gamer23792 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά..Θέλω μια βοήθεια πήγα σήμερα στα e-shop να παραγγείλω την μητρική: ASROCK 970 EXTREME3 RETAIL με της μνήμες RAM: CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9 VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT και μου είπαν οτι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην σου της αναγνωρίσει και να μην ανοίγει καν το pc.. Ισχύει κάτι τέτοιο αλήθεια?
GothmogGr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Οι πιθανοτητες να υπαρχει ασυμβατότητα είναι απειροελάχιστες!! 1
Red Devil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά..Θέλω μια βοήθεια πήγα σήμερα στα e-shop να παραγγείλω την μητρική: ASROCK 970 EXTREME3 RETAIL με της μνήμες RAM: CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9 VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT και μου είπαν οτι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην σου της αναγνωρίσει και να μην ανοίγει καν το pc.. Ισχύει κάτι τέτοιο αλήθεια? θα εισαι ολιγον καντεμης :-D
SigmaDelta Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Έχω την 990 extreme3 με τις ίδιες μνήμες και δουλεύει μια χαρά,δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλεύει και σε σένα.
baskon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μπαρούφες δεν ισχύει κάτι τέτοιο Ποτε μη λες ποτε .. Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ασυμβατοτητες υπάρχουν και δεν ειναι "μπαρουφες" .Απλως ειναι πολυ σπανιο να πετυχεις συνδυασμο που να μη δουλευει ... Λογικά ρωτησε τον πωλητη: Υπάρχει περιπτωση να μη δουλευουν; Και σωστα του απαντησε οτι υπάρχει μια πιθανοτητα να μη δουλευουν. Θα μπορουσε βεβαια να πει και ποια ειναι η πιθανοτητα..1 στις 1000 ή στις 10000. Αν του απανταγε οχι κυριε δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευουν ,εαν 1 στις 10000 δε δουλευαν ο πελατης θα πηγαινε και θα του ελεγε αφου σε ρωτησα!Με δουλευεις? Οπως και να εχει οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες να εχεις προβλημα Για να εισαι σιγουρος οτι δουλευουν πρεπει να το εχεις δοκιμασει ή να εχεις δει τις μνημες στη λιστα συμβατοτητας που εχει η καθε μητρικη. Αλλα ποτε κανενας μας δε καθεται να ασχοληθει μιας και "παντα" οι μνημες δουλευουν. Αν πεσεις στην εξαιρεση πας και τις αλλαζεις ή τις πουλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα