Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την καλησπέρα μου και καλώς σας βρίσκω!!! smile.gif

Σκέφτομαι να βάλω otetv... Για να πω την αλήθεια το σκέφτομαι έντονα από χθες που με πήραν στο σταθερό (στην hol είμαι τώρα) να με ενημερώσουν για μία πολύ δελεαστική προσφορά.

Μέχρις εδώ όλα καλά... ΟΜΩΣ επειδή η τσέπη δεν αντέχει πολύ είμαι για 2άρα στο double play, όχι παραπάνω... Και επειδή η προσφορά αφορά μόνο καλωδιακές καταστάσεις και όχι για δορυφορικό σήμα εφοβούμαι μπας και κολλάει άσχημα με τη 2αρα...

Το παιδί στο τηλέφωνο -ο ίδιος με πήρε 2 φορές- εγγυάται ότι δε θα έχω κανένα πρόβλημα και ότι μπορεί εγώ να έχω 2άρα στο κόνεξ μου αλλά η tv θα τρέχει με το φουλ της 24αρας και δε θα έχει σοβαρά προβλήματα!

Εδώ σημειώνω πως μένω κέντρο θεσσαλονίκη πολύ κοντά στα κεντρικά του οτε, σε ένα από τα καλύτερα σημεία υποθέτω από άποψης γραμμής.

Tι να κάνω τώρα εγώ; Να βάλω; Και άμα είναι μούφα και κολλάει όλη την ώρα; Το συμβόλαιο είναι 12μηνο hmmm.gif

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος, όμως νομίζω ότι θα 'σαι εντάξει και ότι 2Mb/s είναι αρκετά για μέσα στο δικτυό τους ~την τηλ

και το Internet. Δεν είμαι σίγουρος, Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Φίλε μου όπως σου είπαν και αλλού.....θα παίζεις άνετα.Κι εγώ την 2άρα έχω και είμαι κανά χιλιόμετρο από το Α/Κ.Να ξέρεις όμως ότι για να βλέπεις τον Ηρακλή θα το παίζεις στα ζάρια.Δείχνει μόνο 2 αγώνες football league.

Δημοσ.

Το ρουτερ θα συγχρονιζει οσο πιο ψηλα μπορει, προσβαση στο ιντερνετ θα εχεις 2mbps και τα υπολοιπα για την τηλεοραση. Γιατι να εχεις προβλημα;

Δημοσ.

Παιδιά την καλησπέρα μου και καλώς σας βρίσκω!!! smile.gif

Σκέφτομαι να βάλω otetv... Για να πω την αλήθεια το σκέφτομαι έντονα από χθες που με πήραν στο σταθερό (στην hol είμαι τώρα) να με ενημερώσουν για μία πολύ δελεαστική προσφορά.

Μέχρις εδώ όλα καλά... ΟΜΩΣ επειδή η τσέπη δεν αντέχει πολύ είμαι για 2άρα στο double play, όχι παραπάνω... Και επειδή η προσφορά αφορά μόνο καλωδιακές καταστάσεις και όχι για δορυφορικό σήμα εφοβούμαι μπας και κολλάει άσχημα με τη 2αρα...

Το παιδί στο τηλέφωνο -ο ίδιος με πήρε 2 φορές- εγγυάται ότι δε θα έχω κανένα πρόβλημα και ότι μπορεί εγώ να έχω 2άρα στο κόνεξ μου αλλά η tv θα τρέχει με το φουλ της 24αρας και δε θα έχει σοβαρά προβλήματα!

Εδώ σημειώνω πως μένω κέντρο θεσσαλονίκη πολύ κοντά στα κεντρικά του οτε, σε ένα από τα καλύτερα σημεία υποθέτω από άποψης γραμμής.

Tι να κάνω τώρα εγώ; Να βάλω; Και άμα είναι μούφα και κολλάει όλη την ώρα; Το συμβόλαιο είναι 12μηνο hmmm.gif

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Επειδη υποψιαζομαι οτι σε πηραν τηλεφωνο για την ιδια προσφορα που πηρα κι εμενα που εχω 2ρα, καλα ειναι να ξεκαθαρισεις πρωτα ποια καναλια θα εχει το πακετο και δευτερον να ζητησεις το δορυφορικο παρα το ιντερνετικο connx. Σε εμενα προσφεραν και τα 2 στην ιδια τιμη αλλα με πολυ περιορισμενο αριθμο καναλιων τα οποια ηταν σχεδον αδιαφορα για την τιμη που μου τα εδιναν.

Δημοσ.

Το ρουτερ θα συγχρονιζει οσο πιο ψηλα μπορει, προσβαση στο ιντερνετ θα εχεις 2mbps και τα υπολοιπα για την τηλεοραση. Γιατι να εχεις προβλημα;

εμενα μου χανε πει οτι θελει τουλαχιστον 8αρα γραμμη για να δουλεψει σωστα.

οποτε αν πιανει παραπανω απο τα 2 του ιντερνετ θα ειναι ανετος.

Δημοσ.

Παντως στο δικο μου ειχα μετρησει με κανναλι ανοιχτο να εχω πτωση ταχυτητας περιπου 4mbps, το κανναλι δεν ηταν αθλητικο.

Δημοσ.

πρόβλημα δεν θα έχεις γιατί άτυπα η γραμμή σου όσον αφορά το tv θα πιάνει 8mbps για να σηκώνει τα κανάλια χωρίς να κολλάει. μη περιμένεις όμως να κάνεις download κτλ ταυτόχρονα οταν η tv θα παίζει..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ξαναλέω, τα 2mbps γίνονται 8mbps ώστε να μπορεί να λειτουργεί η υπηρεσία οτε tv meso conn-x.

τη διαφορά αυτή δεν την βλέπει κανείς και ούτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα των 8mbps για το internet. την κάνει άτυπα ο οτε για να μπορεί κ αυτός με 2άρα ταχύτητα να βάλει οτε tv χωρίς να αναγκαστεί να πάει στο κόστος της 24άρας γραμμής.

ο πελάτης πληρώνει 2άρα αλλά έχει 8άρα ουσιαστικά.

Δημοσ.

Ξαναλέω, τα 2mbps γίνονται 8mbps ώστε να μπορεί να λειτουργεί η υπηρεσία οτε tv meso conn-x.

τη διαφορά αυτή δεν την βλέπει κανείς και ούτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα των 8mbps για το internet. την κάνει άτυπα ο οτε για να μπορεί κ αυτός με 2άρα ταχύτητα να βάλει οτε tv χωρίς να αναγκαστεί να πάει στο κόστος της 24άρας γραμμής.

ο πελάτης πληρώνει 2άρα αλλά έχει 8άρα ουσιαστικά.

Πως ομως γινονται 8 εαν η περιοχη δεν πιανει τετοια ταχυτητα? π.χ εδω που ειμαι εγω εχει max 6 μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο?

Δημοσ.

@gs20309:Ποιος σου είπε πως την ανεβάζουν στα 8;Την ανεβάζουν όσο οι τεχνικοί το κρίνουν σκόπιμο.

@Fotis13:Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Πριν μπει και η επιλογή του δορυφόρου είχα ακούσει πως έβαζαν και με 4mbps μέγιστο.Δεν ξέρω όμως τι ποιότητα είχε η υπηρεσία.Σήμερα αν η περιοχή φτάνει μέχρι τα 6 σου λένε δεν εγγυώμαστε οπότε βάλε δορυφορικό.

Δημοσ.

Πως ομως γινονται 8 εαν η περιοχη δεν πιανει τετοια ταχυτητα? π.χ εδω που ειμαι εγω εχει max 6 μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο?

Ολο αυτο γινεται εαν μπορει το ρουτερ να συγχρονιζει 8. Εαν δεν μπορει δεν μπαινει. Συγχρονιζει 8 το ρουτερ για την tv και τα 2 ειναι για το Internet. Μπορει οταν δουλευει η τηλεοραση να ειναι λιγο πεσμενο το internet.

Αυτο γινεται για να βαλει καποιος τηλεοραση χωρις να ειναι υποχρεωμενος να βαλει την υψηλη ταχυτητα των 24.

Δημοσ.

@gs20309:Ποιος σου είπε πως την ανεβάζουν στα 8;Την ανεβάζουν όσο οι τεχνικοί το κρίνουν σκόπιμο.

@Fotis13:Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Πριν μπει και η επιλογή του δορυφόρου είχα ακούσει πως έβαζαν και με 4mbps μέγιστο.Δεν ξέρω όμως τι ποιότητα είχε η υπηρεσία.Σήμερα αν η περιοχή φτάνει μέχρι τα 6 σου λένε δεν εγγυώμαστε οπότε βάλε δορυφορικό.

Ακριβως για αυτο τον λογο μου ειπαν και μενα να βαλω δορυφορικο λογω περιοχης, μεσω ιντερνετ θα ειχα χαλια αποδοση .Επισης με το τοσο μικρες ταχυτητες που εχουμε ως μεσο ορο ανα την επικρατεια ουτε για ανεκδοτο δεν μπορουμε να δουμε HD καναλια.Για τις περιπτωσεις σαν την δικη μου ειναι προφανες πως δορυφορικα ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...