Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω συνδεση ADSL 24Mb στον ΟΤΕ στην περιοχη της Αρτεμιδας και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

πριν δεκαπεντε μερες το ρουτερ συγχρονιζε στα 12,5/1 Mb και χωρις να κανω κατι μειωθηκε η ταχυτητα στα 8/0,9 Mb.

Εστειλα μηνυμα στον ΟΤΕ αναφεροντας το προβλημα και πριν δυο ωρες με καλεσε τεχνικος οπου της

εξηγησα τι συμβαινει και αρχισε να μου λεει διαφορα οτι και καλα μπηκαν και αλλοι χρηστες οποτε η μειωση της ταχυτητας δικαιολογειται ή οτι μπορει να φταιει το φιλτρο και να βγαλω το τηλεφωνο και να

ενωσω απευθειας την γραμμη στο ρουτερ ωστε να με καλεσει στο κινητο μου και να δουμε τι ρυθμισεις

μπορουμε να κανουμε.

Μαλιστα μου ειπε οτι κλειδωσε το προφιλ μου στα 10 Mb και οταν αντεδρασα μου εξηγησε οτι σε αντιθετη περιπτωση θα εχω αποσυνδεσεις.

"Ρε κοπελια της λεω ειχα 12,5 Mb και μεχρι σημερα δεν αποσυνδεθηκε ποτε το ρουτερ ακομα κι οταν επεσε στα 8 Mb".

Δεν μου απαντησε φυσικα απλα θα με καλουσε στο κινητο.

Οσο την ειδατε εσεις αλλο τοσο την εχω δει κι εγω! Αφαντη η κοπελια.

Το ερωτημα ειναι το εξης: ειναι δυνατον να μειωθει τοσο η ταχυτητα χωρις να επεμβει ανθρωπινο χερι;

Μπορω να επεμβω στο ρουτερ και να αυξησω την ταχυτητα του αλλαζοντας καποιοες ρυθμισεις;

Να σημειωθει οτι το ρουτερ ειναι αυτο το οποιο δινει ο ΟΤΕ ενα SAGEM FAST 1704 μαζι με τα παρελκομενα του και εχει δουλεψει περιπου τρεις μηνες.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Γεια χαρα.

Δημοσ.

Και εγω μαζι με ενα φιλο που μενουμε λουτσα, εχουμε μεγαλο προβλημα... Δεν τρωμε αποσυνδεσεις αλλα παει πολυ αργα το ιντερνετ καποιες ωρες...

Δημοσ.

δεν μπορειςνα πειραξεις κατι στον ρουτερ.ουτε η μειωση αυτη θεωρειται βλαβη για τον οτε.μπορει να ειναι απο αλλους χρηστες μπορει να ειναι μετα απο καλωδιακη μπορει να ειναι κατι μεσα στο σπιτι μπορει να ειναι λογω του χαλκου που εχει οξειδωθει η γενικοτερα του να εχει παθει κατι.1002 θεματα και ο οτε δεν το θεωρει προβλημα οποτε δεν θα κανει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...