Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. Εδω και καμποσο καιρο οταν το ψυγειο του σπιτιου μου σταματαγε και εμπαινε στο "ρελαντι" η οθονη μου ειχε παρενεργειες (οριζοντιες γραμμες). Τις 2-3 τελευταιες μερες αυτο αλλαξε και η οθονη μου πλεον σβηνει για 1-2 δευτερολεπτα οταν συμβαινει αυτο...

Φοβαμαι η αληθεια ειναι μην γινει καμια ζημια στον υπολογιστη (αφορμη ψαχνω να αλλαξω οθονη :P)..

Τι μπορει να συμβαινει?

ΥΓ. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει σχεση αλλα η λαμπα του μπανιου μου εχει καει 3 φορες σε 6 μηνες..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

να ρωτήσω αν τα έχεις πάνω στο ίδιο πολύμπριζο μήπως;

αν όχι μήπως ειναι πάνω στην ίδια γραμμη/ασφάλεια του πίνακα;

δοκίμασες να βάλεις σε άλλη μπρίζα κάποια απο τις συσκευές;

*αν συνεχίσει ΝΑΙ θα εχεις πρόβλημα.

**η λάμπα του μπάνιου που καίγεται υποδυκνείει κατα κάποιο τρόπο οτι απο κάπου υπάρχει διαρροή; (καλύτερα να πει το σωστό όρο ενας ηλεκτρολόγος - υπάρχουν αρκετοι εδω μεσα)

Δημοσ.

Οχι ειναι σε ξεχωριστη πριζα το ψυγειο..

Τωρα για τη γραμμη τι να σου πω , το σπιτι μου studio ειναι , διπλα διπλα το ψυγειο με το PC..

Πως το τσεκαρω? Κατεβαζω μια μια τις ασφαλειες? :P

Θενκς.

• Like 1
Δημοσ.

ναι....

είναι τυπικό φαινόμενο όταν έχεις μοτέρ σε ίδια γραμμή με ευαίσθητα ηλεκτρονικά.

θα στα γαμήσει όλα αν δεν το αλλάξεις (το ψυγείο σε άλλη γραμμή).. Καλά το είπες αυτό με τις ασφάλειες για να τσεκάρεις που είναι οι διαφορετικές γραμμές.

Επειδή η ασφάλεια του ψυγείου είναι δυνατότερη συνήθως, μάλλον πρέπει να τραβήξεις μπαλαντέζα σε άλλη πρίζα για τους υπολογιστές..

Δημοσ.

Δεν είναι στο δικό μου σπίτι αλλά με το που αλλάχτηκε η λάμπα άρχισε αυτό το πράγμα. Φυσικά αυτό μόνο όταν είναι στην αναμονή, αν την κλεισεις από το κουμπί δεν το κάνει (αυτό έλειπε!!! :P)

Δημοσ.

πόσες οι πιθανότητες η λάμπα να εκπέμπει και στην υπέρυθρη συχνότητα που ταιριάζει με το τηλεκοντρόλ;

Δοκίμασε να σκεπάσεις το "μάτι" της τηλεόρασης με κάποιο ύφασμα και μετά άναψε το φως να δείς αν θα το ξανακάνει. Επανάλαβε μερικές φορές με/χωρίς το ύφασμα..

• Like 1
Δημοσ.

πόσες οι πιθανότητες η λάμπα να εκπέμπει και στην υπέρυθρη συχνότητα που ταιριάζει με το τηλεκοντρόλ;

Δοκίμασε να σκεπάσεις το "μάτι" της τηλεόρασης με κάποιο ύφασμα και μετά άναψε το φως να δείς αν θα το ξανακάνει. Επανάλαβε μερικές φορές με/χωρίς το ύφασμα..

ειδαλλως εχει να κανει με θέμα συντονισμού των Hz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...