Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά. που λέτε μετά από μετακόμιση ένα desktop δεν ανοίγει. 'Οταν λέω ότι δεν ανοίγει λειτουργεί το τροφοδοτικό κανονικά δίνει ρεύμα αλλά η οθόνη τίποτα. Δοκίμασα την έξοδο vga που είναι πάνω στην κάρτα και έβγαλα την κάρτα[http://images.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.513589.jpg] αλλά τίποτα. Από εκεί και πέρα ακούγεται ένας ήχος με σταθερό τεμπο. 'Ετσι το μυαλό μου πήγε στο ότι ίσως ο δίσκος έχει χαλάσει από την πτώση και δεν μπορεί καν να bootarei το σύστημα...αλλά και πάλι η λογική μου λέει ότι θα υπολειτουργούσε ή θα έβλεπα κάτι στην οθόνη...υπάρχει καμιά ιδέα;

Δημοσ.

ανοιξε το να δεις αν δουλεουνε τα υπολοιπα μεσα στο μηχανιμα με τετια πτωση ισως εχει παθει ασχημη ζημια στη μητρικη τα αλα ειναι το λιγοτερο αν εχουνε χαλασει

• Like 1
Δημοσ.

το άνοιξα δουλεύει και η ψύκτρα της cpu και το τροφοδοτικό φαίνεται να στροφάρει. Υπάρχει και μια κόκκινη ένδειξη στο κουμπί ανοίγματος δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αυτό

Δημοσ.

στην οθονη δεν διχνει τιποτα? η οθονη δουλευει?? αν δεν διχνει τιποτα πι8ανον ο σκληροσ να εχει παθει κατι η η καρτα γραφικων τι υπολογιστη εχεις? αν θιμασε το τι εχεις ακριβως μεσα

Δημοσ.

ο σκληρός για την ώρα ας θεωρηθεί αθώος (ακόμα και χωρίς αυτόν θα έπρεπε να bootάρει)

από κει και πέρα αν κατάλαβα καλά δοκίμασες και την onboard κάρτα γραφικών και δεν έκανε τίποτα, άρα ας αθωόσουμε για την ώρα και τις κάρτες γραφικών

εγω προτείνω να πάρεις μια διαγνωστική κάρτα pci και να δεις τι φταίει

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε τις μνήμες (βγάλε τα dimm και ξαναβάλτα στη θέση τους).

SOLVED.... να σου πω ένα μυστικό ; είσαι ένα μικρός Θεούλης....είχε ξεκουμπώσει η μία μνήμη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Δημοσ.

Υπερβολές :-)

Το έχω ξαναδεί το έργο - τα dimms είναι τα πιο "ευαίσθητα" στις μετακινήσεις εκτός από τους δίσκους (που παθαίνουν ζημιά αν κοπανίσεις το μηχάνημα).

SOLVED.... να σου πω ένα μυστικό ; είσαι ένα μικρός Θεούλης....είχε ξεκουμπώσει η μία μνήμη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...