Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια λογική εξήγηση θα ήταν ότι δεδομένου ότι οι έλληνες σαν λαός είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό διεφθαρμένοι, αυτό έχει αντίκτυπο και στα πολιτικά κόμματα, όπου το ποσοστό ίσως αυξάνεται μάλιστα (σε καμία περίπτωση βέβαια δεν μπορείς να πεις "όλοι").

Αν και δεν συμφωνώ ότι όλοι είναι ίδιοι, ούτε καν οι περισσότεροι δεν είναι ίδιοι.

Κανε καμμια τετοια μαλακια, ενα συμμαχο ειχε μεχρι τωρα, θα σε βγαλει κι εσενα στο σφυρι... :)

Ρωμαιε, η απαντηση ειναι πολυ απλη. Ολα τα κομματα ειναι αξια, και παραλληλα κανενα δεν ειναι. Ειναι ολα θεμα του πολιτη. Οταν ο πολιτης τους δινει επι τοσα χρονια τη σιγουρια της νικης στα 2 πρωτα, τοσο τους βαζει να επαναπαυονται και να φθειρονται. Αν τους ειχε στην τσιτα με ποσοστα χαμηλα και στα ορια, να δεις που θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα. Απο την αλλη για τα μικρα κομματα συμβαινει ακριβως το ιδιο. Δεκαδες χρονια τωρα ξερουν οτι δε θα κυβερνησουν, με αποτελεσμα να εχουν γινει οι χειροτεροι δημοσιοι υπαλληλοι οι οποιοι πληρωνονται απο το κομμα και δουλευουν 2 μηνες ανα τεσσερα χρονια απλα και μονο για να κρατησουν ενα ποσοστο ικανο να παρουν μονο την επιδοτηση.

Αρα απαντηση δεν υπαρχει στο ποια θα πρεπει να ψηφισουμε τωρα για να βγουμε απο το τελμα. Το χασαμε το τρενο, τους καναμε ολους σκατα και τωρα αναριωτιεμαστε ποιο μυριζει λιγοτερο.

Ατομα μεμονωμενα υπαρχουν πολλα που μπορουν να κανουν τη διαφορα, αλλα επειδη πλεον μπαινουν μεσα σε ηδη σιεφθαρμενα κομματα ειναι δυσκολο να κρατηθουν, και οι πιο πολλοι απλα μετα απο μια δυο τετραετιες αποχωρουν η συμβιβαζονται.

Λυση; δυσκολο να πεις, δεν ειναι κατι που μπορω να απαντησω.

• Like 2
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν η κοινωνία δεν το αποδεχόταν, δε θα είχε δημιουργήσει άλλους κομματικούς οργανισμούς που να την καλύπτουν;

μήπως στην ουσία την βόλευε αυτό που συνέβαινε;

Πολύ ωραία σκέψη.

Αναρωτιέμαι ομως αν έχουμε δει, ποιοι είναι αυτοι που εν τέλη γίνονταν βουλευτές και ποιοι αποτελούσαν συνήθως την ομάδα της εκτελεστικης εξουσιας ενός κράτους ή των αντιπολιτευτικών κομμάτων.

Ανθρωποι υπεράνω υποψίας κατα βαση ή άτομα που έδιναν ελπίδες ως "καθημερινοι πολίτες".

Καθηγητές πανεπιστημίου, νομικοί, δικαστικοί, επαναστάτες συνδικαλιστές κτλ κτλ.

Ας το δουμε λιγο ιστορικά.Τι έκανε ο καθένας τους και έβγαινε πρωτος.

Γιατι δεν είδαμε την αριστερά στην εξουσία?

Γιατι δεν είδαμε τον Λεβέντη πχ?

Δεν ήταν θέμα βολέματος. Ηταν θέμα μη εμπιστοσύνης. Ειναι κάτι που το είδα στις τελευταίες εκλογές.

"Ριχνω ψηφο με βαριά καρδιά στον ταδε, γιατί αυτός μας έφερε εδω και μόνο αυτός θα μας βγάλει"

ή "ρίχνω ψηφο στον τάδε, διότι ο δίνα τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτε για να αλλάξει τα πράγματα".

Η αντιπολίτευση δεν λειτουργουσε στην Ελλάδα οπως θα έπρεπε. Εχω αρχίσει να πιστευω οτι μοιραζόντουσαν τα πάντα.

Κουσουτιου εχει πολυ ενδιαφερον οτι δεν εχεις απαντησει ακομη σε μια ερωτηση που σου εχω κανει 2-3 φορες. Ο νοων νοητω.

Το ενδιαφέρον αποκτάει μεγαλύτερη αίγλη όταν εξακολουθεις να μην απαντάς σε βασική ερώτηση που έχω θέσει, νωριτερα απ τη δική σου και προσπαθείς να αλλάξεις τη κουβέντα. Στην ερώτηση σου παρεμπιπτόντως φάσκεις και αντιφάσκεις. Γιαυτο σου μαυρισα και τα σημεία.

Pournara η απαντησή σου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική για εμένα.

Διαφωνω βέβαια, (γιατι και στα ντέρμπι που ειδαμε φέτος, δεν βλέπουμε να έχει αλλάξει και κάτι, πράγμα που δειχνει, οτι δε θα τους φόβιζε κάτι τέτοιο ειδικά με τον επικοινωνιακό πόλεμο που έγινε στο 2ο κόμμα το οποίο επίσης δε θεωρώ εγω προσωπικά άξιο να κυβερνήσει, αλλά αν μη τι άλλο οφείλω να παραδεκτώ πως έφαγε μεγάλη λάσπη και υπήρξε μέχρι και τρομοκρατία στον κόσμο για να διαλέξει κόμματα που ειχαν συμφωνησει με το μνημόνιο) αλλά ως τοποθέτηση μου άρεσε.

Pournara, παίζουμε με συμμάχους ρε? Να φέρω τη παρέα μου για ξύλο δηλαδη?:P

Τολη τώρα που έχεις διαφορετική άποψη απο μένα, δε σε έχω φίλο ρε. Να μάθεις. Νια νια νια...:P

Δημοσ.

Μιας που μιλάς για αντίληψη λίγο πιο πάνω, να σε ενημερώσω οτι το νόημα του μηνύματός μου σου διέφυγε...

Άρα λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, το τσουβάλιασμα και το παιχνίδι με τις λέξεις θα πρέπει να γίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο...Εκεί που βολεύει εσένα για παράδειγμα.

Τώρα π@π@ριές, ειρωνίες και δημιουργία εντυπώσεων με τον Βεργή και το πέος του τα 'χω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Απ΄τη μία προσπαθείς να πείσεις οτι δεν τα φάγαμε όλοι μαζί ή καλύτερα οτι εσύ δεν έφαγες κι απ' την άλλη παρέχεις και δικαιολογία σ' όσους έφαγαν να συνεχίσουν να το κάνουν, λέγοντάς τους πως δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να ψηφίσουν. Κάτι το οποίο θεωρώ χειρότερο αν αναλογιστείς το ποσοστό των "προβάτων" σ' αυτή τη χώρα...Αν λοιπόν είναι όλοι ίδιοι, ας βγάλουμε κάποιον άλλον, δε θ αλλάξει και τίποτα. Πάλι χαμένοι θα είμαστε, ας δούμε και καμιά καινούρια φάτσα. Αλλά η δύναμη της συνήθειας και της μαλακίας βλέπεις είναι κάτι το οποίο δύσκολα ξεπερνά κανείς...Το "θείο" χάρισμα που λέγεται βλακεία το 'χουν πολλοί Έλληνες. Και κρίνουν κάποιον, όχι εκ του αποτελέσματος, αλλά σύμφωνα με την ιδεολογία τους.

Τα "είσαι σίγουρος οτι θες να συνεχίσουμε" πες τα σε κάνα 15χρονο που θα ψαρώσει, όπως επίσης "επιχείρημα" και "σ' έχω στριμώξει στον τοιχο" , είναι έννοιες που προφανώς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά...

έγινε επεξεργασία και σβήστηκαν τα παρακάτω.

^ φτηνό και λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

Κουσουτιου:

Ωραια για να τελειωνω να παιζω την κολοκυθια με σοβαροφανεις χρηστες που κατα τ'αλλα αν στριμωχτουν αντιμετωπιζουν την συζητηση και τους συνομιλητες σαν 15χρονους βοηθους υδραυλικου, επιδεικνυοντας την σοβαροφανεια τους μπας και πεισουν κανεναν 15χρονο βοηθο...ηλεκτρολογου.

Ο τολης εχει ποιντ στο ερωτημα που θετω.

Εσυ ειναι αυτονοητο γιατι υπεκφευγεις:

Δεν γινεται να αναπαραγεις εναν συλλογισμο που εχω κανει παλιοτερα εδω περι ελληνικου λαου (παρομοιο με του Τολη) και με κατηγορουσες για παγκαλικο που τσουβαλιαζει και μπλαμπλαμπλα. Ετσι, το παιζεις αλλα λογια ν'αγαπιομαστε και λες το εκ του ασφαλους "η πειτε μου ποιος πολιτικος θα ειχε σωσει την Ελλαδα ή βουλωστε το κι εχω δικιο" χωρις να απαντας σε τιποτα.

Διοτι, οι 1000δες πολιτικων ΟΛΩΝ των κομματων που τσουβαλιαζεις ως αχρηστους και ανικανους και διεφθαρμενους και μπλαμπλα, ειναι ο ΛΑΟΣ. Διπλανοι σου, διπλανοι μου, που βγαινουν ΜΕΣΑ απο το λαο, που αναδεικνυονται (ή δεν αναδεικνυονται) ΑΠΟ τον λαο και που (θεωρεις οτι) ασχολουνται με τα κοινα για ιδιον ωφελος. Δεν ειναι διαφορετικη κατηγορια απο τον απλο Ελληνα πολιτη. Αρα που καταληγουμε με τη λογικη ΣΟΥ? Οτι ο λαος απτη βαση του ειναι γτπ.

Αυτο που οποιος το λεει αρχιζεις να faggot-ιζεις και να σπαμαρεις την κασετα περι παγκαλων, αντιπαγκαλων κλπ.Αυτο το οποιο σφαζεσαι εδω και μηνες μεσα σε ολα τα πιθανα και απιθανα τοπικ του ινσομνια φορουμ να μας πεις οτι δεν ισχυει και οτι καποιοι σαν εσενα ειναι αλλιως κλπ.

Με χαρα αποχωρω απο τη συζητηση μαζι σου αλλα με ενδιαφερον θα συνεχισω να σε παρακολουθω να διαφωνεις με 7-8 χρηστες, μην τυχον και παραδεχθεις οτι αυτα που λες μπορει ναναι και κρασοκανατολογιες-φιλοσοφιες-(δεν μπορω να το πω).

Δημοσ.

Οσον αφορα την επιμονη ερωτηση σου για το ποια πολιτικη παραταξη επρεπε να ψηφισεις για να ειναι η χωρα σε αλλο δρομο: ΜΛ-ΚΚΕ και Ελληνικο Μετωπο. Σε καλυψα? Αφου οποιο κομμα και να σου απαντησει κανεις εχεις ηδη αντιπροβαλλει την αποστομωτικη σου απαντηση "ολοι ηταν και εινα ιδιοι". Τι νοημα εχει να ρωτας καποιον να σου πει ποιος αξιζε, επειτα απο αυτο?

σορρυ έπαιξες με επεξεργασία και τώρα ειδα οτι εν τέλη απάντησες.

Η ερωτηση μου ομως δεν έλεγε για αλλο δρόμο, αλλά για καλυτερο δρόμο.

Υποθέτω οτι η γνωμη σου ειναι πως το ΜΛ-ΚΚΕ και το Ελληνικό μέτωπο θα ήταν οι κατάλληλες πολιτικές παρατάξεις να μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη Ελλάδα.

Ασχολιαστο γιατι αυτη ειναι η πολιτικη σου τοποθέτηση η οποία όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τα εως τώρα πιστεύω σου, βάση δηλαδη οσων έχεις δείξει στο φορουμ. Προσωπικη άποψη αυτο.

Μαγκιά σου όμως. Πάμε παρακάτω

Ε λοιπον, παω τη συζητηση ενα βημα παρακατω (διοτι εχει κολησει η βελονα εδω και 1,5 σελιδα με τα ποστ σου), και σε ερωτω. Γιατι ολοι οσοι ασχολουνται με κομματα/πολιτικη κλπ ειναι λαμογια ή τελος παντων θα ειχανε την χωρα στον ιδιο παρανομαστη (κατα τη γνωμη σου)? Μπορεις να μας απαντησεις?

Μα το ειπε μόνος του ο Πάγκαλος αυτό. Σας διορίσαμε. Δημιουργήσαμε ένα κράτος αλισβερισίου.

Οσα χρονια παρακολουθώ τη πολιτική σκηνή, δεν είδα κάποιον να φωναζει για το συγκεκριμένο ζήτημα και όποιος το έκανε, ήταν ο "γραφικος αριστερός".

Στο φόρουμ οπου η αριστερά, ήταν μόνιμα γραφική, όπως αρκετές φορές έχει ειπωθεί, από υποστηρικτές του μνημονίου, σαφως και δε μπορουμε να μιλάμε για λύσεις από αυτή τη πλευρά.

Εξου και ο λόγος που απορώ με την επιλογή σου πως το Μαρξιστικο κουμουνιστικο κομα, θα βοηθούσε την Ελλάδα.

labyrinth

ημουν ξεκαθαρος σε αυτά που έγραψα, εσύ ξεκίνησες κουβεντα πως υπήρχαν επιλογές και μάλιστα με άκρος ειρωνικό τόνο. Κανεναν δε θεωρώ μλκ. Τα κόμματα που ψήφιζαν θεωρω ανάξια εμπιστοσύνης.

Μιλιζ προλαβα και διάβασα και το τελευταίο σου ποστ,

Διαφωνουμε στο 100% του θέματος.

Το οτι ο πολιτικος ανήκει στον λαό, δε σημαίνει οτι ο λαός ειναι σκάρτος.

Γιατι με βάση την ίδια λογική, όπου οι πολιτικοι τα έκαναν σκατά στις χώρες τους, θα επρεπε να κατηγορουμε και το λαό τους.

Θα το γράψω για τελευταία φορά γιατι αυτή ειναι η τοποθέτησή μου.

Η εξουσία φθήρει. Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα δουμε ιστορικά άτομο με εξουσία που να τη χρησιμοποίησε για καλό.

Σε πολλές χώρες στον κόσμο, ακόμα και σε μεγάλους δυνατους λαούς που κάποιοι θαυμάζουν(πχ Γερμανία), υπήρξε μεγάλο μέρος πολιτικων, σχεδον το σύνολο, που συμπεριφέρθηκε σκάρτα, αλλά παρόλαυτα έμεινε αρκετό καιρό στην εξουσία.

Το οτι η πλειοψηφία ψήφιζε, δε σημαίνει οτι όλοι έδιναν την έγκρισή τους.

Αλλοι διάλεγαν ένα άλλο πολιτικό κόμμα, το οποιο όμως κρινόταν στο τέλος, ανεπαρκή ή ανάξιο να κάνει καλή αντιπολίτευση, να βγάλει πράγματα στη φόρα.

Το οτι οι πολιτικοί μας ήταν συνήθως άτομα από "μεγάλα τζάκια" και όχι απλά παιδιά του λαού, δείχνει πολλά για το ποιόν του καθενός. Ειναι απόλυτα λογικό, πως άνθρωπος που δεν έχει ζήσει με δυσκολίες, δε μπορει να αντιληφθει τη δυσκολία (αφου δεν έχουμε ψωμί, δώστε τους παντεσπάνι, τη στιγμη που έτρωγε μπριζόλες).

Η δυσκολία να μπει στη πολιτική σκηνή ένας καθημερινός άνθρωπος, ειναι γνωστή, γιατι ο πολιτικός πέρα απο γνωστούς, έπρεπε να εχει και την οικονομικη δυνατοτητα για να γινει.

Η δημοκρατία μας, ευνοούσε τους ισχυρούς και ακόμα το κάνει. Πλέον ευνοεί και τις συγκυρίες (βλέπε λαθρομετανάστες).

Πιθανότατα να υπήρξαν άνθρωποι που ηθελαν να πολιτευτούν που ηταν δίκαιοι, αλλά δε τα κατάφεραν, γιατι δεν μπόρεσαν να έχουν αναγνωρισιμότητα, πλεονέκτημα μονο όσων ειχαν το χρήμα.

Ο τρόπος πολιτευσης, η κατηγορία ανθρώπων που μπορουν να πολιτευτούν, η καταγωγή τους κτλ κτλ, μας δειχνει πολλά, οπως και το γιατι εν τέλη δεν υπήρχαν άλλες επιλογές ή αυτο που υποστηρίζω εγω, οτι τελικά όλοι ίδιοι ήταν, πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τον λαό.

Μια ματιά στην πολιτικη ιστορία του 1950-2000 αλλά και στον παλαιό Ελληνικό κινηματογράφο θα σε πεισει. Εκει δε θα υπάρχει ο σπαστικος Κοσουτιος να στα λέει. Θα στα λέει μόνη της η ιστορία.

Το θέμα παρεμπιπτόντος με κούρασε. Νομίζω οτι έδωσα και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και εγω πάω να πλακωθω με τον Τολη γιατι δεν έκανε ομάδα μαζί μου για να "νικάμε" τους "καλούς" :P :P

Δε θα τοποθετηθώ άλλο στο παρόν νήμα, υπάρχει και το "επάνοδος της χώρας" που ουσιαστικά έχει την ίδια θεματολογία (ασχετα αν αυτο είχε να κάνει με την Μέρκελ)

Δημοσ.

Cossutius: Όσα δίκια και να έχεις σε αυτά που λες, καμία από τις προτάσεις σου δεν δικαιολογεί το "όλοι είναι ίδιοι" όσον αφορά τα κόμματα. Απλά νομίζω είμαστε σε μια επικίνδυνη (για το συγκεκριμένο φορουμ) κουβέντα, όπου θα κυριαρχήσει το "το δικό μου κόμμα είναι καλύτερο από το δικό σου". Γενικότερα όμως, αν θυμάμαι καλά στις εκλογές συμμετείχαν περίπου 30 κόμματα. Είναι μαθηματικά αδύνατο να "ήταν όλοι ίδιοι".

Παρεπιπτόντως, στα μικρότερα κόμματα, δεν είναι όλοι από μεγάλες κάστες, αλλά και απλοί καθημερινοί άνθρωποι.

Δημοσ.

Τολη αναφερόμουν στο παρελθόν ρε φιλε όχι στο παρόν.Απο το 80 εως το 2000 και βάλε.

Και εγώ πιστεύω ότι στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις υπήρξαν λύσεις, αλλά δυστυχώς δεν είχαν τη πλειοψηφία. Και θεωρώ μάλιστα οτι δεν υπήρξε μονο μία ξέρω γω αλλά ίσως και παραπάνω.

Δημοσ.

Τολη αναφερόμουν στο παρελθόν ρε φιλε όχι στο παρόν.Απο το 80 εως το 2000 και βάλε.

Και εγώ πιστεύω ότι στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις υπήρξαν λύσεις, αλλά δυστυχώς δεν είχαν τη πλειοψηφία. Και θεωρώ μάλιστα οτι δεν υπήρξε μονο μία ξέρω γω αλλά ίσως και παραπάνω.

Απο το 80 μεχρι το '00, δεν καταλαβαινω γιατι ηθελες αλλους πολιτικους... οποιος και να ανεβαινε θα εβρισκε γεματα ταμεια απο ευρωπαικα χρηματα και θα μοιραζε απλοχερα, ο κοσμος δεν ηθελε αλλες λυσεις, ειχε θολωσει το ματι του απο το χρημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω οτι όλοι ήταν και ειναι ίδιοι.

vs

Συμφωνω και υπερθεματιζω το παρακατω παντως:

Συνεχίζουμε να παίζουμε με τις λέξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα κόμματα είναι αρκετά παλιά, ίσως και από το '80. Φυσικά δεν νομίζω να μιλάμε για τύπου "χαρίζω δάνεια-οικόπεδα" :P Αλλά τα περισσότερα κόμματα που βασίζονται σε μια ιδεολογία υπήρχαν από αρκετά παλιά.

Δημοσ.

ημουν ξεκαθαρος σε αυτά που έγραψα,

Ξεκάθαρος..δεν το νομίζω.

Παρεμπιπτόντως, στην πλειοψηφία όσων λες με βρίσκεις να συμφωνώ...αλλά μήπως να έβαζες λίγο περισσότερο στην άκρη πολιτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις ;

Δημοσ.

