Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με κάποιο τρόπο ασφαλή και κατάλληλο να αποθηκεύσω/μαζέψω/φυλλάξω τα έπιπλα κήπου του μπαλκονιού μου, στο μπαλκόνι μου. Όπως καταλαβαίνετε θα τρώνε όλες τις καιρικές συνθήκες όλων των εποχών μέχρι να τα ανοίξω πάλι την άνοιξη, οπότε θέλω με κάποιο τρόπο να τα προφυλάξω τόσο από τον ήλιο και τα νερά όσο και από τη σκόνη. Αρχικά σκέφτηκα μια λύση να τα στοιβάξω όλα και να κάνουν έναν όγκο τον οποίο θα τοποθετήσω πάνω σε έναν ειδικό μουσαμά τον οποίο στη συνέχεια θα τον δέσω σαν πουγγί με αυτά μέσα. Στοιβαγμένα όλα τα έπιπλα μαζί κάνουν ένα παραλληλεπίπεδο διαστάσεων πλάτους110 x ύψους160 x μήκους100cm.

Τι λέτε; Ιδέες;

Δημοσ.

χμμ εάν είναι να πάρω κάτι τέτοιο δεν παραγγέλνω μια custom σε έναν που φτιάχνει κουκούλες αυτοκινήτων, να έχει και φερμουάρ και να το κλείνει υδατοστεγώς;

Δημοσ.

αν το μπαλκόνι σου είναι σκεπαστό , μάζεψε τα μέσα μέσα και μη βάλεις τίποτα..

ή μην τα μαζέψεις καθόλου..

τα έπιπλά κήπου είναι ψημένα ξύλα και περασμένα με διάφορα δηλητήρια για να μην επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες ...

αν δεν τα βλέπει ο ήλιος είναι μια χαρά.... το πολύ πολύ να τους ρίξεις ένα μουσαμά από πάνω αν τα βλέπει ο ήλιος..

και αν μαζεύει νερά το μπαλκόνι , να τα σηκώσεις με κανένα φελιζόλ για να μην ακουμπάνε κάτω..

αν είναι της πούτσας και έχουμε μεταλλικά μέρη που σκουριάζουν, μάζεψε τα σε κλειστό χώρο.

Δημοσ.

χμμ εάν είναι να πάρω κάτι τέτοιο δεν παραγγέλνω μια custom σε έναν που φτιάχνει κουκούλες αυτοκινήτων, να έχει και φερμουάρ και να το κλείνει υδατοστεγώς;

Ε αυτες ειναι οι επιλογες .Αδιαβροχος μουσαμας-πλαστικο.Με το 45 που εβαλε η μαφαλντα παιρνεις πιο περιποιημενη κατασταση.Γιατι ο μαστορας λιγοτερα θα σου παρει ?

Τυλιξε τα και με εκεινο το ψιλο φιλμ το αδιαβροχο απο κατω , ετσι για ψυχολογικους λογους :-)

Δημοσ.

Είναι έπιπλα κήπου;;; Αν ναι, είναι έτοιμα να αντέξουν σε έντονες καιρικές συνθήκες.

Αν είναι ξύλινα, μπορείς να πάρεις βερνίκι από ένα χρωματοπωλείο (αν θυμάμαι καλά, έχει γύρω στα 4-5 ευρώ το σπρέι) και να τα περάσεις ένα χεράκι. Προστατεύει από ήλιο/νερό κτλ. Είναι διάφανο.

Αν δεν είναι κήπου τότε θα χαλάσουν εύκολα. Μπορείς πάλι να τα περάσεις με το βερνίκι αλλά καλύτερα να τα μαζέψεις κάπου. Μπορείς να πάρεις διάφανα πλαστικά τραπεζομάντιλα (κάπου 1-2 ευρώ το μέτρο κάνει) και να τα σκεπάσεις για να μη σου χαλάσουν.

Αλλά αν είναι έπιπλα κήπου, δεν θα έχεις πρόβλημα. Για αυτό λέγονται Κήπου... αντέχουν σε έντονες καιρικές συνθήκες με το ψήσιμο και τα βερνίκια που έχουν "φάει" :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είναι έπιπλα κήπου αλλά είναι ραντάν πλαστικό το οποίο φοβάμαι μήπως με τον ήλιο ξεθωριάσει κλπ. οπότε καλό θα ήτανε να τα σκέπαζα. Οπότε τελικά θα ψάξω για μουσαμάδες να τα καλύψω, αλλά που να ψάξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...