alexbz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ξεκινησατε προετοιμασια??διαβαζεται?ειστε γελ η επαλ?? αυταα
nilosgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Το 09 που εδινα εγω, τετοια εποχη ειμουν στο ~1/3 της υλης, εκανα ιδιετερα (19€/ωρα), γενικο λυκειο, θετικη
giorgos147 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ξεκινησατε προετοιμασια? Ρωτάς στα μέσα σχεδόν της χρονιάς αν ξεκινήσαμε προετοιμασία; Παίζει να έχεις γράψει το μήνυμα από Ιούλιο και να ξέχασες να πατήσεις το "Submit". 2
panos2171 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ξαναδίνω και έχω φτάσει σε κάποια μαθήματα σχεδόν στη μέση, την Ιστορία κατεύθυνσης την τελείωσα. Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι ξαναδίνω ή αυτό είναι το Φεβρουάριο??
cris41 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ξαναδίνω και έχω φτάσει σε κάποια μαθήματα σχεδόν στη μέση, την Ιστορία κατεύθυνσης την τελείωσα. Ξέρει κάποιος αν θα πρέπει να δηλώσω από τώρα ότι ξαναδίνω ή αυτό είναι το Φεβρουάριο?? Τα τελευταια χρονια τον Φεβρουαριο τοτε... Ρωτα και στο σχολειο σου παντως.
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ΓΕΛ-τεχνολογικη κατ. ΑΟΔΕ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ τελειωσα και κανω επαναληψεις και σε ολα τα υπολοιπα τελειωνω τα χριστουγεννα. Α ολα τα κανω σε φροντιστηρειο.
arxangelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εγω εδινα περσυ, θετικη ημουν κ περασα σε ΤΕΙ...το μονο π εχω να πω ειναι καλο κουραγιο...Μετα τον Μαρτη θα τα παιξετε και θελει πολυ υπομονη! Τετοιο καιρο δεν ειχα ανοιξει βιβλιο παντως (οπως κ στο υπολοιπο της χρονια φυσικα )
TheOneGandalf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ΓΕΛ-τεχνολογικη κατ. ΑΟΔΕ,ΒΙΟΛΟΓΙΑ τελειωσα και κανω επαναληψεις και σε ολα τα υπολοιπα τελειωνω τα χριστουγεννα. Α ολα τα κανω σε φροντιστηρειο. Ωρε παλικάρι...ποτε πρόλαβες να τελειώσεις ΑΟΔΕ? Εγώ θυμάμαι την είχαμε τελειώσει στο φροντ κανα μήνα+ πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες. Βέβαια την είχα μάθει μπαμ και πήγα και έγραψα 20ρι Οσο αφορά τον TS, φίλε μου αυτό που σε συμβουλεύω είναι να φτιάξεις ενα καλό πρόγραμμα διαβάσματος...Ειδικά τώρα δεν θέλει ούτε υπερβολές ούτε τίποτα.. Ένα καλό πρόγραμμα και να το ακολουθείς...Μετά απο τα χριστούγεννα θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.....Υπομονή πάντως. 7 μήνες είναι θα περάσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα