Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκτός και αν το έχει κάνει επάγγελμα...

Πάω Θεσσαλονίκη, πουλάω 2-3 πράγματα. Πάω Αθήνα, αλλά 2-3 πράγματα. Πάω Πάτρα.. άλλα 2-3 πράγματα.

Φτιάχνω όλη την ώρα 2-3 προφίλ(λίγα λεπτά παίρνει), κάνω αξιολόγηση από το ένα στο άλλο.

Και μέχρι να με πάρουν χαμπάρι έχω κάνει τις διακοπές και μου μένουν και λεφτά στο χέρι.

Ποπόοοο, λάθος επάγγελμα διάλεξα. Απατεώνας έπρεπα να είχα γίνει!!! :ph34r:

Δημοσ.

Εκτός και αν το έχει κάνει επάγγελμα...

Πάω Θεσσαλονίκη, πουλάω 2-3 πράγματα. Πάω Αθήνα, αλλά 2-3 πράγματα. Πάω Πάτρα.. άλλα 2-3 πράγματα.

Φτιάχνω όλη την ώρα 2-3 προφίλ(λίγα λεπτά παίρνει), κάνω αξιολόγηση από το ένα στο άλλο.

Και μέχρι να με πάρουν χαμπάρι έχω κάνει τις διακοπές και μου μένουν και λεφτά στο χέρι.

Ποπόοοο, λάθος επάγγελμα διάλεξα. Απατεώνας έπρεπα να είχα γίνει!!! :ph34r:

Μόνο και μόνο η βενζίνη για την μετακίνηση και η όλη φασαρία, παπάρια θα βγάλει.

Πιστεύω ότι περισσότερο είναι η " μαγκιά" της λαμογιάς.

Δημοσ.

Μόνο και μόνο η βενζίνη για την μετακίνηση και η όλη φασαρία, παπάρια θα βγάλει.

Πιστεύω ότι περισσότερο είναι η " μαγκιά" της λαμογιάς.

Συμφωνώ, για την μαγκιά της λαμογιάς.

Πάντος θα μπορούσε το σαίτ να ζητάει ένα κινητό, όπου σε αυτό τον αριθμό θα στέλνεται ένας κωδικός για να αποδείξει την εγκυρότητα του αριθμού. όπως το κάνει και tο xe.gr

και σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή.. θα έχουμε τουλάχιστον τον αριθμό τού.

Μια πρόταση κάνω, μπορεί το σαίτ να μη μπορεί να το κάνει λόγω οικονομικών εξόδων(αποστολή μηνυμάτων κλπ), δεν ξέρω, απλώς λέω.

Δημοσ.

Θέλουν προσοχή οι αγγελίες.Πράγματα τα οποία υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να βρωμάνε δε θα πρέπει να τα αγνοούμε μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι ακόμα δε γίναμε texas και ότι δε μπορεί να συμβεί και σε εμάς.Αυτά τα λέω εγώ που την έχω πατήσει με αγγελία και μάλιστα όχι με 50 ευρώ, αλλά με 350 και είμαι και δικηγόρος ε... :P

Καλύτερα να περιμένετε λίγο παραπάνω να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι ακόμα και με λιγότερο κέρδος, παρά να πέσετε θύματα απάτης.

Νομικά πάντως φίλε μου φυσικά και μπορείς να κάνεις κάτι.Απλά δεν αξίζει για 50 ευρώ ζημιά.

Δημοσ.

Οι αγγελιες μεταχειρισμενων θελουν μεγαλη υπευθυνοτητα,μερικες φορες,σπανια,γινονται στραβες χωρις να φταιει κανενας.Μια περιπτωση ειναι να παρεις κατι οπως ενα δισκο,και να παρει στατικο και να χαλασει χωρις να φταιει κανεις.Αν ας πουμε ο αγοραστης ακουμπησε το κατω μερος του δισκου σε μεταλο,μπορει να εγινε.

Σημαντικο ειναι αν αγορασουμε/πουλησουμε κατι να υπαρχει η δυνατητα ελεγχου πριν δωσουμε/παρουμε τα λεφτα.Τελος οταν καποιος αγοραζει μεταχειρισμενο,ρισκαρει εν γνωσει του.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, ειδικά κάποια εξαρτήματα που μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητα άνετα με το παραμικρό μπορεί να χαλάσουν.

Αλλά στην περιπτωσή μου δεν παίζει κάτι τέτοιο, σας λέω ότι το είχα σε σακουλάκι με φυσαλίδες και όλη την ώρα το κρατούσα στο χέρι μου.

ξέρετε είχα αυτή την "χαρά" που αγοράζεις κάτι καινούργιο(αν και μεταχειρισμένο) και το προσέχεις σαν τα μάτια σου μέχρι να το πάρεις σπίτι σου και να το βάλεις σε λειτουργία. (δεν είχα ποτέ μου δίσκο πάνω από 320GB).

αφήστε που το sentinel άλλες μέρες λειτουργίας μου βγάζει και άλλές δείχνει στο δικό του screenshoot.

Και το ότι δεν επικοινωνεί μαζί μου(και έχει απενεργοποιημένο το κιν) πιστεύω πως αποκλείει το ενδεχόμενο πως έγινε κάτι στην "μεταφορά", και τείνει προς το ενδεχόμενο της "απατεωνιάς".

τώρα όσο για το τελευταίο "οταν καποιος αγοραζει μεταχειρισμενο,ρισκαρει εν γνωσει του". πιστεύω πως δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι σαν να λέμε στον πωλητή "έχεις και το δικαίωμα να κάνεις απατεωνιές".

Δημοσ.

εγω να επανλθω στα κλασσικα μου παραπονα .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ MODERATORS ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 0 POSTS ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΥΠΟΤΙΠΟΔΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... o καθε τυχαρπαστος μπαινει εδω μεσα και ειτε παει να βγαλει μεροκαματακι απο "ευκαιριες-προσφορες" η παει να κοροιδεψει...σκεφτειτε το αυτο λιγο

• Like 1
Δημοσ.

Eντάξει στις αγγελίες γίνεται χαμός, θεωρώ ότι όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό με τα καταστήματα όμως;

Διαβάζω αυτό το topic http://www.insomnia.gr/topic/461823-dataworld-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B7/ και δεν μπορώ να το πιστέψω ρε παιδιά, τέτοια αντιμετώπιση από κατάστημα για 23 ευρώ;

Νισάφι πιά, ξεφτίλα...

Δημοσ.

Αν υπήρχε η δυνατότητα, έπρεπε να πάρεις μαζί σου ένα φορτισμένο λάπτοπ με έναν μετατροπέα ide/sata to usb ώστε να ήλεγχες τον δίσκο εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.

εγω να επανλθω στα κλασσικα μου παραπονα .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ MODERATORS ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ 0 POSTS ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΥΠΟΤΙΠΟΔΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... o καθε τυχαρπαστος μπαινει εδω μεσα και ειτε παει να βγαλει μεροκαματακι απο "ευκαιριες-προσφορες" η παει να κοροιδεψει...σκεφτειτε το αυτο λιγο

Εδω θα συμφωνησω.

Το adslgr π.χ δεν επιτρεπει να μπαινουν αγγελιες απο ατομα που ειναι εγγεγραμμενα λιγοτερο

απο ενα μηνα και με λιγοτερο απο 200 μηνυματα.

Εφ'οσον την παταει τοσος κοσμος, καλο θα ηταν να κανουν κατι παρομοιο

απο το να γεμιζουμε τα threads με τα ονοματα των απατεωνων.

Εχει καταντησει Most Wanted η φαση.

Δημοσ.

και πάλι, ο καλύτερος τρόπος είναι με την εγκυρότητα ενός αριθμού τηλεφώνου που είπα πιο πάνω.(γιατί τώρα σε αυτά δηλώνεις τα πραγματικά σου στοιχεία).

Δημοσ.

Γράφτηκε 7 σεπτ. 2012 και έχει 0 μηνύματα. Καθαρά για να πουλήσει τον δίσκο και να μην τον ξαναδείς.

Προτείνω κάτι που έχω δει σε άλλα φορουμ, να έχει κάποιος minimum 50-100 μυνήματα πριν μπορεί να πουλήσει.

Δημοσ.

Πάντος θα μπορούσε το σαίτ να ζητάει ένα κινητό, όπου σε αυτό τον αριθμό θα στέλνεται ένας κωδικός για να αποδείξει την εγκυρότητα του αριθμού. όπως το κάνει και tο xe.gr

Να σου φερω αλλο παραδειγμα;

Το emarket υποτιθεται θελει τηλεφωνο επικοινωνιας και σου στελνουν κωδικο για να μπεις.

Μου εφαγε ενα τυπος 330ευρω. Εστειλα mail στο emarket, λεγοντας του το περιστατικο και οτι θελω το κινητο του.. Π@π@ρια.

Οσο το πηρες εσυ, το πηρα και εγω. Τους καλεσα κιολας.. 'Δεν μπορουμε να σας δωσουμε προσωπικα στοιχεια 3ου ατομου'.

Ασε μας κουκλιτσα μου..

Γράφτηκε 7 σεπτ. 2012 και έχει 0 μηνύματα. Καθαρά για να πουλήσει τον δίσκο και να μην τον ξαναδείς.

Προτείνω κάτι που έχω δει σε άλλα φορουμ, να έχει κάποιος minimum 50-100 μυνήματα πριν μπορεί να πουλήσει.

Συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα επειδη καποιοι γραφουμε σε φορουμ, δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι εχουν την πολυτελεια χρονου να γραφουν. Ενω μπορει να μην ξερουν κιολας περι τεχνολογιας κλπ

Και ο αδερφος μου (http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/196366-andrewgarb/) εχει 6 μηνυματα και μια χαρα τον εμπιστευονται και του κανουν καταθεση απο τις πρωτες του αγγελιες κιολας.

Βασικα, αν ο αλλος ειναι λαμογιο, θα βρει τροπο για να στην κανει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...