Απο το 80 μεχρι το '00, δεν καταλαβαινω γιατι ηθελες αλλους πολιτικους... οποιος και να ανεβαινε θα εβρισκε γεματα ταμεια απο ευρωπαικα χρηματα και θα μοιραζε απλοχερα, ο κοσμος δεν ηθελε αλλες λυσεις, ειχε θολωσει το ματι του απο το χρημα.

Ρωτα και εμένα...πολύ χρήμα. Ξερω τι εννοεις βέβαια αλλά δε μπορω να μη το σχολιάσω..

Ελα Midi βρηκες σκάρτο σημείο στα ποστ μου. Συγχαρητηρια.

Για παρελθον μιλούσαμε. Αυτο αφορουσε η ερώτηση.

Λάθος η τοποθέτηση μου σε εκείνο το σημείο, άλλωστε το γράφω και σε άλλο σημείο, ενώ το ενισχύω και παρακάτω.

(θα μπορουσα ευκολα βέβαια να ακολουθησω τη δικη σου τακτική ή αυτη του Πάγκαλου και να έλεγα οτι όταν λέω είναι, εννοώ οι 2 "μεγάλοι", αλλά αυτό θα προσέφερε άφθονες στιγμές γέλιου παρόμοιες με το "ολοι=μερικοι" .)

Επι της ουσίας ομως τιποτε έτσι?. Ολοκληρο κατεβατό έγραψα βρε. Λιγος σεβασμό τουλάχιστον στον κοπο μου δε βλάπτει. Η μήπως δεν υπάρχουν επιχειρήματα για απάντηση. Εκτος και αν συμφωνεις. Δεν ειναι κακο να το πεις.

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα κόμματα είναι αρκετά παλιά.

Κοιτα. Υπάρχουν παλαιά και νεά κομματα. Υπάρχουν παλαιά κομματα που δεν είχαν καν σοβαρή παρουσια στη πολιτικη σκηνη και την απέκτησα τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν κομματα με διαφορετικους αρχηγούς και υπάρχουν και κόμματα που δεν έχουν πολιτικους (βλέπε Τζημερος για παράδεγμα). Ασχετα αν κανεις απ τους παραπάνω δε με γεμίζει, ως γνήσιος αντιμνημονιακός, ισως και να έδινα τη ψήφο μου σε κάποιον με σοβαρές προτάσεις.

αλλά μήπως να έβαζες λίγο περισσότερο στην άκρη πολιτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις ;

Αν θέλεις στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να μου εξηγήσεις τι εννοείς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mα φυσικά όσους θεωρουν οτι "τα φαγαμε όλοι μαζί".

Σορρυ που πριν πετάξει την ατάκα αυτή ο συγκεκριμένος και γίνει σύνθημα στα χείλη όλων των διαμοιραστων ευθύνης, δε τολμούσε να πει κανείς κάτι τέτοιο. Δε τολμούσε κανείς να ρίξει ευθύνες στον πολίτη που μια ζωή πάλευε να τα βγάλει πέρα, πληρωνοντας νόμιμα τους φόρους του, μη κρύβοντας τίποτε κτλ κτλ.

Για μένα το «μαζί τα φάγαμε» είναι άδικο για όλους τους πολίτες.Από τη στιγμή που οι πολιτικοί έχουν δώσει τόσα προνόμια στον δημόσιο υπάλληλο, λογικό είναι ο πολίτης να θέλει να προσληφθεί.Σαν να μπαίνει στο σπίτι σου ένας πεινασμένος και να του πεις φταις γιατί έφαγες το φαΐ στο τραπέζι που μοσχοβολούσε.

Δημοσ.

Δείτε το επίπεδο των ατόμων που δουλεύουν στο υπουργείο οικονομικών.

Το 90% έχει βάλει σαν password το 123456 --> http://www.secnews.gr/archives/52759

LOOOOOOOOL

Οχι και οι υπαλληλοι του ΥΠ.ΟΙΚ. ειναι αδικημενοι και αγανακτισμενοι απο την επελαση των γερμανων και την προδοσια των πολιτικων και αλλες τετοιες γελοιοτητες.Ολοι εκει μεσα μπηκαν αξιοκρατικα και επειδη εχουν αδικηθει καταφωρα κανουν λευκη απεργια,μαζι με τους δικαστικους και τους τελωνειακους τις ιερες μας αγελαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...