Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικη ALiveNF5-eSATA2+ και το θεμα εχει ως εξης.. εχει 4 θυρες sata απο τις οποιες δουλευει μονο η 1..η πορτοκαλι..οι αλλες 3 δεν δουλευουν..στην πορτοκαλι βαζω τον σκληρο και ειναι οκ..οταν βαζω στις υπολοιπες 3 τον δισκο κανει επανεκινηση..οταν βαζω και στην πορτοκαλι το δισκο και στην μαυρη το dvd ενω στο bios τα αναγνωριζει μεσα στα windows xp το dvd δεν το αναγνωριζει..αυτο εγινε απο τοτε που ενω ηταν κλειστος ο υπολογιστης αλλαξα τα καλωδια sata θεση..δηλαδη εβγαλα την θυρα 1 και την εβαλα στην 3..τωρα και με τις μνημες εχω ενα θεμα..εχει 4 slot..οταν βαζω στο 2 slot την μνημη δεν ανοιγει καθολου ο υπολογιστης .. εχω κανει εως τωρα clear cmos .. εχω κανει update το bios.. τιποτα τα ιδια.. και ενα τελευταιο ..ειχα μια registry καθαρισμου το οποιο επελεξα το optimizer δηλαδη μου εκανε τα windows πιο ελαφρυα στην εμφανιση και στις υπηρεσιες..

Δημοσ.

Περίεργο πάντως , δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια αν έχεις άλλα. Αλλιώς αν μπορείς και έχεις χρόνο εγκατάσταση από την αρχή τα windows (αν και νομίζω δεν είναι αυτή λύση ).

Δημοσ.

τελικα βρηκα λυση ..μια ειναι δεν υπαρχει αλλη.. και θελω να βοηθησω και αλλους που θα βρεθουν στην κατασταση μου.. σε περιπτωση που κοπει το ρευμα η βγαλετε κανα sata καλωδιο το αλλαξετε θεση και ανοιγεται τον υπολογιστη σας και σας βγαζει την μαυρη οθονη που εχει της επιλογες για κανονικη εκινηση ..η τελευταια που λειτουργουσαν καλα τα windows.. και το πληκτρολογιο δεν λειτουργει η κανει εππανεκινηση ξανα στην οθονη τοτε παιδες .. format!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...