Προς το περιεχόμενο

Από $499 το Microsoft Surface RT tablet


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δέκα ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, η Microsoft επιτέλους ανακοίνωσε σήμερα την τιμή του Surface, του πρώτου tablet το οποίο κατασκευάζει η ίδια και το οποίο στηρίζεται στη νέα έκδοση των Windows RT.Το πρώτο Surface που θα κυκλοφορήσει η Microsoft στηρίζεται σε επεξεργαστή ARM κάτι που σημαίνει ότι τρέχει την έκδοση Windows RT η οποία διαθέτει το νέο περιβάλλον των Windows 8 αλλά δεν είναι σε θέση να τρέχει τις κλασσικές desktop εφαρμογές με μια εξαίρεση όμως. Η εξαίρεση αυτή είναι το Office 2013 το οποίο θα υπάρχει ενσωματωμένο σε κάθε Windows RT tablet και περιλαμβάνεται στην τιμή.

 

Σχετικά με τη τιμή, η Microsoft κοστολογεί το Surface από $499 για το αρχικό μοντέλο των 32gb ενώ το πολυαναμενόμενο αξεσουάρ το Touch Cover το οποίο έχει το διπλό χαρακτήρα καλύμματος/πληκτρολογίου, θα κοστίζει $120. Το Touch Cover θα διατίθεται σε 4 χρώματα ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς πακέτου το οποίο θα το περιλαμβάνει μαζί με το Surface σε μια πιο οικονομική τιμή, $599 για το μοντέλο των 32gb και $699 για το μοντέλο των 64GB.

 

http://www.youtube.com/watch?&v=8mSckyoAMHg

 

Παράλληλα η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα δεύτερο αξεσουάρ, το Type Cover το οποίο έχει και αυτό τη διπλή λειτουργία ως κάλυμμα και πληκτρολόγιο, με τη διαφορά ότι δεν περιέχει capacitive πλήκτρα όπως το Touch Cover και είναι λίγο πιο παχύ. Η τιμή του θα κυμαίνεται στα $130.

 

Το Microsoft Surface θα βρίσκεται στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 26 Οκτωβρίου ενώ το ίδιο διάστημα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στην Ευρώπη μαζί με την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8.

 

Η έκδοση του Surface που θα στηρίζεται σε επεξεργαστή x86 και θα τρέχει την έκδοση Windows 8 αναμένεται στις αρχές του νέου χρόνου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

500 δολλάρια? Ε πες μια 800αρα στην Ελλάδα και εισαι μέσα...

 

Τεσπα, καλη τιμή... αλλα ταμπλέτα χωρις 3G? Ειναι δυνατον? Πολυ ακριβο παιχνιδι σαλονιού θα ειναι με σκετο wifi...

 

Ελπιζω να σκεφτουν την πραγματική έννοια της ταμπλέτας και να μας δώσουν και κατι με 3G.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Η πραγματική έννοια της ταμπλέτας" μάλλον δεν είναι ακριβώς η ίδια για όλους. Το λέεω γιατί προσωπικά την έχω για το σπίτι (την ταμπλέτα ε μην παρεξηγηθούμε). Όταν τα LTE/4G δίκτυα καθιερωθούν μπορεί να εξαφανιστούν τα wi-fi only μοντέλα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ εντυπωσιακή παρουσίαση στο βίντεο πάντως!!!!

 

 

 

Δηλαδή με το που βγεί το surface θα βγούμε όλοι στα πάρκα να παίζουμε; :huh: Αν και δε βλέπω διαφημίσεις η συγκεκριμένη μου άρεσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ω ρε δούλεμα που έχει να πέσει από τους "πωληταράδες" στα εκάστοτε καταστήματα αλυσίδων με τα tablets της MS.

Θα αγοράζει ο κόσμος την RT και θα νομίζει ότι πήρε κανονικά Windows, επειδή θα γράφει Windows πάνω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λιγο ακριβα δεν βγαινει βρε παιδια;ποσα θελουν να βγαζουν τελικα οι εταιρειες;αδηφαγοι μωρε αδελφακι μου!

 

Από τη μία οι εταιρίες για να είναι βιώσιμες και να συνεχίσουν να βγάζουν προϊόντα πρέπει να παρουσιάζουν κέρδος, από την άλλη έχουν δηλωμένο σκοπό το μέγιστο δυνατό κέρδος, είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο κτλ. Και μεις ενώ δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε παθιαζόμαστε μαζί τους :blink:

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...