giannisgr41 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 kαλημέρα παιδιά θέλω να κάνω το εξής υπάρχει δίκτυο με ιντερνετ στην δουλεία μου που καταλήγει σε διάφορους χώρους με ftp και switch. θέλω στο switch να συνδέσω συσκευή wifi ώστε να μοιράσω ιντερνετ σε πιο απόμακρα σημεία. εχω ενα tp-link TL-WA601G.Εχει τις εξής λςιτουργίες: 1.Access Point 2.Client 3.Repeater 4.Bridge (Point to Point)-(With AP Mode) 5.Bridge (Point to Multi-Point)-(With AP Mode) γίνεται αυτή η σύνδεση ?Αν ναι σε τι mode το βάζω? ευχαριστώ
flyer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Απλώς σύνδεσε το tp link σε mode access point πάνω στο switch (με dhcp server off στο tp link) και θα γινουν όλα στο auto...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Στο auto σιγουρα δε θα γινουν ολα. Μετα την επιλογη του Access Point Mode πρεπει να τικαρεις (αν θυμαμαι καλα τα μενου του) την επιλογη Enable SSID Broadcast. Πρεπει να ορισεις SSID για το δικτυο σου και φυσικα να το κλειδωσεις -εαν επιθυμεις- με ενα WPA password. Επισης πρεπει να του δωσεις μια LAN IP αντιστοιχη με το range/υποδικτυο στο οποιο θα βρισκεται, η οποια δεν θα ειναι η ιδια με αυτην καποιου αλλου μηχανηματος στο δικτυο. Και τελος καλα ειναι να επιλεξεις ενα καναλι manual ωστε να αποφυγεις παρεμβολες με κοντινα δικτυα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα