gergeo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολους!ανοιγω το παρον θεμα για να με βοηθησετε οσο μπορειτε για να κανω(αν μπορω)o/c τον υπολογιστη μου. οπως εχω αναφερει ξανα εχω τον intel i7 920 2,67(21x133),asus pt6 ws pro 1333hz,gforce gts 250. Η θερμοκρασια σε ηρεμια ειναι 45-50 ενω με το prime 95(8threads φτανει 100.) 1ον)χωρις αλλαγη ψυκτρας μπορω o/c? 2ον)λογω προβληματων κινητικων μπορω o/c απευθειας απο τα windows? 3o)kai teleytaia alla συματικο αξιζει το o/c?πχ αν το παω στα 3,2+(αν παει) θα δω διαφορα μεγαλη(παιχνιδια,ιντερνετ,πολλα προγραμματα μαζι,μεταφορα αρχειων κ.ο.κ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 1ον)χωρις αλλαγη ψυκτρας μπορω o/c? Όχι. 2ον)λογω προβληματων κινητικων μπορω o/c απευθειας απο τα windows? Μπορείς αλλά δεν συνιστάται. 3o)kai teleytaia alla συματικο αξιζει το o/c?πχ αν το παω στα 3,2+(αν παει) θα δω διαφορα μεγαλη(παιχνιδια,ιντερνετ,πολλα προγραμματα μαζι,μεταφορα αρχειων κ.ο.κ? Σε τίποτα απ όσα αναφέρεις δεν θα δεις καμία διαφορά εκτός από τα παιχνίδια που και πάλι παίζεται από την κάρτα γραφικών που έχεις. Αν έχεις καμια πάρα πολύ δυνατή, το o/c θα σε βοηθήσει ενδεχομένως. Αλλιώς ούτε εκεί.
gergeo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 μπορεις να μου προτεινεις καποιο software?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θα σου προτείνουν αυτοί που ασχολούνται.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θα σου προτείνουν αυτοί που ασχολούνται. Οχι,εσυ να προτεινεις μιας και απαντησες πρωτος
GothmogGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 OC μεσω software ποσο μαλλον σε s1366 το ξεχνάς... μονο μεσω bios... Απο εκέι και πέρα όμως κοιτα πρώτα απολα να λύσεις το σοβαρό θέμα θερμοκρασιών που έχεις και άσε το oc στην άκρη προς το παρον... Ειπαμε είνια θερμοαιμοι οι 1366 αλλα όχι και 100αρες!! Το κουτί έχει καθαριστεί ποτε εσωτερικά? Θερμοαγώγιμη έχει αλλαχτεί ποτε?
gergeo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το κουτι καθαριστικε πολυ καλα πριν 2 μηνες..δεν εχω αλλαξει τιποτα.
GothmogGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Βγαζεις ψυκτρα την καθαριζεις πολυ καλα και αναμεσα στα αλουμινενια φυλλα ... βαζεις καινουργια θερμοαγωγιμη και κοιτας παλι θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα