adams24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καλημέρα παιδία εδώ και πολύ καίρο έχω πρόβλημα με τον οτε και άκρη δεν βγένει σκεύτομε να παώ σε wind η hol τη προτείνεται
humanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καλημέρα παιδία εδώ και πολύ καίρο έχω πρόβλημα με τον οτε και άκρη δεν βγένει σκεύτομε να παώ σε wind η hol τη προτείνεται Προσωπικά χρησιμοποιώ Wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Γενικά και σε σχέση με τη hol έχει καλύτερες τιμές, ωστόσο μεγάλο ρόλο παίζει και η περιοχή που μένεις - πες μου αν θέλεις, μήπως γνωρίζω σχετικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τι είδους πρόβλημα έχεις με τον ΟΤΕ;Αν έχει κανένα πρόβλημα η γραμμή σου λόγω δικτύου θα το κουβαλήσεις και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία.
adams24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 έκανα hol με 20Ε στα 6mbps 200 λεπτα σε σταθερά και 20 λεπτά σε κιν.. με τον οτε έχω αποσυνδέσεις εδώ και πολύ καίρο και τίποτα δεν κάνουν ναι το ξέρω οτι αν έχει προβλημα η γραμμή θα το έχω και με άλλες ετεριές τουλαχιστον θα πληρονώ ποιο λίγα εκτος αυτού ειμαι αρκέτα χρόνια στον οτε αν είχε πρίβλημα η γραμμή τις αποσυνδέσεις τις έβγαλε τώρα?? κατι αλλο παίζει μαλον
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορουσες απο την Hol να ζηταγες νεο βρογχο ωστε να παρεις αλλο χαλκο.εκτος αν ειναι κατι μεσα στον χωρο σου.τα στατιστικα γραμμης θα πρεπε να μας γραψεις για να δουμε τι γινεται πανω κατω με την γραμμη σου.εκτος αν μετα εφταιγε το ρουτερ.
adams24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 για νεο βρογχο δεν το ήξερα ρουτερ άλλαξα μπρζα άλλαξα τηλέφωνο άλλαξα γιατί και καλά μικροφονιζε καλώδιο άλλαξα τώρα αν είναι κάτι μέσα από τους τοίχους δεν το ξέρω αλλά και δεν με είπαν τίποτα να κοιτάξω όταν λες στατιστικά τι θέλεις να σου γράψω η συνδεση μου είναι 2 αρα ADSL status Up Up line rate (kbit/s) / Down line rate (kbit/s) 509 / 2048 Up SNR (dB) / Down SNR (dB) 24 / 20.3 Up CRC / Down CRC 0 / 0 Up FEC / Down FEC 0 / 356 Up HEC / Down HEC 0 / 0 απο εχθες που εκανα αιτιση στην hol ακομα δεν με εκανε αποσυνδεση περιεργο ξέχασα να πω ότι έχω πρόβλημα και με το λαπτοπ τώρα τελευταία δηλ δεν συνδέεται μου λέει ίντερνετ χωρίς πρόσβαση δοκίμασα και καρφωτές ip τίποτα μια μπαίνει μιο οχι ότι νάνε
Beerloah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Είχα μια απογοητευτική εμπειρία από Wind. Θεωρώ τη HoL μακράν πιο οργανωμένη και πολύ πιο ποιοτική εταιρία, συνεπώς προτείνω HoL χωρίς δεύτερη σκέψη. Υ.Γ Φίλοι και γνωστοί έχουν HoL (όπως και εγώ) και η εταιρία είναι απλά κορυφή. Βέβαια είναι και πως θα σου κάτσει, αν και πιστεύω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα