bluesattack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εχω ενα 640αρη δισκο .Συγκεκριμενα αυτον -> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303735 Το mobo υποστηριζει sata 2 Δεν εχω ασχοληθει καθολου με ssd , εχω διαβασει κατι λιγα αλλα συναντω συχνα σε θεματα την φραση <σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις μεγαλη διαφορα...> Aν παρω λοιπον εναν 160αρη ssd θα δω διαφορα και τελικα θα ειναι μικρη η μεγαλη ? Αναφερομαι σε boot time , copy paste ,γενικοτερη ανταποκριση φορτωμα-χρηση προγραμματων (τα συνηθη , οχι κατι εξειδικευμενο)
xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Στα συνηθη που θες, θα δεις πολυ μεγαλες διαφορες στα boot times και στην ανταποκριση. Αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα και δεν σε ενδιαφερει η χωρητικοτητα, παρε εναν 120αρη για να περασεις μεσα τα προγραμματα που θες + τα windows με τους drivers.
Haldol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Η φράση "σε καθημερινή χρήση δε θα δεις μεγάλη διαφορά" είναι urbanιά από τις λίγες. Η διαφορά που θα κάνει ένας SSD σε σχέση με έναν μηχανικό δίσκο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σε όλα αυτά που λες, το σύστημά σου θα είναι πολλές φορές πιο "σπιρτόζικο". 1
petranthe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Φίλε η διαφορά θα είναι χαώδης...Αν πάρεις έναν ssd πολύ δύσκολα θα ξαναβάλεις λειτουργικό σε HDD...
Vad88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 η διαφορα ειναι τρελη,με ενα καλο συστημα να φανταστεις θα κανεις restart εν ριπη οφθαλμου μεσα σε 5-6 δευτερολεπτα για παραδηγμα...
SharkGamer007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ένα σου λέω και εγώ στην αρχή αυτό πίστευα αλλά μόλις έβαλα τον SSD τα είδα OΛΑ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα