alex85 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εχω κατι παπαγαλακια αγαπης πανεμορφα !τωρα ειδα ενα παπαγαλο σε ενα μαγαζι πανεμορφο μεγαλο.αλλα εκτος οτι το ταμειο ειναι μειον σκεφτομαι οτι μπορει να παθει κατι και να τον χασω.και κανει και πολυ ακριβα.τι λετε?
status Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου γκρι ειναι Γκρι, αφρικανικός γκρι; Γύρω στα 750€~ κάνει..
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Πριν αποφασισεις να παρεις εναν παγαγαλο, εχε υποψη σου πως δεν ειναι ολοι οι παπαγαλοι για ολους τους ανθρωπους. Αλλοι θελουν πολλη φροντιδα και ασχολια, αλλοι λιγοτερη, αλλοι ειναι φοβερα δυνατοι και δυναμικοι, αλλοι λιγοτερο. Δεν μπορεις να παρεις εναν macaw ξερωγω και να λειπεις 10 ωρες απο το σπιτι γιατι παιζει να το βρεις γιαπι και οι υπολοιποι ενοικοι να εχουν μαζεψει υπογραφες για να σε διωξουν λογω ηχορυπανσης. ΠΑραδειγμα το παραπανω γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να εχεις το συγκεκριμενο γυπα σε ενα μεσο διαμερισμα. Νομιζω πως ο αφρικανικος γκρι ειναι για experienced ιδιοκτητες. Aυτο σημαινει πως θελει ιδιαιτερη φροντιδα, ελλειψη της οποιας μπορει να οδηγησει σε δυστυχισμενο πτηνο (ή νεκρο) και δυστυχισμενο ιδιοκτητη. Ψαξτο με τις ρατσες παντως αν θελεις να υιοθετησεις "απλα εναν παπαγαλο".
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 parrotlets φίλε μου . Πολύ όμορφα Οντως ειναι γαματα! Αλλα δεν εχω βρει κανεναν εκτροφεα στην Αθηνα γμτ. Σε pet shop δεν το συζηταω, με πανε στα lovebirds. Οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια ευπροσδεκτη (χωρις να θελω να κανω hijack το θεμα του φιλου).
alex85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 δε ξερω.τι προαλες τα παπαγαλακια τις αγαπης που εχω εκαναν 5 αβγα.τα 2 ηταν κλουβια.και απο τα τρια τα 2 ψωφισαν.και τους ριχνω και σταγονες για τις αρωστιες και βιταμινες και απολα.τι εγινε ιδεα δεν εχω
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οντως ειναι γαματα! Αλλα δεν εχω βρει κανεναν εκτροφεα στην Αθηνα γμτ. Σε pet shop δεν το συζηταω, με πανε στα lovebirds. Οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια ευπροσδεκτη (χωρις να θελω να κανω hijack το θεμα του φιλου). suspicious mode on: Ψιτ, ψιτ νεαρέ, μπορώ να σε δικτυώσω, κοινώς έχω parrot guy..pet shopa. suspicious mode off.
alex85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 πες καθαρα αυτο που θελεις να μου πεις γιατι μπερδεβομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα