Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλοκαίρι του 2012 πέρασε και ήταν γεμάτο νέες ταινίες. Άλλες μας απογοήτευσαν, άλλες έφτασαν τις προσδοκίες μας και άλλες μας "έστειλαν". Το ερώτημα είναι απλό: Ποια κατά την γνώμη σας ήταν η ταινία του καλοκαιριού του 2012;

Εγώ θα πω "Moonrise Kingdom" γιατί πολύ απλά ήταν μια πρωτότυπη ταινία αριστουργηματικά σκηνοθετημένη απ' τον Wes Anderson (ένα απ'τα φαβορί φέτος για τα Όσκαρ) με μια υπέροχη μουσική επένδυση και με τις κατάλληλες ερμηνείες από διακεκριμένους ηθοποιούς (Bruce Willis, Frances McDormand, Bill Marey, Edward Norton) αλλά και πολύ καλή δουλειά για την ηλικία τους (12 χρονών) από τους πρωταγωνιστές.

Δημοσ.

Prometheus : Πιθανότατα και όλης της χρονιάς.Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει.

Δημοσ.

Εγώ θα πω "Moonrise Kingdom" γιατί πολύ απλά ήταν μια πρωτότυπη ταινία αριστουργηματικά σκηνοθετημένη απ' τον Wes Anderson (ένα απ'τα φαβορί φέτος για τα Όσκαρ) με μια υπέροχη μουσική επένδυση και με τις κατάλληλες ερμηνείες από διακεκριμένους ηθοποιούς (Bruce Willis, Frances McDormand, Bill Marey, Edward Norton) αλλά και πολύ καλή δουλειά για την ηλικία τους (12 χρονών) από τους πρωταγωνιστές.

μην μας την προτεινει ο deadorganplayer, αμεσως να γινει trend :-D

Δημοσ.

Prometheus : Πιθανότατα και όλης της χρονιάς.Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει.

Πιστεύω πως υπερβάλλεις και νομίζω πως το Aliens του Cameron είναι μακράν το καλύτερο του franchise, αλλά γνώμες είναι αυτές. :-)

Δημοσ.

πραγματι. τα τραγελαφικα που συμβαινουν στην ταιναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας μπορουν να συμβουν.

Δημοσ.

πραγματι. τα τραγελαφικα που συμβαινουν στην ταιναι μονο στη σφαιρα της φαντασιας μπορουν να συμβουν.

Η δική σου ποιά ήταν? To Avengers?

LOL!!!!

Δημοσ.

Dark Knight. Πολύ αναμενώμενη και για μένα για το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη για το στόρυ και τα εφέ. Βέβαια την περίμενα καλύτερη. Επίσης για την διασκέδαση της ψηφίζω και the expendables

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...