Xpriens Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι το εξής , τα windows δεν αναγνωρίζουν την κάρτα γραφικών έτσι ώστε να έχω ανάλυση 800 χ 600 , αλλά δεν είναι μονό αυτό ... ακόμη και στο boot η εικόνα της μητρικής είναι παραμορφωμένη . Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε με ξαφνικά bsod . Έχω δοκιμάσει όλους τους driver έχω κάνει format άλλαξα παστά στην κάρτα για τυχών προβλήματα υπερθέρμανσης . Τελικά πιστεύω πως το πρόβλημα είναι η στην gpu η στην μητρική , αλλά δεν μπορώ να σιγουρευτώ γιατί δεν μπορώ να βρω κάποιο άλλο part να το τεστάρω. Ποια είναι η γνώμη σας ?
jimisvog Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Αφου δεν εχεις αλλο part ωστε να δοκιμασεις την καρτα (γιατι το πιο πιθανο αυτο ειναι) δεν μπορεις να κανεις και κατι. Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο σε ενα pc που επισκευαζα και τελικα η καρτα γραφικων ειχε καψει πυκνωτες..
Dexterpap Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Στην καρτα πανω βλεπεις κανενα σκασμενο πυκνωτη; Επισης σε τι λειτουργικο δουλευεις;
23Optimus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 μπορει να φταιει η μητρικη σου και η καρτα γραφικων ισως μην κανεις πειραματα αλλα να στο δουν καπιοι ειδικοι ειναι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα