Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο από αγγελία από 'δω μέσα. ο οποίος ήταν ελαττωματικός!

Αυτός που την ανέβασε είχε ανεβάσει και screenshoot από το HDsentinel για δείξει ότι ήταν 100% λειτουργικός, και εγώ σαν αρχάριος... την πάτησα. (έχει 0% Health).

Τώρα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το μέλος γιατί τον αριθμό κινητού που μου είχε δώσει το έχει όλη την ώρα κλειστό. μπορεί να μην ίσχυε κιόλας, γιατί αυτός μια φορά με πήρε με απόκρυψη. του άφησα και μήνυμα στο προφίλ. και ξέρω ότι μπήκε και το είδε αλλά δεν απάντησε

Μπορώ να κάνω κάτι Νομικά?

ή να τα κλάψω τα 50 ευρουλάκια :cry:

το μέλος είναι αυτό... salesman..

και η αγγελία είναι αυτή... Seagate 1Terra sata

Σας παρακαλώ πολύ, μην με αρχίσετε στο κράξιμο λέγοντας.. "μα καλά, δεν πρόσεξες αυτο ή εκείνο"

ήδη κράζω και μουντζώνω τον εαυτό μου.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορει να χαλασε κατα τη μεταφορα.Εγω δεν γνωριζω καποιο τροπο να παραποιησεις αυτα που βγαζει το HD Sentinel.

Δημοσ.

Καλο κουραγιο.Αλλα να ρωτησω γιατι δεν το διευκρινιζεις.τον δισκο ηρθε και στον παρεδωσε σε συναντηση συμφωνα με την αγγελια ετσι?δεν ειχε τιποτα μεταφορικα στην μεση.

Δημοσ.

Νομικα δεν νομιζω να γινεται κατι.

απλως για επομενη φορα προσεχουμε: να υπαρχουν θετικα σχολια γι αυτον που πουλαει κατι, και οσο γινεται πιο πολλα

Δημοσ.

Δυστυχώς για σένα δεν έχει νόημα. Ακόμα κι αν τον βρεις, θα σου στοιχίσει περισσότερα από τα 50€ που έχασες εκτός κι αν το να τον καθήσεις στο σκαμνί είναι ανεκτίμητο :devil:

Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο από αγγελία από 'δω μέσα. ο οποίος ήταν ελαττωματικός!

Αυτός που την ανέβασε είχε ανεβάσει και screenshoot από το HDsentinel για δείξει ότι ήταν 100% λειτουργικός, και εγώ σαν αρχάριος... την πάτησα. (έχει 0% Health).

Τώρα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το μέλος γιατί τον αριθμό κινητού που μου είχε δώσει το έχει όλη την ώρα κλειστό. μπορεί να μην ίσχυε κιόλας, γιατί αυτός μια φορά με πήρε με απόκρυψη. του άφησα και μήνυμα στο προφίλ. και ξέρω ότι μπήκε και το είδε αλλά δεν απάντησε

Μπορώ να κάνω κάτι Νομικά?

ή να τα κλάψω τα 50 ευρουλάκια :cry:

το μέλος είναι αυτό... salesman..

και η αγγελία είναι αυτή... Seagate 1Terra sata

Σας παρακαλώ πολύ, μην με αρχίσετε στο κράξιμο λέγοντας.. "μα καλά, δεν πρόσεξες αυτο ή εκείνο"

ήδη κράζω και μουντζώνω τον εαυτό μου.

Δημοσ.

Μπορει να χαλασε κατα τη μεταφορα.Εγω δεν γνωριζω καποιο τροπο να παραποιησεις αυτα που βγαζει το HD Sentinel.

Καλο κουραγιο.Αλλα να ρωτησω γιατι δεν το διευκρινιζεις.τον δισκο ηρθε και στον παρεδωσε σε συναντηση συμφωνα με την αγγελια ετσι?δεν ειχε τιποτα μεταφορικα στην μεση.

κοιτάξτε. το σκέφτηκα αυτό, αλλά..

1) το sentinel εμένα μου βγάζει αλλά σε σχέση με αυτά που δείχνει το δικό του screenshoot (Π.χ μέρες λειτουργίας)

και 2) γιατί δεν επικοινωνεί μαζί μου?

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειχα καμια προθεση να πω κατι αλλα θα πω.

Το οτι στην αγγελια λεει οτι ειναι seagate και το HDsentinel λεει samsug δεν το ειδες?

edit: οντως seagate Ειναι.

Ο αλλος ειναι samsung. :D

Παντως εγω παιζει και να το κυνηγουσα το θεμα ακομα και αν δεν συμφερει οικονομικα

Δημοσ.

και ο δίσκος ήταν σε σακούλα με φυσαλίδες και τον κράταγα όλη την ώρα στο χέρι μου. δεν ήταν σε σακούλα να μεις ότι το χτύπησα κάπου.

Δημοσ.

Το screenshot είναι από μηχάνημα που έχει 2 δίσκους πάνω του.

Το οτι στην αγγελια λεει οτι ειναι seagate και το HDsentinel λεει samsug δεν το ειδες?

Δημοσ.

Α, εσύ είσαι πιο ασχετος απο μένα :P

• Like 2
Δημοσ.

2 δισκους δειχνει η εικονα.

Εχει και samsung επανω αλλα και seagate.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...