Poincareγρ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 και εγώ νέο μέλος είμαι και μια χαρά πούλησα( εμπνέω εμπιστοσύνη, πως να το κάνουμε)
xristoforos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 αφου δεν έχω απόδειξη!!! Δεν εχει σημασια. Μεσω σηριακου αριθμου εχουν πλεον τα ηλεκτρονικα προιοντα εγγυηση. Ξυυυυπνα Χαραλαμπε! 1
Unabomber Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 επισης τσεκαρε την φωτο απο την αγγελια με τα χαρακτηριστικα του δισκου αν ειναι ιδια με τον δισκο που εχεις στα χερια σου, για να βεβαιωθεις οτι οντως ειναι αυτος που ελεγε στην αγγελια.
Poincareγρ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τον πατάς μια αρνητική περιγράφοντας το φιάσκο, και τέλος. Άλλη φορά, καλύτερη επικοινωνία να φροντίζεις.. το έχω κάνει ήδη, και ναι το έχω πάθει το μάθημά μου. Δεν εχει σημασια. Μεσω σηριακου αριθμου εχουν πλεον τα ηλεκτρονικα προιοντα εγγυηση. Ξυυυυπνα Χαραλαμπε! είπα... είμαι άσχετος. RMA απευθειας απο την seagate εχεις. Και που πάω δηλαδή? αντιπροσωπεία?
Technology fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Να δωθεί το mail του από τους moderators δε παίζει? (εννοείτε προσωπικά σε σένα...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εαν εχει εγγυηση οντως, στειλτον οσο προλαβαινεις! Τουλαχιστον να εχεις λειτουργικο δισκο
Poincareγρ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Να δωθεί το mail του από τους moderators δε παίζει? (εννοείτε προσωπικά σε σένα...) δεν νομίζω να γίνει κάτι, και εγώ έχω 5 ιμαιλς, δεν λέει κάτι, εκτός αν γίνει τίποτα μέσω ip (λέω τώρα).
Technology fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να έκανε βλακεία και να χρησιμοποίησε το "καλό" του mail
xristoforos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εαν εχει εγγυηση οντως, στειλτον οσο προλαβαινεις! Τουλαχιστον να εχεις λειτουργικο δισκο Με 50ευρω θα παρει καινουριο δισκο. Δεν τον χαλασε.
Poincareγρ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι έτσι να την πατάω πιο συχνά τώρα που το ξανασκέφτομαι... μπααα, να μου λείπει. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα τσεκάρω αυτό με την εγγύηση μπας και την γλιτώσω την ζημιά. Καληνύχτα.
sothoms Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παντως ειναι μεγαλο λαθος του site που δεν σε αφηνει να αξιολογησεις εναν πωλητη παρα μονο αν κανεις την αγορα. Ετυχε να πεσω σε εναν περιεργο πωλητη που δεν εδινε τηλεφωνο, ηθελε να κανω καταθεση τα λεφτα με pay card κλπ. Φυσικα και δεν εκανα την αγορα απο αυτον, απλα ηθελα να ενημερωσω τα αλλα μελη απλα να ειναι προσεκτικοι.Το εγραψα αλλα σβηστηκε αμεσα απο το διαχειριστη.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αυτο που λες μου έχει τύχει και μένα μάλλον ίδιος τι σου πουλούσε ; Sent from my iPhone using Insomnia
GerwnOnoufrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Φίλε να είσαι πιο προσεχτικός άλλη φορά, στις ηλεκτρονικές αγγελίες ο αγοραστής είναι υπεύθυνος και κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει κάτι.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις την εγγύηση μπας και πάρεις λειτουργικό
akisk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Προσοχή στον χρήστη doomlord και τους τυχόν κλόνους του. Καλά έκανα τόσο καιρό και δεν έστελνα αντικαταβολή σε ανύπαρκτους τύπους με 0 posts... http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/90396-htc-touch-diamond-2/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις