maniac89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Γειά σας παιδιά! Έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με το πόσο είναι το bandwidth μου; Τα αποτελέσματα από το speedtest που κάνω είναι: Download Speed : 10.8 Mbps Upload Speed : 0.81 Mbps To bandwidth μου ποιό είναι το 10.8; Το ρωτάω γιατί διάβασα ότι το ασύρματο δίκτυο προσφέρει bandwidth μέχρι 54 Mbps οι συνδέσεις γιατί είναι τόσο μικρότερες; Ευχααριστώ πολύ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 τα 54mbps που λες είναι για το ασύρματο τοπικό δίκτυο, όχι για την γραμμή του internet... 2
ipduh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 και ως το ασύρματο router σου πας με εώς και 54Μb/s και απο εκεί και πέρα πας με ότι σου δίνει ο πάροχος σου ... μπορείς να το δεις στο Modem-Router που έχεις ... τελικά πας με την μικρότερη ταχύτητα απ' αυτές τις δύο εάν το τέστ που έκανες είναι αξιόπιστο τότε .. η χωρητικότητα της συνδεσής σου --το bandwidth είναι: Download Speed : 10.8 Mb/s -- κίνηση προς εσένα Upload Speed : 0.81 Mb/s -- κίνηση από εσένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα