NoisePollution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το καλοκαίρι του 2012 πέρασε και ήταν γεμάτο νέες ταινίες. Άλλες μας απογοήτευσαν, άλλες έφτασαν τις προσδοκίες μας και άλλες μας "έστειλαν". Το ερώτημα είναι απλό: Ποια κατά την γνώμη σας ήταν η ταινία του καλοκαιριού του 2012; Εγώ θα πω "Moonrise Kingdom" γιατί πολύ απλά ήταν μια πρωτότυπη ταινία αριστουργηματικά σκηνοθετημένη απ' τον Wes Anderson (ένα απ'τα φαβορί φέτος για τα Όσκαρ) με μια υπέροχη μουσική επένδυση και με τις κατάλληλες ερμηνείες από διακεκριμένους ηθοποιούς (Bruce Willis, Frances McDormand, Bill Marey, Edward Norton) αλλά και πολύ καλή δουλειά για την ηλικία τους (12 χρονών) από τους πρωταγωνιστές.
skiabox Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Prometheus : Πιθανότατα και όλης της χρονιάς.Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει.
gavros10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα πω "Moonrise Kingdom" γιατί πολύ απλά ήταν μια πρωτότυπη ταινία αριστουργηματικά σκηνοθετημένη απ' τον Wes Anderson (ένα απ'τα φαβορί φέτος για τα Όσκαρ) με μια υπέροχη μουσική επένδυση και με τις κατάλληλες ερμηνείες από διακεκριμένους ηθοποιούς (Bruce Willis, Frances McDormand, Bill Marey, Edward Norton) αλλά και πολύ καλή δουλειά για την ηλικία τους (12 χρονών) από τους πρωταγωνιστές. μην μας την προτεινει ο deadorganplayer, αμεσως να γινει trend
hurin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Singing in the Rain σε θερινό! Απλά αξέχαστη!
NoisePollution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Prometheus : Πιθανότατα και όλης της χρονιάς.Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει. Πιστεύω πως υπερβάλλεις και νομίζω πως το Aliens του Cameron είναι μακράν το καλύτερο του franchise, αλλά γνώμες είναι αυτές.
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Prometheus : Πιθανότατα και όλης της χρονιάς.Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει. πραγματι. τα τραγελαφικα που συμβαινουν στην ταιναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας μπορουν να συμβουν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 πραγματι. τα τραγελαφικα που συμβαινουν στην ταιναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας μπορουν να συμβουν. Η δική σου ποιά ήταν? To Avengers? LOL!!!!
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Η δική σου ποιά ήταν? To Avengers? LOL!!!! οχι το TDKR. H KΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το Amour του Ηaneke ηταν μακραν η καλυτερη ταινια σε ενα απογοητευτικο καλοκαιρι γεματο blockbuster flop. Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 οχι το TDKR. H KΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! http://www.youtube.com/watch?v=5F3O44GCGlA 1
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5F3O44GCGlA http://www.youtube.com/watch?v=zSTEqHxh3fI εντωμεταξυ μαπα η 11 σεζον μεχρι στιγμης..
argirisparxas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Dark Knight. Πολύ αναμενώμενη και για μένα για το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη για το στόρυ και τα εφέ. Βέβαια την περίμενα καλύτερη. Επίσης για την διασκέδαση της ψηφίζω και the expendables
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα