driftingcris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες. Λοιπον εχω ενα Pc (p4 630, g33m-ds2r) και εχω κατι προβληματακια. Αρχικα, ενω παλια το δουλευα με q6600 και 4gb ram, τωρα μονο με 1gb αναβει. Με παραπανω ουτε καν γυριζει το φουρφουρι του cpu. Το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπενουν τα πατζουρια. Εχω δοκιμασει διαφορα cd με 7αρια, και vista(64 και 32bit). Οταν παει στο 2ο βημα μου πεταει σφαλμα. Επισης δεν μπενουν ουτε ubuntu. Βαζω πανω εναν σκληρο με windows απο ιδιο pc απλα με αλλη μητρικη(g31m-es2l). Ενω μεχρι πριν λιγο καιρο εμπενε κανονικα, τωρα πια κολαει πριν καν μπει στα windows(verifying dmi pool data). Με την ραμ τα βρησκω, με τα win εχει κανεις καμια ιδε τι πρεπει να κανω? Υ.Γ. Εχω δοκιμασει να αλαξω dvd drive, και παλι τα ιδια Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2012 από driftingcris
rounsmith Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδες. Λοιπον εχω ενα Pc (p4 630, g33m-ds2r) και εχω κατι προβληματακια. Αρχικα, ενω παλια το δουλευα με q6600 και 4gb ram, τωρα μονο με 1gb αναβει. Με παραπανω ουτε καν γυριζει το φουρφουρι του cpu. Το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπενουν τα πατζουρια. Εχω δοκιμασει διαφορα cd με 7αρια, και vista(64 και 32bit). Οταν παει στο 2ο βημα μου πεταει σφαλμα. Επισης δεν μπενουν ουτε ubuntu. Βαζω πανω εναν σκληρο με windows απο ιδιο pc απλα με αλλη μητρικη(g31m-es2l). Ενω μεχρι πριν λιγο καιρο εμπενε κανονικα, τωρα πια κολαει πριν καν μπει στα windows(verifying dmi pool data). Με την ραμ τα βρησκω, με τα win εχει κανεις καμια ιδε τι πρεπει να κανω? Υ.Γ. Εχω δοκιμασει να αλαξω dvd drive, και παλι τα ιδια Καλώδιο άλλο , και δώσε μας μια κατάσταση δίσκου από HD sentinel.
driftingcris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 εμμ, πως? αφου δεν μπορω να μπω σε παντζουρια καλωδιο εννοεις του δισκου?
stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μικρε τι τον έκανες παλι τον υπολογιστή ρε? Win δεν μπαινουν ουτε μονο με το 1 πανω? Αν ναι μητρική βρωμάει... Τον Q6600 τι τον έκανες?
driftingcris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οχι, ουτε με μια... Και εγω ετσι το βλεπω. Καλωδιο αλαξα, αλαξα 3 σκληρους, 2 dvd drive... Τιποτα! Τον q6600 τον εδωσα(ηθελα λεφτα για παπι). Χωρις Pc δεν αντεξα και λεω να στησω ενα ισα ισα για ιντερνετ και κανα ελαφρι παιχνιδ. Αν βρω θα παρω κανεναν 2πυρινο AM2 μιας και μονο AM2 μητρικη εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα