3leven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα.. Εδω και καμποσο καιρο οταν το ψυγειο του σπιτιου μου σταματαγε και εμπαινε στο "ρελαντι" η οθονη μου ειχε παρενεργειες (οριζοντιες γραμμες). Τις 2-3 τελευταιες μερες αυτο αλλαξε και η οθονη μου πλεον σβηνει για 1-2 δευτερολεπτα οταν συμβαινει αυτο... Φοβαμαι η αληθεια ειναι μην γινει καμια ζημια στον υπολογιστη (αφορμη ψαχνω να αλλαξω οθονη ).. Τι μπορει να συμβαινει? ΥΓ. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει σχεση αλλα η λαμπα του μπανιου μου εχει καει 3 φορες σε 6 μηνες.. Ευχαριστω..
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 να ρωτήσω αν τα έχεις πάνω στο ίδιο πολύμπριζο μήπως; αν όχι μήπως ειναι πάνω στην ίδια γραμμη/ασφάλεια του πίνακα; δοκίμασες να βάλεις σε άλλη μπρίζα κάποια απο τις συσκευές; *αν συνεχίσει ΝΑΙ θα εχεις πρόβλημα. **η λάμπα του μπάνιου που καίγεται υποδυκνείει κατα κάποιο τρόπο οτι απο κάπου υπάρχει διαρροή; (καλύτερα να πει το σωστό όρο ενας ηλεκτρολόγος - υπάρχουν αρκετοι εδω μεσα)
3leven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Οχι ειναι σε ξεχωριστη πριζα το ψυγειο.. Τωρα για τη γραμμη τι να σου πω , το σπιτι μου studio ειναι , διπλα διπλα το ψυγειο με το PC.. Πως το τσεκαρω? Κατεβαζω μια μια τις ασφαλειες? Θενκς. 1
kfyros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ναι.... είναι τυπικό φαινόμενο όταν έχεις μοτέρ σε ίδια γραμμή με ευαίσθητα ηλεκτρονικά. θα στα γαμήσει όλα αν δεν το αλλάξεις (το ψυγείο σε άλλη γραμμή).. Καλά το είπες αυτό με τις ασφάλειες για να τσεκάρεις που είναι οι διαφορετικές γραμμές. Επειδή η ασφάλεια του ψυγείου είναι δυνατότερη συνήθως, μάλλον πρέπει να τραβήξεις μπαλαντέζα σε άλλη πρίζα για τους υπολογιστές..
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 πολύ σωστά... βρες απο τις ασφάλειες μια αλλη γραμμή και 99% λυθηκε το προβλημα σου...
3leven Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Θα το επιχειρησω. Χιλια ευχαριστω παιδια.
panos2171 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μήπως μπορείτε να βρείτε λύση και στο θέμα ενεργοποίησης της τηλεόρασης με το άναμμα της λάμπας του δωματίου??
andreapaog328 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 με το που ανοιγεις το φως αναβει η τηλεοραση?
Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Awesome. Ηιμαυτοματο το συστημα! Ποιος μαγκας εκανε την δουλεια δεν ξερω.
panos2171 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι στο δικό μου σπίτι αλλά με το που αλλάχτηκε η λάμπα άρχισε αυτό το πράγμα. Φυσικά αυτό μόνο όταν είναι στην αναμονή, αν την κλεισεις από το κουμπί δεν το κάνει (αυτό έλειπε!!! )
Pantelwolf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 πόσες οι πιθανότητες η λάμπα να εκπέμπει και στην υπέρυθρη συχνότητα που ταιριάζει με το τηλεκοντρόλ; Δοκίμασε να σκεπάσεις το "μάτι" της τηλεόρασης με κάποιο ύφασμα και μετά άναψε το φως να δείς αν θα το ξανακάνει. Επανάλαβε μερικές φορές με/χωρίς το ύφασμα.. 1
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 πόσες οι πιθανότητες η λάμπα να εκπέμπει και στην υπέρυθρη συχνότητα που ταιριάζει με το τηλεκοντρόλ; Δοκίμασε να σκεπάσεις το "μάτι" της τηλεόρασης με κάποιο ύφασμα και μετά άναψε το φως να δείς αν θα το ξανακάνει. Επανάλαβε μερικές φορές με/χωρίς το ύφασμα.. ειδαλλως εχει να κανει με θέμα συντονισμού των Hz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα