Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκινησατε προετοιμασια?

Ρωτάς στα μέσα σχεδόν της χρονιάς αν ξεκινήσαμε προετοιμασία; Παίζει να έχεις γράψει το μήνυμα από Ιούλιο και να ξέχασες να πατήσεις το "Submit".

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ξαναδίνω και έχω φτάσει σε κάποια μαθήματα σχεδόν στη μέση, την Ιστορία κατεύθυνσης την τελείωσα.

Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι ξαναδίνω ή αυτό είναι το Φεβρουάριο??

Δημοσ.

Εγώ ξαναδίνω και έχω φτάσει σε κάποια μαθήματα σχεδόν στη μέση, την Ιστορία κατεύθυνσης την τελείωσα.

Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι ξαναδίνω ή αυτό είναι το Φεβρουάριο??

Τα τελευταια χρονια τον Φεβρουαριο τοτε... Ρωτα και στο σχολειο σου παντως.

Δημοσ.

ΓΕΛ-τεχνολογικη κατ. ΑΟΔΕ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ τελειωσα και κανω επαναληψεις και σε ολα τα υπολοιπα τελειωνω τα χριστουγεννα. Α ολα τα κανω σε φροντιστηρειο.

Δημοσ.

Εγω εδινα περσυ, θετικη ημουν κ περασα σε ΤΕΙ...το μονο π εχω να πω ειναι καλο κουραγιο...Μετα τον Μαρτη θα τα παιξετε και θελει πολυ υπομονη! Τετοιο καιρο δεν ειχα ανοιξει βιβλιο παντως (οπως κ στο υπολοιπο της χρονια φυσικα :devil: )

Δημοσ.

ΓΕΛ-τεχνολογικη κατ. ΑΟΔΕ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ τελειωσα και κανω επαναληψεις και σε ολα τα υπολοιπα τελειωνω τα χριστουγεννα. Α ολα τα κανω σε φροντιστηρειο.

Ωρε παλικάρι...ποτε πρόλαβες να τελειώσεις ΑΟΔΕ? Εγώ θυμάμαι την είχαμε τελειώσει στο φροντ κανα μήνα+ πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες. Βέβαια την είχα μάθει μπαμ και πήγα και έγραψα 20ρι :P

Οσο αφορά τον TS, φίλε μου αυτό που σε συμβουλεύω είναι να φτιάξεις ενα καλό πρόγραμμα διαβάσματος...Ειδικά τώρα δεν θέλει ούτε υπερβολές ούτε τίποτα.. Ένα καλό πρόγραμμα και να το ακολουθείς...Μετά απο τα χριστούγεννα θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.....Υπομονή πάντως. 7 μήνες είναι θα περάσουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...