Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η διαφορα στις μερες λειτουργιας;

Της εικονας και αυτου που πηρες.

Ps: Συνηθως τα σκοτωνω. Eιπα να ειμαι και εγω ακριβως πλεον. Κριση φιλε μου :P

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο δίσκος δεν έχει εγγύηση? Τσέκαρες με τον serial στο site της seagate?

μου φαίνεται λίγο παλιός για να εγγύηση ακόμα.

Από τις 2 εικόνες που βλέπω μας λες ότι είναι ο ίδιος δίσκος με βάση στοιχεία που γράφει πάνω

αλλά όσον αφορά το sentinel θα μπορούσε κάποιος να έχει και άλλο σκληρό ίδιο και να πουλήσει εκείνο δείχνοντας άλλα αποτελέσματα

Δημοσ.

Βασικά πρόσεξα(αφου την πάτησα) ότι η εικόνα του δείχνει 2 δίσκους αλλά κάτω αριστερά δείχνει μόνο τον ένα.

2 δεν έπρεπε να δείχνει και κάτω?

Δημοσ.

Αρχηγε εχει εγγυηση ο δισκος σου, μπες στο site της seagate και δες το warranty validation, τωρα το εκανα με τα στοιχεια απο την αγγελια που δινεις και εχει μεχρι 21 δεκεμβριου 2012

Δημοσ.

Δηλαδή αγόρασες σκληρό δίσκο χωρίς εγγύηση? :confused: Συγγνώμη φίλε μου άλλα όσο φταίει ο πωλητής, το ίδιο και περισσότερο φταις και συ.

κοιτά, αν σου έλεγα πως χάλασε μετά απο μιά βδομάδα... ναι οκ.

αλλά να το πάρω ήδη χαλασμένο δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν το πήρα με εγγύηση η χωρίς.

Δημοσ.

συγνωμην φιλε μου δεν ειδες οτι ειναι μελος ενα μηνα και καμμια αξιολογηση? Δυο βασικες λεπτομερειες για να εισαι επιφυλακτικος.

Απλα σου πουλησε αλλον .

• Like 1
Δημοσ.

Αρχηγε εχει εγγυηση ο δισκος σου, μπες στο site της seagate και δες το warranty validation, τωρα το εκανα με τα στοιχεια απο την αγγελια που δινεις και εχει μεχρι 21 δεκεμβριου 2012

αφου δεν έχω απόδειξη!!! :unsure:

Δημοσ.

Δηλαδή αγόρασες σκληρό δίσκο χωρίς εγγύηση? :confused: Συγγνώμη φίλε μου άλλα όσο φταίει ο πωλητής, το ίδιο και περισσότερο φταις και συ.

Και εγω πουλαω δισκους χωρις εγγυηση (τους εργοστασιακους απο τα λαπτοπ που αλλαζω).

Ανετοτατα πωλουνται.

Δημοσ.

συγνωμην φιλε μου δεν ειδες οτι ειναι μελος ενα μηνα και καμμια αξιολογηση? Δυο βασικες λεπτομερειες για να εισαι επιφυλακτικος.

Απλα σου πουλησε αλλον .

με αυτή τη δικαιολογία τότε κανένα νέο μέλος δεν θα μπορουσε να πουλήσει(τουλάχιστον τους πρώτους μήνες).

• Like 1
Δημοσ.

τον πατάς μια αρνητική περιγράφοντας το φιάσκο, και τέλος. Άλλη φορά, καλύτερη επικοινωνία να φροντίζεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...