Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες! Μιας κι έπεσαν λίιιγο οι τιμές των σκληρών δίσκων, πήρα ένα καινούργιο για ν' αναβαθμίσω την "αποθήκη" μου.

Ο τωρινός 120άρης δίσκος που χρησιμεύει για εγκατάσταση παιχνιδιών, μουσική κλπ κλπ παραείναι μικρός και παλιός και θέλω να τον αλλάξω.

Αν δεν κάνω λάθος, με το CloneZilla μπορώ να κάνω τη μετακίνηση που θέλω έτσι; Φαντάζομαι θα 'ναι πιο "εύκολη" η διαδικασία μιας και δε θα μεταφέρει το σκληρό με το λειτουργικό σύστημα, θα μεταφέρει απλά δεδομένα.

Το 'χει κάνει κανένας; Σαν διαδικασία μου φαίνεται αρκετά straightforward απλά δε το 'χω ξανακάνει κι έτσι θέλω κάποια σχόλια κλπ για να μην κωλώσω :Ρ

Δημοσ.

Μα αν ειναι να μην μετακινησεις λειτουργικο, γιατι δεν το κανεις απλα αντιγραφη-επικολληση?

(εκτος και αν καταλαβα λαθος και θες να το μετακινησεις και αυτο)

Δημοσ.

Μα αν ειναι να μην μετακινησεις λειτουργικο, γιατι δεν το κανεις απλα αντιγραφη-επικολληση?

(εκτος και αν καταλαβα λαθος και θες να το μετακινησεις και αυτο)

Βασικά αυτή είναι η απορία του, αν δηλαδή το clonezilla είναι γρηγορότερο/ευκολότερο/ασφαλέστερο ή έστω καλύτερο του απλού copy-paste

Δημοσ.

Κανα δυο φορές στο παρελθόν δεν είχα τα καλύτερα αποτελέσματα με μαζικό copy/paste μεγάλου μεγέθους, γι' αυτό θα 'θελα να αποφύγω να μπουτάρω στο λειτουργικό. Σκέφτομαι και κάτι άλλο που ίσως να 'ναι μπούρδα αλλά αν τύχει θα 'ναι ζόρι να το φτιάξω.

Τα κάνω copy/paste έτσι; Αν σπάσουν τα registry entries από τα παιχνίδια και το steam και κάτι άλλα προγράμματα που βλέπουν σ' αυτό το δίσκο; Άντε να τα διορθώσω μετά...

edit: Τελικά πρέπει να είπα μεγάλη μπούρδα (φταίει το μάθημα Τηλεπικοινωνίες που διαβάζω), μπορώ άνετα να κάνω το copy/paste και πριν μπω την επόμενη φορά στο λειτουργικό, αλλάζω από το BIOS το drive letter του καινούργιου δίσκου να είναι ίδιο με το παλιό και problem solved...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...