Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά καλησπέρα σας :Ρ

Λοιπόν, στον παλιό μου υπολογιστή είχα έναν σκληρό, ο οποίος ήταν χωρισμένος σε δύο κομμάτια, το ένα έχει χώρο 48,8GB και το άλλο 100GB. Ήταν έτσι, για να έχω στο ένα τα windows και στο άλλο τα αρχεία. Τώρα που πήρα καινούργια κεντρική μονάδα πήρα και έναν 750GB στον οποίο έχω τα windows (αν και θα τα βάλω σε ssd σε λίγες μέρες). Απλά τώρα θέλω να κάνω τα δύο κομμάτια αυτά ένα για να τον έχω για χώρο αποθήκευσης όπως και τον 750GB.

Δημοσ.

start-run-diskmgmt.msc πατάς enter και στον δίσκο που θέλεις σβήνεις και τα δύο partition και φτιάχνεις ένα νέο για αρχεία.Η σβήνεις αυτό των windows και κάνεις extend το άλλο.

Δημοσ.

Θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία σου ή δεν σε απασχολεί?

Αν δεν σε απασχολούν τα αρχεία, σβήσε από τη διαχείριση δίσκων και τα 2 partition και φτιάξε ένα νέο partition με το σύνολο του χώρου των δίσκων.

Δημοσ.

Έχω 58GB που θέλω να κρατήσω στον προς το παρόν 100στάρι αλλά αν είναι καλύτερα να μην έχει τίποτα και να γίνει διαμόρφωση τα μεταφέρω στον 750. Να το κάνω ή δεν χρειάζεται??

Δημοσ.

Θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία σου ή δεν σε απασχολεί?

Αν δεν σε απασχολούν τα αρχεία, σβήσε από τη διαχείριση δίσκων και τα 2 partition και φτιάξε ένα νέο partition με το σύνολο του χώρου των δίσκων.

Έχω 58GB που θέλω να κρατήσω στον προς το παρόν 100στάρι αλλά αν είναι καλύτερα να μην έχει τίποτα και να γίνει διαμόρφωση τα μεταφέρω στον 750. Να το κάνω ή δεν χρειάζεται??

Δημοσ.

κάνε μεταφορά ότι θες στον καινούριο δίσκο και μετά κάνε διαγραφή των partition του παλιού , μετά φτιάξε ένα καινούριο partition και κάνε του κανονικό Format (όχι Quick)

Δημοσ.

Έκανα μεταφορά τα αρχεία μου και έσβησα τα 2 partition. Πήγα Διαχείριση δίσκων. Τώρα κάνω δημιουργία εικονικού σκληρού δίσκου? Αν ναι μετά γράφω 160Gb? Και ποιά επιλογή από τις δύο που έχει επιλέγω??

Σόρρυ ρε παιδιά αλλά επειδή δεν ξέρω πως γίνεται και για να μην κάνω κάτι λάθος σας ρωτάω. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Μάγκες ακόμα δεν έκανα δουλειά, θέλω μια διευκρίνηση. Έκανα διαμόρφωση τον σκληρό, αλλά τώρα πως θα μου τον εμφανίσει στον υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Εαν έκανες νέο partition, διαμόρφωση και πήρε και γράμμα, τότε θα τον εμφανίσει μόνος του στον υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Εαν έκανες νέο partition, διαμόρφωση και πήρε και γράμμα, τότε θα τον εμφανίσει μόνος του στον υπολογιστή μου.

Δεν μου τον εμφάνισε.... :/

post-249003-0-38528800-1350913459_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...