Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung all the way, να πεις ότι ο Corsair ήταν ο GT να το σκεφτόσουν λίγο, αλλά ο Force 3? fuck it...

http://www.skroutz.g...-SSD-256GB.html

προσφορά my ass...

Καλημέρα σε όλους,

Στο bestprice έχει πιο πολλές επιλογές ή μάλλον πιο οικονομικές.

Βρήκα τον Vertex 4 256GB: http://www.bestprice...56g#item-prices

Δημοσ.

Επειδή είμαι και γω ανάμεσα στον samsung και το crucial m4 στα ~190Ε τι λέτε? Θυμάμαι παλιά τον εκθείαζαν τον m4 από θέμα reliability. Επίσης, προτιμάω να στηρίξω μικρότερη και πιο specialized εταιρία. Γενικά έχει νόημα να περιμένουμε τπτ καινούργιο μέχρι το Γενάρη?

Δημοσ.

Λέμε τον vertex 4 στα 170 που έχει πιο πάνω η τον samsung.Άλλο παλιά άλλο σήμερα.

Ευχαριστώ για την ολοκληρωμένη απάντηση μαν. :rolleyes:

Δε μου λες κ γιατί λες καλύτερα τον vertex 4? Αν ήταν να βρω την καλύτερη τιμή απλά θα έμπαινα κ γω στο skroutz μαν. Ρωτάω να μου πει κανείς κάτι που ξέρει παραπάνω από μένα επειδή δε θέλω να φάω 2 ώρες σε anandtech, overclockers κλπ να διαβάζω για ssd. :-)

Επίσης μεταξύ samsung και crucial στα ίδια λεφτά γιατί samsung? Ελπίζω όχι για ταχύτητα, γιατί απ' όσο έχω καταλάβει (πριν κανα χρόνο που αγόρασα νέο Pc και κοίταζα για ssd) σε τέτοιες συγκρίσης η μόνη ουσιαστική διαφορά στη καθημερινή χρήση είναι συνήθως το e-peen του καθενός που ποστάρει το crystaldisk του. Οπότε να ξαναρωτήσω μεταξύ samsung κ crucial υπάρχει τεράστια διαφορά που να δικαιολογεί να πάω σε samsung ή να πάω σε m4 που συμπαθώ πιο πολύ την εταιρεία?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ολοκληρωμένη απάντηση μαν. :rolleyes:

Δε μου λες κ γιατί λες καλύτερα τον vertex 4? Αν ήταν να βρω την καλύτερη τιμή απλά θα έμπαινα κ γω στο skroutz μαν. Ρωτάω να μου πει κανείς κάτι που ξέρει παραπάνω από μένα επειδή δε θέλω να φάω 2 ώρες σε anandtech, overclockers κλπ να διαβάζω για ssd. :-)

Επίσης μεταξύ samsung και crucial στα ίδια λεφτά γιατί samsung? Ελπίζω όχι για ταχύτητα, γιατί απ' όσο έχω καταλάβει (πριν κανα χρόνο που αγόρασα νέο Pc και κοίταζα για ssd) σε τέτοιες συγκρίσης η μόνη ουσιαστική διαφορά στη καθημερινή χρήση είναι συνήθως το e-peen του καθενός που ποστάρει το crystaldisk του. Οπότε να ξαναρωτήσω μεταξύ samsung κ crucial υπάρχει τεράστια διαφορά που να δικαιολογεί να πάω σε samsung ή να πάω σε m4 που συμπαθώ πιο πολύ την εταιρεία?

Χαχαχα και θέλεις να φάμε εμείς 2 ώρες για να στο αναλύσουμε.. οκ :P

Ο Vertex 4 είναι η πιο καινούρια κυκλοφορία η τιμή του είναι άκρως δελεαστική έχει εγγύηση 5 χρόνια και ότι έχουμε διαβάσει ως τώρα είναι μόνο θετικό.

Ο Samsung δεν χρειάζεται συστάσεις σε όλα τα συγκριτικά είναι μέσα στους κορυφαίους και είναι μια σίγουρη επένδυση.

Με δεδομένο αυτά τα 2 ότι άλλο και κυρίως ο M4 στα 190 έπεται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

/facepalm, σου ειπα να φας 2 ώρες να μου το αναλύσεις ρε μαν? :wacko: Ειπα, αν διαβάσεις, να μου πει κάποιος που ξέρει παραπάνω πράγματα (προφανώς επειδή θα το χει ψάξει πιο πρόσφατα). Για να μην κάθομαι εγώ να ανακαλύπτω τον τροχό ξανά που θα σημαίνει να διαβάζω από δω και από κει για να πάρω μια updated αίσθηση της αγοράς και των επιλογών.. Κάπως έτσι έχω στο μυαλό μου τη λειτουργία του insomnia, κ γενικικότερα ένα φορουμ τεχνολογίας.

Τεσπα, στο θέμα τώρα. Thx για την απάντηση. Αφού έχει και 5 χρόνια εγγύηση μάλλον θα πάω στον vertex μιας κ δεν ξέρω τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν. Τον οποίο βέβαια έχει μόνο ένα μαγαζί σε χαμηλή τιμή, η οποία είναι μάλιστα και χαμηλότερη από το αμαζον. Περίεργο κ αυτό.

Επεξ/σία από remalis
Δημοσ.

/facepalm, σου ειπα να φας 2 ώρες να μου το αναλύσεις ρε μαν? :wacko: Ειπα, αν διαβάσεις, να μου πει κάποιος που ξέρει παραπάνω πράγματα (προφανώς επειδή θα το χει ψάξει πιο πρόσφατα). Για να μην κάθομαι εγώ να ανακαλύπτω τον τροχό ξανά που θα σημαίνει να διαβάζω από δω και από κει για να πάρω μια updated αίσθηση της αγοράς και των επιλογών.. Κάπως έτσι έχω στο μυαλό μου τη λειτουργία του insomnia, κ γενικικότερα ένα φορουμ τεχνολογίας.

Τεσπα, στο θέμα τώρα. Thx για την απάντηση. Αφού έχει και 5 χρόνια εγγύηση μάλλον θα πάω στον vertex μιας και ότι πρόβλημα είχα με corsair λύθηκε άμεσα μιας κ δεν ξέρω τι άλλες διαφορές μπορεί να έχουν. Τον οποίο βέβαια έχει μόνο ένα μαγαζί σε χαμηλή τιμή, η οποία είναι μάλιστα και χαμηλότερη από το αμαζον. Περίεργο κ αυτό.

Τότε θα ξέρεις επίσης ότι όποια πρόταση ακολουθεί αυτό > :P το εικονίδιο είναι χιούμορ.. :mrgreen:

Δημοσ.

+1 στον Samsung 830 256GB κι από μένα.

Με αυτή την τιμή δεν υπάρχει πιο ισορροπημένη επιλογή.

Όσο για τον αν η Crucial είναι μικρή εταιρία, στην ουσία είναι το retail division της Micron, της εταιρίας που εφοδιάζει στο μεγαλύτερο ποσοστό όλους τους άλλους με chip μνήμης ακόμη και την ίδια την Intel.

Specialized ναι, μικρή όχι.

Η OCZ μπροστά της είναι ψιλικατζίδικο. :P :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...