Poincareγρ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω πως λειτουργει το ιμαρκετ αλλά... εννοείτε πως θα παίρνεις το κινητό του αλλουνου πριν κάνετε την συνναλαγή για να κανονίσετε τα περί αγγελίας.
doakes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παλια εδω επρεπε να ησουν γραμμενος τουλαχιστον 6 μηνες για να βαλεις αγγελια πωλησης ή ζητησης αλλα το αλλαξανε οι moderators.Πρεπει να μπουν καποιοι κανονες, ειτε 6 μηνες χρονος παραμονης όπως ηταν παλια ειτε ελαχιστος αριθμος μηνυματων.
ipduh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 οι διαχειριστές ξέρουν το email που χρησιμοποιήσε και τις διευθύνσεις απο τις οποιές συνδέθηκε ίσως αυτά να είναι αρκετά για να τον ταυτοποιήσουν ή να τον συνδέσουν με τον πραγματικό του λογαριασμό στο insomnia τους μίλησες;
Poincareγρ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ναι έκανα αναφορά (2 φορές) και εξήγησα το τι έχει γίνει και ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 δεν ξέρω πως λειτουργει το ιμαρκετ αλλά... εννοείτε πως θα παίρνεις το κινητό του αλλουνου πριν κάνετε την συνναλαγή για να κανονίσετε τα περί αγγελίας. Και το κινητο του να σου δωσει πολυ που θα βγαλεις ακρη.. Εδω μια κοπελα στην σχολη (οι κλασσικες που δινουν αριθμους vodafone/wind κλπ) μου ειπε να μου δωσει εναν.. Της λεω δεν εχω ταυτοτητα μαζι κλπ .. και μου κανει 'δεν πειραζει. Απλα πες μου τα στοιχεια σου.. Χμμ. Και αν εγω επαιρνα εκεινη την ωρα 2-3 καρτες με αλλα ντ'αλλων στοιχεια; Για αυτο σου λεω.. Ελλαδα.. Η χωρα του οτι να'ναι! Ενα καλο πας να κανεις (ταυτοποιηση, για αποφυγη τετοιων περιστατικων) αλλα τελικα ο,τι θες κανεις.
sistah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα επειδη καποιοι γραφουμε σε φορουμ, δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι εχουν την πολυτελεια χρονου να γραφουν. Ενω μπορει να μην ξερουν κιολας περι τεχνολογιας κλπ Και ο αδερφος μου (http://www.insomnia....366-andrewgarb/) εχει 6 μηνυματα και μια χαρα τον εμπιστευονται και του κανουν καταθεση απο τις πρωτες του αγγελιες κιολας. Βασικα, αν ο αλλος ειναι λαμογιο, θα βρει τροπο για να στην κανει. Πολυτελεια ξε-πολυτελεια πρεπει να υπαρχουν καποιοι οροι για να βαλει καποιος αγγελια σε ενα φορουμ. Στην τελικη ο ποιο στανταρ λογος που κανει καποιος εγγραφη σε ενα τεχνολογικο forum ειναι ειτε να ζητησει, ειτε να δωσει βοηθεια σε καποιο προβλημα. Αλλιως υπαρχει και η χρυση ευκαρια που ειδικευεται στις αγγελιες. Τελος, ο αδερφος σου δεν εκανε εγγραφη προχτες, ειναι απο το 2010 και οσα μηνυματα εχει δεν ειναι τρολλο-αχρηστα ποστ απλα για να ανεβει ο αριθμος.
ipduh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ναι έκανα αναφορά (2 φορές) και εξήγησα το τι έχει γίνει και ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. τί είπαν; συγνώμη που ξύνω πληγές αλλά κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο υπάρχουν καλές πιθανότητες να τον βρεις, αλλά ίσως ο χρόνος που θα πρέπει να ασχοληθείς μ 'αυτό δεν αξίζει ... Ελλαδα.. Η χωρα του οτι να'ναι! όντως, αλλά θα αλλάξει
Superpie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ασχετο αλλα #ipduh τι ειναι τα links που εχεις στην υπογραφη σου? Τι κανουν ακριβως?
