blackhill66 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εχω 3 χρονακια HOL ολα δουλευανε σφαιρα...αλλα με τοσο καλη προσφορα(σταθερο και κινητο απεριοριστα αστικα υπεραστικα+απεριοριστα απο το κινητο προς σταθερο και αντιστροφα+300 λεπτα τον μηνα προς αλλα κινητα και απο το σταθερο και απο το κινητο+350μβ ιντερνετ στο κινητο +και ενα τηλεφ.αξιας 150 ευρω δωρο στο γιο με 49,90 ολα εεε δεν αντεξα. Τωρα βεβαια με HOL επιανα 15000 περιπου και down torr 1,3-1,4 mb/sec (ισως λογω του οτι ειμαι κοντα στον οτε ,καμμια 500αρια μετρα Θα σας πω παντως εντυπωσεις οταν μπει
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα ειναι να δουλεύει γιατι σε 3 threads εδώ μέσα δεν δουλεύει.. μακαρι σ'εσενα ολα να πανε καλά.. Οπότε και 5 ευρω να δίνεις είναι πολλά για κάτι που δεν ? έχεις..
andrewgarb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ενημερωτικα, το zte router που θα σου δωσουν ειναι ΜΑΚΡΑΝ το χειροτερο ρουτερ που υπαρχει. Δεν θα πιανει σημα ουτε στα 5 μετρα. Εχω αλλαξει ηδη 2, και ολα εχουν το ιδιο θεμα. Μεσω ethernet, μια 13αρα σιγουρα.
blackhill66 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 μηδενα προ του τελους μακαριζε..............ειδομεν
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 μπορει να βαλει το παλιο του πανω αμα δεν το παρει η Hol.συν ενα οτι τα zte ειναι οτι να νε μαζι με το 99 τις 100 των δωρεαν ρουτερ.
blackhill66 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον παιδες σημερα συνδεθηκα στην wind,δεν αλλαξα καν το παλιο ρουτερ της hol ,και το αφησα ως ειχε ,με την χολ συγχρονιζε στα 14600 και το ιδιο ακριβως και με την wind,ολα ρολοι μια χαρα και το τηλεφωνο καμπανα,ειμαι στο wind one L ,Eνα πακετο πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα