Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται επισκευη σε μονιτορ?

για καποιο λογο η οθονη στη δεξια μερια εμφανισε καθετες γραμμες πολυχρωμες :P

εχει ακομα εγγυηση.θα μου την επισκευασουν? η υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δημιουργησα εγω το προβλημα?

η μαρκα ειναι lg και ειναι και 3d

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που είναι εντός εγγύηση δεν σε νοιάζει αν επισκευάζεται ή όχι, θα στην αλλάξουν στη χειρότερη...

Δημοσ.

από την στιγμή που είναι εντός εγγύηση δεν σε νοιάζει αν επισκευάζεται ή όχι, θα στην αλλάξουν στη χειρότερη...

ασ πουμε στη χειροτερη τον περιπτοσεων οτι δεν μου την αλλαζουν η οτι δεν καλυπτεται. (μου εχει συμβη ξανα στο ιδιο καταστημα με προηγουμενη αγορα)

υπαρχει service που να φτιαχνουν καπου στην αθηνα? η καποιος μαστορας

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν υπάρχει εξωτερική ζημιά δεν γίνεται να μην καλύπτεται...

συνέβη στο ίδιο κατάστημα ενώ δεν έφταιγες?

η ίδια η αντιπροσωπία μπορεί να στη φτιάξει πάντως αν είναι εκτός εγγύησης...

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει εξωτερική ζημιά δεν γίνεται να μην καλύπτεται...

συνέβη στο ίδιο κατάστημα ενώ δεν έφταιγες?

η ίδια η αντιπροσωπία μπορεί να στη φτιάξει πάντως αν είναι εκτός εγγύησης...

ναι βασικα ηταν κατι ακουστικα και ειχαμε θεμα με το αν εχει ληξει η εγγυηση και ακρη δε βρηκα.δεν ηταν μεγαλο το κοστος και ετσι δεν ασχοληθηκα.αλλα τωρα μιλαμε για οθονη.

τεσπα θα εχω νεα απο βδομαδα γιατι τους περνει καιρο να ελενξουν εκει μεσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

τελείως διαφορετική περίπτωση, μην ανησυχείς πάντως, αν δεν υπάρχει εξωτερική ζημιά δεν μπορούν να σου ρίξουν άκυρο...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται επισκευη σε μονιτορ?

για καποιο λογο η οθονη στη δεξια μερια εμφανισε καθετες γραμμες πολυχρωμες :P

εχει ακομα εγγυηση.θα μου την επισκευασουν? η υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δημιουργησα εγω το προβλημα?

η μαρκα ειναι lg και ειναι και 3d

Καθετες γραμμες πολυχρωμες = dead panel!Και να το θελες δεν μπορεις να το κανεις καπως!

Δεν φταις εσυ.Θα στο αλλαξουν στην εγγυηση 100%.

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

Είχα κινητό lg πάω στην Vodafone μου λένε έχει λήξει η εγγύηση ήταν ένα χρόνο. Παίρνω αντιπροσωπεία τελικά είχε δύο χρόνια και σε 3 μέρες ήτανε σπίτι μου φτιαγμένο.

Δημοσ.

Καθετες γραμμες πολυχρωμες = dead panel!Και να το θελες δεν μπορεις να το κανεις καπως!

Δεν φταις εσυ.Θα στο αλλαξουν στην εγγυηση 100%.

αυτο εμενα μου θυμιζει καρτα γραφικων,τι δοκιμασες σε αλλο pc?

Δημοσ.

Eιχα αλλαξει εγω 2 pc και 2-3 VGΑ καλώδια.Στο 1ο pc to δοκιμασα με 2 καρτες.Μια AMD, μια Nvidia.

Μεχρι που εφαγα τα ματια μου στο google και ειδα οτι ειναι dead panel.

Δημοσ.

Πρεπει να εχει θεμα η οθονη. την ειχα παρει απο γνωστο καταστημα σε στοκ (δηλαδη used) αλλα μου εδωσαν κανονικα 16 μηνες εγγυηση.

απο τις πρωτες μερες που την ειχα καμια φορα οταν το pc εμπενε σε αναστολη οταν ανοιγε η οθονη παλι ειχε γραμες σε ολο το μηκος (εκει χεστικα μπορω να πω) και απλα εκλεισα και ανοιξα την οθονη και ολα κομπλε. τωρα εγινε αυτο μονο σε ενα μερος τις οθονης. ελπιζω να γινει επισκευη γιατι αντικατασταση δε παιζει, ειναι παλιο μοντελο. προκειτε για αυτο http://www.lg.com/us...-PF-lcd-monitor

Δημοσ.

το πολυ να σου δωσουν αλλο μοντελο στα ιδια λεφτα που χες δωσει.Αν δεν εχουν ή εχει σταματήσει η παραγωγη του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δημοσ.

Προσωπικά θα επαιρνα ενα τηλ πρωτα σε Lg Και μετα θα ασχολιομουν με το γνωστο καταστημα που την πηρες..Ποτε δε ξερεις αν θα σου φερουν καινουρια(εστω refurbished) γιατι να μη το δοκιμασεις και να καθεσαι να παιζεις με το αν θα στην αλλαξει ή οχι και με τι; Κανε μια δοκιμη απευθειας στην LG..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...