Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζουμε να παίζουμε με τις λέξεις.

Το χιλιάδες είναι όντως κάτι αόριστο.Σαφέστατα δε μπορώ να ξέρω πόσες χιλιάδες ήταν νόμιμοι.

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο όπως το όλοι=σύνολο.

Τα φάγαμε όλοι μαζί= το σύνολο των Ελλήνων τα έφαγε.

Αυτό δε μπορείς να αντιληφθείς.

Ελληνική γλώσσα.

Αν ήθελε μπορούσε να το πει διαφορετικά, Ήξερε σε ποιους απευθύνεται όμως.

Σε ότι αφορά το βιβλίο?

Σελιδα 7, εμμένει στο ότι τα φάγαμε όλοι, σελίδα 12, κατηγορεί τη πλειοψηφία των Ελλήνων ως φασίστες λόγω της ιδεολογίας τους και προσπαθεί να καλύψει τους Γερμανούς στις επόμενες σελίδες για τα αίσχη (λες και το θέμα είναι οι Γερμανοί). Άσε δε η τεράστια προσπάθειά του να αποδείξει οτι οι βουλευτές όντως εργαζόντουσαν, αλλά ο κόσμος δε το καταλάβαινε. Γιατί εμμέσως πλην σαφώς αυτό λέει.

Αν σας πείθει, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Για εμένα πέτυχε τον σκοπό του. Απλα μη τσουβαλιάζεται.

Αντί ένας ολόκληρος λαός να τους κατηγορεί που δεν έκαναν σωστά αυτό για το οποίο πληρώθηκαν και ορκίστηκαν, τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Καλή φάση.

Καληνυχτώ.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οχι οι πολιτικοι δεν φταινε καθολου μαγκες ειναι καλα εκαναν και εφαγαν οσα εφαγαν ,Εσυ φταις μαλακα Ελληνα και εγω που τους ψηφισαμε επανελειμενα ολους αυτους και δεν εξαιρω κανεναν, στις δημοκρατιες ετσι γινεται ειναι συλλογικη η ευθυνη.

Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου ,μεταθεση ευθυνων σε οτι φανταζεται ο καθενας η τον βολευει, χαρακτηριστικος μυθος της φυλης μας για ολα φταινε οι αλλοι .

Φαίνεται πολύ εγκάθετο αυτό το "δεν φταίνε οι πολιτικοί" και εντελώς λανθασμένη άποψη κατά τη γνώμη μου. Άσε που έτσι όπως το έγραψες είναι σα να πρέπει να τους ζητήσουμε και συγνώμη :-) Στα υπόλοιπα μαζι σου.

Τώρα για τον Πάγκαλο...

Ο Πάγκαλος είπε μια μεγάλη αλήθεια... Μαζί τα φάγαμε, μας ψηφίζατε και σας διορίζαμε στο δημόσιο να κάνετε τη ζωή σας. Οφείλουμε βέβαια εδώ να εξαιρέσουμε τους χαμηλόμισθους και τους μεσαία αμοιβομένους του ιδιωτικού τομέα όπως σωστά έγραψες και εσύ.

Παρόλα αυτά δεν μας είπε ολόκληρη την αλήθεια... Ναι μεν τα φάγαμε μαζί ΑΛΛΑ αυτός και το συνάφι του (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) έφτιαξαν όλο αυτό το τερατούργημα, αυτό το πελατειακό κράτος του ρουσφετιού και της μίζας. Εμείς απλά το δεχτήκαμε, συμβιβαστήκαμε και τελικά γίναμε μέρος του.

Ο Πάγκαλος έπεσε σε αντιφάσεις εκείνη την περίοδο και έτρεχε μετά να τα πάρει πίσω. Από τη μία έλεγε "σας βάζαμε στο δημόσιο" και από την άλλη "οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες"...

Ε να μην τους διόριζες τότε ρε χοντρέ αφού ήταν τεμπέληδες, ούτε να τους δίνεις τόσα λεφτά. Ας τα έκοβαν όλα τη δεκαετία του 90 πριν προλάβει να μπει η μισή Ελλάδα στο δημόσιο...

Και μαθηματικά επίσης να το δούμε ένας μεσαία αμοιβόμενος του δημοσίου τομέα (που έπαιρνε δλδ αρκετό χρήμα και ας ήταν και τεμπέλης) δεν έφαγε τα εκατομμύρια που φάγανε οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μειμαράκιδες και μετά τα στέλνανε στην Ελβετία για να μην τους κάνει και κανένας τίποτα.

Σε καμία περίπτωση δεν εξαιρώ τον κόσμο που τόσα χρόνια τους ψήφιζε... Μέσα σε αυτούς και τους χαμηλόμισθους και όλο τον ιδιωτικό τομέα φυσικά. Δεν είναι όμως 50-50 οι ευθύνες ρε παιδιά.

Ο κόσμος για μένα το μέγιστο σφάλμα-έγκλημα που έκανε και έχει αποκλειστικά ευθύνη είναι ότι δυστυχώς συνέχισε να τους ανέχεται για πολλά χρόνια ενώ έβλεπε τι γινότανε στην Ελλάδα.

Έπρεπε πολλά χρόνια πριν όταν άρχισαν τα μεγάλα σκάνδαλα και οι διορισμοί με το τσουβάλι να είναι στους δρόμους ο Έλληνας. Αλλά τότε ήταν στα μπουζούκια... Τώρα είναι πολύ αργά.

δεν ειναι μονο η ψηφος που εχει ευθυνη,αλλα και οι καθημερινες επιλογες.

βλεπεις οτι αυτος ο επιχειρηματιας ειναι απατεωνας και τρωει λεφτα του δημοσιου,αλλα εσυ σα καλο γιδι πας στο μαγαζι του και του τα σκας.

Πόσο δίκιο έχεις. πραγματικά έχω γνωρίσει τέτοιους τύπους που κατά τα άλλα τους φταίει η Μέρκελ... Δεν μιλάω γενικά για όσους κράζουν τη Μέρκελ έτσι. Μιλάω για αυτούς που με τις επιλογές τους και τον τρόπο τους στηρίζουν λαμόγια και λαλάκες μεγαλοαπατεώνες.

Δε γίνεται ρε γαμώτο να είσαι στα μαγαζιά του μεγαλοκαρχαρία που κλεβει ή τα τσεπώνει από το κράτος να του τα σκας και την επόμενη μέρα να μου κράζεις τη Μέρκελ από το facebook ότι πίνει το αίμα των Ελλήνων...

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζουμε να παίζουμε με τις λέξεις.

Το χιλιάδες είναι όντως κάτι αόριστο.Σαφέστατα δε μπορώ να ξέρω πόσες χιλιάδες ήταν νόμιμοι.

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο όπως το όλοι=σύνολο.

Τα φάγαμε όλοι μαζί= το σύνολο των Ελλήνων τα έφαγε.

Αυτό δε μπορείς να αντιληφθείς.

Ελληνική γλώσσα.

Αν ήθελε μπορούσε να το πει διαφορετικά, Ήξερε σε ποιους απευθύνεται όμως.

Σε ότι αφορά το βιβλίο?

Σελιδα 7, εμμένει στο ότι τα φάγαμε όλοι, σελίδα 12, κατηγορεί τη πλειοψηφία των Ελλήνων ως φασίστες λόγω της ιδεολογίας τους και προσπαθεί να καλύψει τους Γερμανούς στις επόμενες σελίδες για τα αίσχη (λες και το θέμα είναι οι Γερμανοί). Άσε δε η τεράστια προσπάθειά του να αποδείξει οτι οι βουλευτές όντως εργαζόντουσαν, αλλά ο κόσμος δε το καταλάβαινε. Γιατί εμμέσως πλην σαφώς αυτό λέει.

Αν σας πείθει, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Για εμένα πέτυχε τον σκοπό του. Απλα μη τσουβαλιάζεται.

Αντί ένας ολόκληρος λαός να τους κατηγορεί που δεν έκαναν σωστά αυτό για το οποίο πληρώθηκαν και ορκίστηκαν, τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Καλή φάση.

Καληνυχτώ.

Μιας λοιπόν που δε σ' αρέσει το παιχνίδι με τις λέξεις και το τσουβάλιασμα, σε παραπέμπω στο πρώτο σου comment. Αυτό για τους Ολλανδούς. Αφού η ελληνική γλώσσα, οπως είπες και συ, είναι όντως πλούσια και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω Ολλανδούς οι οποίοι δεν είναι έτσι όπως τους περιγράφεις, θα μπορούσα να σε κατηγορήσω και γω οτι παίζεις με τις λέξεις. Ακόμα και οτι τους "τσουβαλιάζεις". Θα έπρεπε να πεις "Οι περισσότεροι Ολλανδοι....".

Επίσης τσουβάλιασμα είναι και το εξής που είπες : "Ποιος ήταν αυτός που αν ψηφίζαμε θα έκανε την Ελλάδα να μην φτάσει σ αυτό το σημείο".

Και επειδή μέσα απ' τα comment σου υπονοείς, εμμέσως πλην σαφώς, οτι ο Έλληνας δεν έχει τί να ψηφίσει, σε ρωτώ :

Μόνο 2 ψηφοδέλτια βλέπεις εσυ οταν πας για ψήφο ; Του Πασοκ και της Ν.Δ. ;

Αυτους που ψηφίζουν κόμματα περαν των 2 "μεγάλων" τους θεωρείς μαλάκες και δεν τους αναφέρεις καν ;

Μηπως θα έπρεπε να πεις "ΕΓΩ δεν έχω τί να ψηφίσω" αντι να κάνεις αυτο που λες οτι δε σου αρέσει ; Να τσουβαλιάζεις δηλαδή και να παίζεις με τις λεξούλες ;

• Like 1
Δημοσ.

O μεσος Ελληνας πλεον ζει οπως ο μεσος Ευρωπαιος και οχι μονο Γερμανος και όχι σαν βασιλιάς όπως τα προηγούμενα χρόνια.

1ον ναι μεν οι μισθοι τους είναι μεγάλοι αλλά έχουν υψηλούς φόρους,

2ον τα αυτοκίνητά τους μπορεί να είναι mercedes και bmw αλλά δεν έχουν το ίδιο κόστος με εδώ και φυσικά είναι άδεια από extra, με τα τάσια τα κυκλοφορούν

3ον χρησιμοπιούν κυρίως τα ΜΜΜ οπότε δεν σπαταλάν λεφτά σε βενζ.ινη/πετρέλαιο

4ον το πρωγραμμα τους ειναι δουλειά, σπίτι/φαγητ/ο, 'υπνος, καμιά ώρα με το ρολοι καφέ/μπύρα και ξανά σπίτ για βραδυνό και ύπνο

5ον δεν αγοράζουν αβέρτα ότι βρουν στο S/M αλλά μόνο τα απαραίτητα. Αυτό τώρα σταμάτησε να το κάνει ο Έλληνα

6ον όταν πάνε έξω για φαγητό δε γεμίζουν το τραπέζι για να χορτάσουν με το μάτι όπως εμείς

Μας κακοφαίνεται αλλά δυστυχώς έτσι είναι, κανείς τόσα χρόνια δεν έκανε τη ζωή του Έλληνα.

Και να σημειώσω πως και έξω υπάρχει γραφειοκρατία όχι μόνο εδώ.

1o εχουνε υψηλους φορους σωστα το πες , αλλα ακομα και ετσι καθαριζουνε κανα 1.500 χιλιαρικο στην ξεφτιλα καθαρα τον μηνα (αυτοι που εχουνε τελειωσει μαι σχολη τουλαχιστον )

2ο. κανεις λαθος αυτο που εχουμε στην Ελλαδα που λενε με 5000 χιλιαρικα περνεις την απλη εκδοση και με 7000 την φουλ εξτρα ειναι λαμογιες των Ελληνων .Εγω οσα αμαξια εχω δει στην γερμανια ειναι φουλ εξτρα . Και για καποιον που ελεγε για BMW και Πορσε πως δεν εχουνε , εγω βλεπω καθε μερα γεματο ΒΜW και VW oοι δρομοι εδω στην Γερμανια . και οχι τα μουφα παλια μοντελα , μιλαμε για καινουργια .

3ο . Και στην Αθηνα αμα ειχαμε 30 γραμμες μετρο με ΜΜΜ θα πηγαιναμε παντου .Εγω εδω που μενω στην Γερμανια σε πολη με πληθυσμο 1.800.000 και εχουνε 12 γραμμες μετρο και τρενο ,

4ο συμφωνω απολυτα σε αυτο

5ο αυτο δεν το ξερω ακομα , αλλα ολοι ειναι με μπουφανακια Jack Wolfskin που ειναι πανακριβα και iphone εχει ακομα και το 10χρονο .

6ο δικιο εχεις και σε αυτο

Δημοσ.
θα μπορούσα να σε κατηγορήσω και γω οτι παίζεις με τις λέξεις. Ακόμα και οτι τους "τσουβαλιάζεις". Θα έπρεπε να πεις "Οι περισσότεροι Ολλανδοι....".

Περιμένω τον Ολλανδο πολίτη που θα έρθει να μου ζητήσει το λόγο για το παρακάτω:

Που να πάνε και στην Ολλανδία να δουν κάποιοι πως τηρείται το ωράριο.

Σαν ελατήρια πετάγονται για να τη κοπανίσουν.

Βέβαια όταν δουλεύουν, δουλεύουν.

Επίσης τσουβάλιασμα είναι και το εξής που είπες : "Ποιος ήταν αυτός που αν ψηφίζαμε θα έκανε την Ελλάδα να μην φτάσει σ αυτό το σημείο".

Και επειδή μέσα απ' τα comment σου υπονοείς, εμμέσως πλην σαφώς, οτι ο Έλληνας δεν έχει τί να ψηφίσει, σε ρωτώ :

Μόνο 2 ψηφοδέλτια βλέπεις εσυ οταν πας για ψήφο ; Του Πασοκ και της Ν.Δ. ;

Αυτους που ψηφίζουν κόμματα περαν των 2 "μεγάλων" τους θεωρείς μαλάκες και δεν τους αναφέρεις καν ;

Αυτη την απάντηση την περιμένω εδώ και αρκετές ημέρες και επιτέλους βρέθηκε κάποιος με τσαγανό να την κάνει.Σε παραδέχομαι γιατί αναφέρεις εμμέσως πλην σαφως οτι υπήρξαν και αλλα κομματα, τα οποία να μη κρυβόμαστε, ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ποιά ήταν.Τι έκαναν λοιπόν αυτά τα κόμματα, η αριστερά βασικά, γιατί αυτή ήταν το 3ο.

Οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις τις χώρας ποιες ήταν? Μπορεις να μου υπενθυμίσεις κάποιον, πέρα από το κόμμα του Σαμαρά και του Τσοβόλα ή τον Λεβέντη τον Βεργη και του κυνηγούς Ελλάδος?

Βέβαια, αν θεωρείς οτι οι προαναφερόμενες πολιτικές δυνάμεις, ήταν άξιες εμπιστοσύνης, τότε ναι, μπορεις να πεις οτι όντως τσουβαλιάζω. Υπήρχε τώρα που το σκέφτομαι και η Χ.Α. κάπου καταχωνιασμένη. Ισως τελικά αυτή να ήταν η λύση.

Εχετε δίκιο. Είχαμε επιλογές τελικά ως λαός. Τι μαλ@κι@.

Υπήρξαμε χαζοί που δε ψηφίσαμε τον Βεργη και τα άλλα παιδιά.

Ισως αν έβγαινε γυμνός με το σηκωμένο το πέος του, τώρα να μην είχαμε τέτοια προβλήματα.

Μηπως θα έπρεπε να πεις "ΕΓΩ δεν έχω τί να ψηφίσω" αντι να κάνεις αυτο που λες οτι δε σου αρέσει ; Να τσουβαλιάζεις δηλαδή και να παίζεις με τις λεξούλες ;

Εισαι σίγουρος οτι θέλεις να συνεχίσουμε αυτή τη κουβέντα?

Μην κάνεις απεγνωσμένες προσπάθειες να γυρίσεις τη κατάσταση.

Το τσουβάλιασμα ξεκινάει απ τους Παγκαλιστές οι οποίοι παίζουν με τις λέξεις ξεκάθαρα. Αυτοί είπαν ότι όλοι μαζί τα φάγαμε. Δε το είπα εγώ. Απ την αρχή γκαρίζουμε για το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει όλοι.

Στο τόπικ που αποκαλύφθηκε ότι το "όλοι" σημαίνει "μερικοί", μπορώ πλέον να γελάω με τη κατάντια της έννοιας "επιχείρημα", όταν ο άλλος σε έχει στριμώξει στο τοίχο.

έγινε επεξεργασία και σβήστηκαν τα παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα, Cossutius, φασκεις και αντιφασκεις σε χρονο ρεκορ

απο τι μια δηλωνεις οτι καποιοι δεν εφαγαν και να μην τσουβαλιαζουμε, απο την αλλη ισχυριζεσαι εμμεσως εμμεσως οτι τα 30 κομματα που κατεβηκαν στις εκλογες ηταν ολα αναξια να προσφερουν κατι (is that τσουβαλιασμα;;; )

μου φαινεται οτι γραφεις απλα για την αντιθεση και τιποτα ουσιαστικο να προσφερεις

κριμα στα παιδια που θα σε παρουν στα σοβαρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντύπωση προκαλεί οτι δε μπορω να συζητάω ποτέ μόνο με έναν.

Αλλά περιμένω ακόμα να μου πείτε το ένα άξιο κόμμα που θα μπορούσε να φέρει τις αλλαγές τότε, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην ευμάρεια.

Εγω λεω οτι όλοι ήταν και ειναι ίδιοι. Εσείς λέτε ότι είχαμε επιλογές. Να τις διαβάσουμε λοιπόν. Να δουμε ποιος ηταν ο κατάλληλος κύριος/α που θα έσωζε την Ελλάδα

Δημοσ.

Εντύπωση προκαλεί οτι δε μπορω να συζητάω ποτέ μόνο με έναν.

Αλλά περιμένω ακόμα να μου πείτε το ένα άξιο κόμμα που θα μπορούσε να φέρει τις αλλαγές τότε, που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην ευμάρεια.

Εγω λεω οτι όλοι ήταν και ειναι ίδιοι. Εσείς λέτε ότι είχαμε επιλογές. Να τις διαβάσουμε λοιπόν. Να δουμε ποιος ηταν ο κατάλληλος κύριος/α που θα έσωζε την Ελλάδα

Εξηγησε μας και για ποιο λογο υπαρχει αυτο το φαινομενο, δηλαδη το "Εγω λεω οτι όλοι ήταν και ειναι ίδιοι."

ΥΓ. Εισαι απο αυτους που ΔΕΝ δικαιουνται να κατηγορουν τους αλλους για τσουβαλιασματα, εφοσον πρωτοστατεις στο φαινομενο (του τσουβαλιασματος).

Δημοσ.

4ον το πρωγραμμα τους ειναι δουλειά, σπίτι/φαγητ/ο, 'υπνος, καμιά ώρα με το ρολοι καφέ/μπύρα και ξανά σπίτ για βραδυνό και ύπνο

Αυτη ειναι ζωη.

s5iRJ.jpg

Δημοσ.

Εξηγησε μας και για ποιο λογο υπαρχει αυτο το φαινομενο, δηλαδη το "Εγω λεω οτι όλοι ήταν και ειναι ίδιοι."

Κάθε δράση έχει και αντίδραση.

Εξηγησε μας για ποιο λόγο κανεις δεν τοποθετείτε στο θέμα των πολιτικων λύσεων του παρελθόντος, τη στιγμη που διαλαλεί οτι υπήρχαν και άλλες επιλογές αλλά ο κόσμος δε τις επέλεξε.

Εχω ήδη δικαιολογήσει το λόγο που θεωρώ ολα τα κόμματα του παρελθοντος ιδια.

Δε θα λεμε τα ιδια πράγματα 100 φορές. Περιμένω εσας που υποστηρίζετε το αντιθετο να μας δώσετε τη λύση.

Δημοσ.

Κάθε δράση έχει και αντίδραση.

Εξηγησε μας για ποιο λόγο κανεις δεν τοποθετείτε στο θέμα των πολιτικων λύσεων του παρελθόντος, τη στιγμη που διαλαλεί οτι υπήρχαν και άλλες επιλογές αλλά ο κόσμος δε τις επέλεξε.

Σντοινγκ...

Ρε ανθρωπα υποστηριζεις οτι ολα τα κομματα ειναι ιδια μπλαμπλαμπλα (παροτι οσο ζεις 2 κομματα εχουν κυβερνησει, αν βγαλουμε απτη μεση τις 2 κυβερνησεις συνασπισμου στις οποιες ουσιαστικα παλι ενα απτα 2 μεγαλα κομματα αποφασιζε).

Εγω ας πουμε να δεχτω αυτο που λες, οτι ολοι ειναι ιδιοι. Σε παω ενα βημα παρακατω και σε ρωταω. ΓΙΑΤΙ 10/20/30/100 κομματα ειναι ιδια? Πως το εξηγεις? Θελω απλα να απαντησεις πως γινεται 30 πολιτικα κομματα διαφορετικων θεσεων με 1000δες διαφορετικους ανθρωπους μεσα σε αυτα over the years, να ηταν/ειναι ιδια και ανικανα για λυσεις κλπ. Γιατι συμβαινει αυτο? Τι παει λαθος?

Εχω ήδη δικαιολογήσει το λόγο που θεωρώ ολα τα κόμματα του παρελθοντος ιδια.

Δε θα λεμε τα ιδια πράγματα 100 φορές. Περιμένω εσας που υποστηρίζετε το αντιθετο να μας δώσετε τη λύση.

Σωπα ρε μπζηλε που οποιος εχει την αποψη οτι δεν ειναι ολα τα κομματα το ιδιο, οφειλει να σου δωσει πολιτικη λυση. Με την ιδια τετραγωνη λογικη, τη λυση δωστην εσυ που το φιλοσοφησες τοσα χρονια τοσο καλα το πολιτικο σκηνικο στη χωρα μας και καθεσαι θεατης, για να μην πω οτι εχεις παραιτηθει και απλως κριτικαρεις τα παντα-ολα στα φορουμ.

ΥΓ. Οπως και να εχει την επομενη φορα που θα διαμαρτυρηθεις σε καποιον οτι τσουβαλιαζει (και το κανεις δυο-τρεις φορες την ημερα) να μην σε πειραζει αν θα σου επιστρεφεται η κατηγορια με παραθεση του αντιστοιχου quote σου "ολα τα κομματα ηταν και ειναι ιδια".

Δημοσ.

Σντοινγκ...

Ρε ανθρωπα υποστηριζεις οτι ολα τα κομματα ειναι ιδια μπλαμπλαμπλα (παροτι οσο ζεις 2 κομματα εχουν κυβερνησει, αν βγαλουμε απτη μεση τις 2 κυβερνησεις συνασπισμου στις οποιες ουσιαστικα παλι ενα απτα 2 μεγαλα κομματα αποφασιζε).

Εγω ας πουμε να δεχτω αυτο που λες, οτι ολοι ειναι ιδιοι. Σε παω ενα βημα παρακατω και σε ρωταω. ΓΙΑΤΙ 10/20/30/100 κομματα ειναι ιδια? Πως το εξηγεις? Θελω απλα να απαντησεις πως γινεται 30 πολιτικα κομματα διαφορετικων θεσεων με 1000δες διαφορετικους ανθρωπους μεσα σε αυτα over the years, να ηταν/ειναι ιδια και ανικανα για λυσεις κλπ. Γιατι συμβαινει αυτο? Τι παει λαθος?

Μια λογική εξήγηση θα ήταν ότι δεδομένου ότι οι έλληνες σαν λαός είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό διεφθαρμένοι, αυτό έχει αντίκτυπο και στα πολιτικά κόμματα, όπου το ποσοστό ίσως αυξάνεται μάλιστα (σε καμία περίπτωση βέβαια δεν μπορείς να πεις "όλοι").

Αν και δεν συμφωνώ ότι όλοι είναι ίδιοι, ούτε καν οι περισσότεροι δεν είναι ίδιοι.

Δημοσ.

Εν αναμονή των προτάσεων σας.

Ποια πολιτική παράταξη έπρεπε να ψηφίσουμε για να μην έχουμε ευθύνη ως πολίτες που δώσαμε την εξουσία σε αυτούς που συμφωνήσατε ότι ήταν λαμόγια.

Midi Miliz αν θέλεις να εισαι σωστος συζητητης, απάντα βάση των ερωτήσεων και των προηγούμενων τοποθετήσεων απο άλλους χρήστες.

Διάβασε παραπάνω, δες από που πηγάζει το κάθε συμπέρασμα και μετά έλα να κάνεις το σχόλιό σου. Αυτη τη στιγμή ειναι φανερό οτι δεν έχεις κάνει κάτι τέτοιο.

Εγω ας πουμε να δεχτω αυτο που λες, οτι ολοι ειναι ιδιοι. Σε παω ενα βημα παρακατω και σε ρωταω. ΓΙΑΤΙ 10/20/30/100 κομματα ειναι ιδια?

Αντιλαμβάνεσαι το λάθος της τοποθέτησης και της ερώτησης φαντάζομαι έτσι?

Ο μόνος παρεπιπτόντος που έδωσε μια ασαφή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα (το οποιο επαναλαμβάνω οτι προήλθε από την επιμονή, οτι υπήρχαν και άλλες καλές πολιτικές λύσεις, αλλά δε μας ειπαν ποιές ήταν αυτές), ηταν ο Pournaras που απάντησε αυτό:

Ο καθενας εχει την αποψη του, και πολλες φορες την κρατα για τον εαυτο του. Προσωπικα κανενας, ειναι ολοι τους τα ιδια λαμογια.

Το από που πηγάζει η λαμογιά τους, ειναι μια συζήτηση που μπορουμε να κάνουμε αφού συμφωνήσουν όλοι πως εν τέλη όλοι ήταν λαμόγια και αφού απαντήσουν όσοι θεωρουν οτι υπήρχαν πολιτικές λύσεις, με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δημοσ.

και πες ότι όλα τα κόμματα ήταν/ είναι γτπ

αν η κοινωνία δεν το αποδεχόταν, δε θα είχε δημιουργήσει άλλους κομματικούς οργανισμούς που να την καλύπτουν;

μήπως στην ουσία την βόλευε αυτό που συνέβαινε;

Δημοσ.

Κουσουτιου εχει πολυ ενδιαφερον οτι δεν εχεις απαντησει ακομη σε μια ερωτηση που σου εχω κανει 2-3 φορες. Ο νοων νοητω.

Τα περι καλου συζητητη που πρεπει να απαντα στις ερωτησεις δεν θα μου τα λες. Εσυ απαντησες στην ερωτηση που σου κανω?

Οσον αφορα την επιμονη ερωτηση σου για το ποια πολιτικη παραταξη επρεπε να ψηφισεις για να ειναι η χωρα σε αλλο δρομο: ΜΛ-ΚΚΕ και Ελληνικο Μετωπο. Σε καλυψα? Αφου οποιο κομμα και να σου απαντησει κανεις εχεις ηδη αντιπροβαλλει την αποστομωτικη σου απαντηση "ολοι ηταν και εινα ιδιοι". Τι νοημα εχει να ρωτας καποιον να σου πει ποιος αξιζε, επειτα απο αυτο?

Ε λοιπον, παω τη συζητηση ενα βημα παρακατω (διοτι εχει κολησει η βελονα εδω και 1,5 σελιδα με τα ποστ σου), και σε ερωτω. Γιατι ολοι οσοι ασχολουνται με κομματα/πολιτικη κλπ ειναι λαμογια ή τελος παντων θα ειχανε την χωρα στον ιδιο παρανομαστη (κατα τη γνωμη σου)? Μπορεις να μας απαντησεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...