Προς το περιεχόμενο

Ξεκίνησε η διαδικασία αναβάθμισης του Dashboard για το Xbox 360


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση του Dashboard για τους χρήστες του Xbox 360, φέροντας αρκετές νέες δυνατότητες. Η αναβάθμιση πραγματοποιείται σταδιακά και ανά γεωγραφική περιοχή. Οι νέες δυνατότητες παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω:Ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον. Το Dashboard έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στο γραφικό του περιβάλλον οι οποίες βέβαια δεν είναι ριζικές. Έχουν προστεθεί περισσότερα tiles αλλά και κανάλια τηλεόρασης και ταινιών.

 

Internet Explorer για Xbox. Πλέον μπορεί κανείς να ανοίξει περιεχόμενο του Internet μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη έκδοση του Internet Explorer για την κονσόλα, να "καρφιτσώσει" τα αγαπημένα του site, όπως επίσης και να παρακολουθήσει HTML 5 videos.

 

Προτάσεις και βαθμολογίες. Πρόκειται για μια προσθήκη που θα επηρεάσει και την πλατφόρμα των Windows Phone 8 συσκευών, και περιλαμβάνει μια νέα υπηρεσία προτάσεων για την εύρεση νέου περιεχομένου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προτιμήσεις του χρήστη. Επιπλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί περιεχόμενο, ενώ όσον αφορά τις βαθμολογίες των ταινιών, υπάρχει συνεργασία με την ιστοσελίδα Rotten Tomatoes για συγχρονισμό της αξιολόγησής τους.

 

Βελτιωμένο Pinning. Ο χρήστης μπορεί πλέον να φέρει το Dashboard στα μέτρα του αποθηκεύοντας σε αυτό τις αγαπημένες του ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, games, μουσική, video και web sites. Αυτό πραγματοποιείται μέσω της επιλογής pin δίπλα από το εκάστοτε tile.

 

Xbox Music/Video. Όσον αφορά το Xbox Music, πρόκειται για την υπηρεσία που έρχεται να αντικαταστήσει το Zune, η οποία παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από τη Microsoft. Η υπηρεσία Video περιλαμβάνει χιλιάδες αρχεία από ταινίες υψηλής ευκρίνειας και τηλεοπτικές εκπομπές, διαθέσιμες για ενοικίαση ή αγορά.

 

Πρόσφατα. Η συγκεκριμένη λειτουργία αντικαθιστά το Quick Play και ενσωματώνει μια λίστα με τις τελευταίες επισκέψεις του χρήστη σε περιεχόμενο όπως ταινίες, παιχνίδια και εφαρμογές.

 

Βελτιωμένη αναζήτηση. Μέσω του Bing voice υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης με βάση το είδος, ενώ υπενθυμίζεται ότι από πέρυσι παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης ταινιών, ηθοποιών, καλλιτεχνών κλπ. Επλέον περιλαμβάνεται λειτουργία εμφάνισης αποτελεσμάτων video από το Internet και συγκεκριμένα από υπηρεσίες από αυτή του YouTube.

 

Link.png Site: winsupersite.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...