D_N_A Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει και έτσι. Οσο για το τι θα δείξουν... αυτα που μείνανε. Sister Jude και Grace με Kit
star12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 διαφωνω.πολυ ωραιο το 12 με τρομερες αποκαλυψεις και αναπαντεχο shock .Αρα παμε σβαρνα για το γκραντ φιναλε με την τελικη αναμετριση ,οχι τιποτα αλλο να δω και πως μιαζει αυτη τωρα που ναι γρια
Blacktan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω αρχίζουν και το ξεχειλωνουν ... Sent from my iPhone using Insomnia 1
margaritagr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ποσο επικη μπορει να ειναι αυτη η σειρα;;;;!!!! Ειμαι λιγο πισω γιατι το βλεπω στη νοβα, 9ο επεισοδιο σημερα ΟΛΑ ΤΑ Λ7.
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Τα λεγα λιγο πιο πριν οτι η σειρα επρεπε να τελειωσει στο 10. δεν μου εκανε απολυτως τπτ αυτο το επεισοδιο
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φοβερη σειρα! Ειδα τα δυο τελευταια μαζι. Το πρωτελευταιο δε με τρελανε ιδιαιτερα, μου φανηκε καπως "ασχετο" σε σχεση με τα υπολοιπα και ισως λιγο τραβηγμενο. Το τελευταιο μου αρεσε αρκετα ομως, ιδιαιτερα η τελευταια σκηνη.. Απορω βεβαια γιατι πεταξαν μεσα τη Joan Severance (τι γαματη ηθοποιος) για λιγα ασχετα με την πλοκη δευτερολεπτα. Αλλα τεσπα ακομα και ετσι οπως την ειχαν γερασει πριν την ωρα της, ειναι απιστευτη. Ασχετο αλλα επρεπε να το αναφερω. Αναμενουμε την τριτη σεζον!!
speedy23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 To ειδα και γω χθες και το βρηκα επισης πολυ καλο. Μ'αρεσε το τελος του και ηταν αναλογο με το πως ειχε εξελιχθει μεχρι τοτε. Απο σκηνοθεσια, τα εσπασε ακομα μια φορα. Σπανια συναντας σειρα που σχεδον ολα τα επεισοδια της ειναι αριστα σκηνοθετημενα.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 To ειδα και γω χθες και το βρηκα επισης πολυ καλο. Μ'αρεσε το τελος του και ηταν αναλογο με το πως ειχε εξελιχθει μεχρι τοτε. Απο σκηνοθεσια, τα εσπασε ακομα μια φορα. Σπανια συναντας σειρα που σχεδον ολα τα επεισοδια της ειναι αριστα σκηνοθετημενα. ισχυει... αλλα το θεμα ειναι αν ολα αυτα τα επεισόδια τα σκηνοθετησε ενας ανθρωπος...?
alimentas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μετριο εως κακο το τελευταιο για μενα αλλα δεν παιζει κανενα ρολο.ηταν τοσο καλος ο κυκλος που δεν με χαλασε.θα συνεχιστει κ χρονου η σειρα ε????
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Yup! Εχουν ηδη βγει καποια πιθανα θεματα του 3ου Google American horror story season 3 και τσεκαρε! 1
alimentas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ενθαρυντικα τα πρωτα μυνηματα.το μωρο Lily Rabe(Sister Mary Eunice) επιβαιβεωσε κ για την τριτη season.κλειστε κ την μιλφαρα απ τον πρωτο κυκλο κ ειμαστε κομπλε απο γυναικες 1
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μπορουσαμε να ζησουμε και χωρις τα 2 τελευταια (ειδικα το τελευταιο οπου δεν ειχε την καλλιτεχνια των 12 προηγουμενων) αλλα δεν πειραζει, ετσι και αλλιως απο τα πρωτα 3-4 επεισοδια το εβλεπα για το artistic του πραγματος και οχι για το σεναριο
speedy23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Και να τα ειχαν χωρεσει ολα μεχρι το 10-11? Στανταρ καποιοι θα ελεγαν οτι βιαστηκαν και φανηκε αποτομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα