nichrys4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 θα ηθελα να με ενημερωσετε εαν αυτο το μοντελο δεχετε αναβαθμιση σε 4.1 επίσης εάν η τιμή στα 300€ ειναι καλη που την εχω βρει απο φίλο και σε 16gb & 3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ποσο καιρο το εχει αυτος που το δινει; Εγγυηση εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nichrys4 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ποσο καιρο το εχει αυτος που το δινει; Εγγυηση εχει; 2 μήνες με απόδειξη από πλαίσιο μάλλον για 2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μωρε λες να ειναι ενα που πουλησα εγω πριν απο λιγο καιρο; Εγω το ειχα δωσει στα 330ευρω, 2 μηνων απο Πλαισιο. Στα 300ευρω η τιμη ειναι απλα καλη. Οχι ευκαιρια δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα