Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά μουσικής σε ipod


orestis000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά η αδερφή μου έχει αγοράσει ένα ipod(δεν ξέρω όνομα.... πάντως είναι αυτά τα μικρά τετραγονάκια που δεν έχουν οθόνη) αλλά δεν θέλει να βάλει αριθμό πιστωτικής για να το χρησιμοποιείσει ψάχνω διάφορα προγράμματα στο ίντερνετ αλλά κανένα δεν δουλεύει..... ποιο να δοκιμάσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το itunes ειναι ο τρόπος για να περνάς περιεχόμενο σε apple συσκευες μεσω του υπολογιστή σου.

 

Δε θέλει πιστωτική. Πιστωτική θέλει το Itunes store για να κατεβάσεις μουσική.

 

Αν η αδερφη σου εχει ηδη τη μουσικη στον υπολογιστη τότε την περνάει το ipod shuffle της μέσω του itunes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστωτική όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω ΔΕΝ χρειάζεσαι μόνο άμα θες να αγοράσεις κάποιο τραγούδι. Για να περάσεις mp3 στο ipod συνδέεις το ipod με το PC, το επιλέγεις από την λίστα αριστερά στο iTunnes και κάτω θα σου έχει κάτι κουτάκια κάποια τσεκαρισμένα και άλλα όχι. Εσύ θα τσεκάρεις αυτό που λέει "χειροκίνητη μεταφορά τραγουδιών" και πηγαίνεις στην κατηγορία με τα τραγούδια και περνάς εκεί μέσα τα mp3. Άμα δεν ξέρεις πως κατεβάζουμε mp3 από το youtube πες μου να σου δώσω πρόγραμμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ενεργοποιηθεί μια συσκευή της apple πρέπει πρώτα να καταχωρηθεί. Αυτό γίνεται μέσω του itunes όπως πολύ σωστά είπαν οι από πάνω.

Για να καταχωρηθεί όμως πρέπει να ορίσεις στοιχεία και ένα από αυτά ένας πιστωτικός λογαριασμός για να μπορείς να αγοράζεις από το apple store. Δεν είναι απαραίτητο όμως να δώσεις πιστωτική κάρτα, έχει λίγο παρακάτω στο σημείο που δηλώνεις κάρτα μια επιλογή No Card όπου δεν δηλώνεις κάρτα, αυτήν να επιλέξετε.

Επίσης, να έχετε υπ όψιν ότι δεν μπορείτε να καταχωρήσετε την συσκευή σε περισσότερους από 5 υπολογιστές γι αυτό. Θα πρέπει να κάνετε deauthorise κάποιον για να δηλώσετε το ipod σε άλλον υπολογιστή. Επίσης θα πρέπει να δώσετε ένα email που σίγουρα δουλεύει και δεν είναι κλειδωμένο γιατί δεν επιτρέπει η apple πολλές αλλαγές email.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...