κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 εχω μια μητρικη ALiveNF5-eSATA2+ και το θεμα εχει ως εξης.. εχει 4 θυρες sata απο τις οποιες δουλευει μονο η 1..η πορτοκαλι..οι αλλες 3 δεν δουλευουν..στην πορτοκαλι βαζω τον σκληρο και ειναι οκ..οταν βαζω στις υπολοιπες 3 τον δισκο κανει επανεκινηση..οταν βαζω και στην πορτοκαλι το δισκο και στην μαυρη το dvd ενω στο bios τα αναγνωριζει μεσα στα windows xp το dvd δεν το αναγνωριζει..αυτο εγινε απο τοτε που ενω ηταν κλειστος ο υπολογιστης αλλαξα τα καλωδια sata θεση..δηλαδη εβγαλα την θυρα 1 και την εβαλα στην 3..τωρα και με τις μνημες εχω ενα θεμα..εχει 4 slot..οταν βαζω στο 2 slot την μνημη δεν ανοιγει καθολου ο υπολογιστης .. εχω κανει εως τωρα clear cmos .. εχω κανει update το bios.. τιποτα τα ιδια.. και ενα τελευταιο ..ειχα μια registry καθαρισμου το οποιο επελεξα το optimizer δηλαδη μου εκανε τα windows πιο ελαφρυα στην εμφανιση και στις υπηρεσιες..
jimisvog Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε να κατεβασεις (η να ξανακατεβασεις) τους drivers για τις θυρες απο το site της μιτρικης σου..
κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 εχω κατεβασει ολους τους drivers απο το site..τιποτα
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε ένα load optimized defaults από το bios
κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 το κανα και αυτο..εχω κανει update το bios
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Περίεργο πάντως , δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια αν έχεις άλλα. Αλλιώς αν μπορείς και έχεις χρόνο εγκατάσταση από την αρχή τα windows (αν και νομίζω δεν είναι αυτή λύση ).
κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 βασικα δεν μπορω να κανω φορματ γιατι δεν εχω usb.. ειμαι σε χωριο..το dvd δεν μου το βλεπει.. τα καλωδια ειναι καλα δηλαδη αμα κανω φορματ δεν θα μπορω να περασω drivers
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Πάντως εγώ για θέμα bios/καλωδίου το βλέπω. Ψάξτο λίγο στο bios ακόμα , και αν δεν γίνει κάτι φέρε καλώδια και αλλαξέ τα.
κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 και γω καπου εκει ειμαι..αλλα το βιος το κανα update εβγαλα μπαταριες τα παντα..τα καλωδια τα δοκιμασα πολλες φορες ειναι καλα..
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Άλλα καλώδια , μην σταματάς ποτέ να ελπίζεις
κωστης κωστης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τα καλωδια τα βαζω πανω κατω αριστερα δεξια δουλευουν δηλαδη βαζω του dvd το καλωδιο στον δισκο και δουλευει και αντιστροφα .. πρεπει να ειναι εξωγηινη η λυση στο προβλημα
κωστης κωστης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 τελικα βρηκα λυση ..μια ειναι δεν υπαρχει αλλη.. και θελω να βοηθησω και αλλους που θα βρεθουν στην κατασταση μου.. σε περιπτωση που κοπει το ρευμα η βγαλετε κανα sata καλωδιο το αλλαξετε θεση και ανοιγεται τον υπολογιστη σας και σας βγαζει την μαυρη οθονη που εχει της επιλογες για κανονικη εκινηση ..η τελευταια που λειτουργουσαν καλα τα windows.. και το πληκτρολογιο δεν λειτουργει η κανει εππανεκινηση ξανα στην οθονη τοτε παιδες .. format!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα