Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

χάλασε το τροφοδοτικό (corsair ΗΧ750) αλλα δυστυχώς δεν το φέρνει πλέον οποτε πρέπει να πάρω κάποιο άλλο...είδα το corsair AX850 με 10-15 euro διαφορα από το ΗΧ750 όταν το είχα πάρει γιατί έπεσε η τιμή του τώρα αν και μόλις δυο μήνες...αλλα έτσι είναι αυτά :P

τι λέτε?

τώρα για το gaming mouse είμαι ανάμεσα σε δυο το Microsoft Sidewinder X8 η το Logitech G700 το οποιο είναι και λίγο πιο ακριβό.

όσο για το keyboard μάλλον για το logitech g510 ως πρώην ευχαριστημένος κάτοχος ενός g15.

Δημοσ.

1) από το e-gate.

2) κάποιο συγκεκριμένο λόγο που μου το προτείνεις? τα έχεις δοκιμάσει?

3) θα δω κάποια διαφορα με το Mechanical keyboard?βασικά αυτό που θέλω είναι να έχει κάποια πλήκτρα για macros αλλα όχι υπερβολές και φυσικά να μην είναι ογκώδες,να είναι φωτιζόμενο και αν μπορεί να ρυθμιστή και η ένταση του φωτισμού ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

1) Αν όντως έινια να δώσεις μονο 10 - 15 Ε διαφορα... πανε στο ΗΧ

2) Ναι το έχω δοκιμάσει και μαλιστα πολυ προσφατα, αν δεν κοστιζε ένα μικρο ελληνικο μισθό θα το είχα παρει χωρίς δεύτερη κουβέντα!

3) Gaminng και να μην είναι ογκώδες λίγο δύσκολο... εκτος αν το g510 δεν το θεωρεις ογκώδες οποτε και αυτά που σου πρότεινα θα σε καλυψουν...

Αν αντεχεις τα 130 που ζητάει το Κ90 τότε με την μία εκει... άλλη αισθηση εντελώς το μηχανικο!!

Δημοσ.

1) εννοείς το ΑΧ-850?

2) το microsoft το έχεις δοκιμάσει?

όχι τίποτα άλλο απλά από gaming mouse έχω δοκιμάσει μονο microsoft για αυτό και με βλέπεις διστακτικό..

3) το 130ari θα προτιμούσα να το αποφύγω :P

Δημοσ.

1) εννοείς το ΑΧ-850?

2) το microsoft το έχεις δοκιμάσει?

όχι τίποτα άλλο απλά από gaming mouse έχω δοκιμάσει μονο microsoft για αυτό και με βλέπεις διστακτικό..

3) το 130ari θα προτιμούσα να το αποφύγω :P

1. Ναι σορρυ..

2. Ναι και δεν με βολεψε καθολου στο χερι... αλλα αυτο εξαρτάται και απο τον χρήστη.

3. Τα top πράγματα κοστίζουν.... :devil:

Δημοσ.

Razer Deathadder κ Lycosa, και τροφοδοτικο το M2 Silent Pro της Coolermaster.

Για το gaming mouse και keyboard για εμενα ασυζητητη.

Δημοσ.

αχ αυτή η αναμονή...μου τι δίνει!

από τεταρτη περιμένω το ax-850 ,δεν άντεξα και πήρα έναν ακόμα HDD WD Green...

μένει τώρα να πάω σε κάποιο κατάστημα να δω από κοντά το G700 γιατί άκουσα πως το laser που έχει το sidewinder δεν είναι και τόσο καλο τελικά...

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει και τα 2 mouse όταν στο δικό μου τα έπαιξε η πλακέτα και κατέληξα στο logitech. Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος καιμ ην ξεχνάς οτι η logitech έχει μακράν καλυτερο support από όλες της άλλες εταιρίες.

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει και τα 2 mouse όταν στο δικό μου τα έπαιξε η πλακέτα και κατέληξα στο logitech. Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος καιμ ην ξεχνάς οτι η logitech έχει μακράν καλυτερο support από όλες της άλλες εταιρίες.

Καλα και της ms το support δεν παει πίσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...