Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα 640αρη δισκο .Συγκεκριμενα αυτον ->

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303735

Το mobo υποστηριζει sata 2

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με ssd , εχω διαβασει κατι λιγα αλλα συναντω συχνα σε θεματα την φραση <σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις μεγαλη διαφορα...>

Aν παρω λοιπον εναν 160αρη ssd θα δω διαφορα και τελικα θα ειναι μικρη η μεγαλη ? Αναφερομαι σε boot time , copy paste ,γενικοτερη ανταποκριση φορτωμα-χρηση προγραμματων (τα συνηθη , οχι κατι εξειδικευμενο)

Δημοσ.

Στα συνηθη που θες, θα δεις πολυ μεγαλες διαφορες στα boot times και στην ανταποκριση.

Αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα και δεν σε ενδιαφερει η χωρητικοτητα, παρε εναν 120αρη για να περασεις μεσα τα προγραμματα που θες + τα windows με τους drivers.

Δημοσ.

Η φράση "σε καθημερινή χρήση δε θα δεις μεγάλη διαφορά" είναι urbanιά από τις λίγες. Η διαφορά που θα κάνει ένας SSD σε σχέση με έναν μηχανικό δίσκο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σε όλα αυτά που λες, το σύστημά σου θα είναι πολλές φορές πιο "σπιρτόζικο".

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε η διαφορά θα είναι χαώδης...Αν πάρεις έναν ssd πολύ δύσκολα θα ξαναβάλεις λειτουργικό σε HDD...

Δημοσ.

η διαφορα ειναι τρελη,με ενα καλο συστημα να φανταστεις θα κανεις restart εν ριπη οφθαλμου μεσα σε 5-6 δευτερολεπτα για παραδηγμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...