Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με SAMSUNG 300E5C γραφικά


giannisv6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας εχω το SAMSUNG 300E5C με windows 7 64bit SP1,εχουν γινει ολα τα απαραιτητα updates συμφωνα με το Windows Update,και η ανεξαρτητη καρτα γραφικων ειναι η Nvidia GeForce 610M 1gb.

 

Στην βαθμολογια των W τα γραφικα επαιρναν 5 (για την οn board καρτα ή οχι?)μετα την τελευταια ενημερωση της καρτας γραφικων(306,97)μια φορα μου πεταξε κ μπλε οθονη( :confused: )και απο το κωδικο σφαλματος μαλλον σταματησε να ανταποκρινεται η καρτα(drivers),και τα γραφικα πηγαν στο 4,9,τι συμβαινει?

 

Παιζω GTA IV αλλά τι να το εχω στην μεγιστη την στην πιο χαμηλη αναλυση (το ιδιο και με τα in game settings) το παιχνιδι κολλάει σε καθε στροφή που παιρνει το αυτοκινητο αλλά οχι στην κίνηση ευθεια ή όπισθεν και άλλα τετοια κουλά.

Επισης τρεχω το benchmark του παιχνιδιου και βγαζει αποτελεσματα average 30fps σε 800x600 και Texture & Render Quality: Low και video adpter intel hd 4000,ενώ με τα ιδια settings στο παιχνίδι νοιωθω οτι εχει 15 αν οχι 12 fps.

 

Σιγουρα επιλεγω με δεξι κλικ να τρεξει το παιχνιδι με τα "σωστα" γραφικα αλλά δεν ξερω τι γινεται πραγματικα,και το Launcher και το gtaiv.exe εχω δοκιμασει να τα προσθεσω στα επιλεγμενα προγγραματα που θα τρέχουν με την Nvidia αλλά μιά απο τα ιδια.

 

To Crysis 2 ξερω οτι και αυτο ειναι πολυ βαρυ παιχνδι για την καρτα αυτη αλλά με τις καταλληλες ρυθμισεις παιζει μια χαρά(χωρις πολλές απαιτησεις απο FPS).

Επισης και στα δυο παιχνιδια δεν μπορω να στριψω με το mousepad οταν κινειται ο παιχτης/το οχημα και ειναι πολυ ενοχλητικο,ξερετε τι φταιει ?

 

(Δεν σχολιαζω το οτι βγαινει παρα πολύ καυτος αερας απο το ανεμιστηρακι κατα τα παιχνιδια,διοτι λογικα θα μου πειτε αν ηταν προβλημα θα εσβηνε απο την μεγαλη θερμ.)

 

Παιδια απαντηστε μου γιατι μια βδομαδα περασε και ηδη φασκελωνω τον εαυτο μου που ηθελα και i5 και ανεξαρτητα γραφικα τρομαρα μου... :fear:

Επεξ/σία από giannisv6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...