ipduh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ασχετο αλλα #ipduh τι ειναι τα links που εχεις στην υπογραφη σου? Τι κανουν ακριβως? θα σου στείλω ΠΜ για να μήν κάνω hijack το θέμα
benign Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Και το ότι δεν επικοινωνεί μαζί μου(και έχει απενεργοποιημένο το κιν) πιστεύω πως αποκλείει το ενδεχόμενο πως έγινε κάτι στην "μεταφορά", και τείνει προς το ενδεχόμενο της "απατεωνιάς". τώρα όσο για το τελευταίο "οταν καποιος αγοραζει μεταχειρισμενο,ρισκαρει εν γνωσει του". πιστεύω πως δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι σαν να λέμε στον πωλητή "έχεις και το δικαίωμα να κάνεις απατεωνιές". Για το πρωτο που λες,εχεις δικιο,εφοσον προσπαθεις να τον καλεσεις και σε αποφευγει συνεχως,μαλλον σε κοροιδεψε,δυστυχως. Το δευτερο που λες στερειται λογικης.Οταν αγοραζεις απο καποιον ανθρωπο μεταχειρισμενο,ρισκαρεις επειδη το παιρνεις φτηνοτερα.Δεν ξερεις ο αλλος τι ειδους χρηση η καταχρηση εχει κανει σε αυτο που σου δινει και δεν ειναι καταστημα να σε αποζημιωσει αμεσα.Μπορει μαλιστα ακομη και η εγγυηση που σου δινει να μην καλυπτει τον συγκεκριμενο τυπο φθορας η ζημιας που τυχον εχει κανει αυτος στο προιον. Αυτα ειναι εξαιρετικα αυτονοητα και ειναι συμβουλευτικα προς καθε μελος.Μπορει να εισαι θυμωμενος που σε εξαπατησαν και σε καταλαβαινω,αλλα σε καμμια περιπτωση οι λογικες συμβουλες που ειπα,δεν ειναι προτροπη να κοροιδεψει κανεις και για αυτο οπως ειχες διαβασει,ειχα επισης γραψει οτι καλο ειναι να μπορει κανεις να δοκιμασει αυτο που αγοραζει πριν το παρει. Εγω προσωπικα ποτε δεν αγοραζω κατι αν δεν το εχω δει να δουλευει πρωτα,εκτος και αν προκειται για πολυ γνωστο μελος του ινσομνια με πολυ καλες και πολλες θετικες αξιολογησεις. Τελος ως προς το νομικο πλαισιο του να σου δωσουν τον αριθμο του τυπου που σε εξαπατησε μαλλον δεν επιτρεπει η νομοθεσια για τον απλο λογο,οτι εστω και αν εχεις απολυτο δικιο,(και δεν εχω λογο να το αμφισβητω)δεν εχεις αποδειξεις και καλιστα ο αλλος μπορει να ισχυριστει οτι εσυ το χαλασες συν οτι καλυπτεσαι απο την εγγυηση του προιοντος οπως αλλωστε σου ειπαν και καποια παιδια.Ακριβως για αυτες τις επιπλοκες που ανεφερα στα γρηγορα γιατι υπαρχουν και αλλες,ειχα απολυτο δικιο που ειπα οτι η αγορα μεταχειρισμενου ειναι ρισκο εν γνωσει μας,γιατι αυτα τα βασικα πραγματα πρεπει να τα γνωριζουμε. Εγω σε συμβουλευω να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια με την εγγυηση και πιστευω οτι θα σου δωσουν ενα καινουργιο.Εκτος και αν σου ζητησουν να το στειλεις πρωτα και διαπιστωσουν οτι η ζημια που εχει γινει δεν καλυπτεται απο την εγγυηση οποτε ,τοτε την πατησες και στο μελλον ποτε να μην αγοραζεις κατι αν δεν το ελεγξεις πρωτα. Στο αλλο που ειπαν καποια παιδια οτι καλο θα ηταν πριν βαλει καποιος αγγελια να εχει εναν σημαντικο αριθμο post συμφωνω οτι βοηθαει περισσοτερο την αξιοπιστια ενος μελους.
Cloud_7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Στο αλλο που ειπαν καποια παιδια οτι καλο θα ηταν πριν βαλει καποιος αγγελια να εχει εναν σημαντικο αριθμο post συμφωνω οτι βοηθαει περισσοτερο την αξιοπιστια ενος μελους. Θαρρώ πως περισσότερο βοηθάει η όποια σοβαρότητα προκύπτει από αυτά τα post, τα οποία μπορεί να τα κοιτάξει ο οποιοσδήποτε.
sobi1984 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις θα μπορουσε.... και ανετα κιολας αλλιως χρυση ευκαιρια και εφημεριδα .... εχει καταντησει αηδια το θεμα...ενα 70% ειναι με μηδενικα ποστ και γινονται συνεχεια παρεξηγησεις πανω σε αυτα.... ας οψεται το member counting 2
benign Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θαρρώ πως περισσότερο βοηθάει η όποια σοβαρότητα προκύπτει από αυτά τα post, τα οποία μπορεί να τα κοιτάξει ο οποιοσδήποτε. Καταλαβαινω τι εννοεις,αλλα η σοβαροτητα ειναι υποκειμενικο πραγμα και καποιο ατομο που εμεις μπορει να θεωρησουμε σοβαρο ,ενας αλλος μπορει να το θεωρει ανοητο βασει του περιεχομενου των posts του. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα ενεργο μελος με,ας πουμε,200 posts,εχει δωσει ενα στιγμα,μια γενικη εντυπωση που μας κανει να αισθανομαστε μεγαλυτερη ασφαλεια.Γιατι ουσιαστικα ποτε δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος για καποιον. Το μεαχειρισμενο ειναι και θα ειναι παντα ρισκο. Παιδια το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει ειναι να ζητησει δοκιμη προτου προβει σε οποιαδηποτε αγορα.Μην κανουμε αγορα αν δεν δοκιμασουμε το προιον αν δουλευει η οχι,αλλος τροπος δεν υπαρχει.
doakes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις sobi1984 αυτη τη διαβαθμιση απο το thelab την εμπνευστηκες? 1
sobi1984 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδια το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει ειναι να ζητησει δοκιμη προτου προβει σε οποιαδηποτε αγορα.Μην κανουμε αγορα αν δεν δοκιμασουμε το προιον αν δουλευει η οχι,αλλος τροπος δεν υπαρχει. περιμενε εχω βαλει στην πλατη το obsidian 800d και ερχομαι να το δοκιμασω! no offense πλακα! sobi1984 αυτη τη διαβαθμιση απο το thelab την εμπνευστηκες? την ειχα προχειρη και εκανα ενα copy paste ..ενδεικτικα... και πες μου μετα ποιος θα κανει 2 -3 account να πουλαει οπως πουλαει.. το θεμα ειναι οτι εκει υπαρχουν κανονες...με τους οποιους ειτε συμφωνεις ειτε οχι...εδω ειναι ξεφραγο αμπελι που λενε κ στο χωριο μου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις