλλον θα βάλω connex αν και θα ήθελα πρώτα να δω και τη Wind, αλλά να μου δώσουν δοκιμαστικό στικάκι δεν το βλέπω... Σας ευχαριστώ πάντως, ρε παιδιά! Καμία πρόταση από σας τους παλιούς και ψαγμένους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

εγω απο ολα αυτα να πω οτι θεωρω παραξενο σπιτι και να μην εχει καθολου τηλεφωνικα καλωδια.οτι δεν μπηκε ποτε τηλεφωνο δεν σημαινει οτι δνε υπαρχουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι τελικά παίζεται στον ηλεκτρολόγο

Κοιτάξτε πρόχειρη μόντα που έκανε το παλικάρι (που είχε και πρόβλημα στο μηνίσκο) μέχρι να το φτιάξει μόνιμο:

post-249266-0-93725200-1351978229_thumb.jpg

Η απλή σύνδεση connex με ταχύτητα έως 2 mbps μου δίνει πραγματική ταχύτητα download 1.75 και upload 0.40. Δηλαδή όσο έδινε το στικάκι της vodafone. Κι όλο αυτό με 3 € αντί για 60 που πλήρωνα και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ, όχι 30 gb που πήγανε στα 15.

Ζήτω η σταθερή, κάτω τα στικάκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα στικακια δεν φτιαχτηκαν για την χρηση που γινεται τωρα.υποτιθεται οτι φτιαχτηκαν για καποιον που πηγαινει απο μερος σε μερος και χρειαζεται ιντερνετ συνεχεια για να δει κανα email>ουτε για να κατεβαζει ταινιες ουτε να το χρησιμοποιει στο σπιτι που μπορει να εχει καποιος απεριοριστο και πιο γρηγορο ιντερνετ με adsl.κατα τα αλλα.ελλας η πατεντα σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...